- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Evet canim catlama hangi gündü seninInş öyledir test bozuktur moralim çok bozuldu birşey sorcam çatlamadan sonra 16 gün oldu çoktan adet olmam gerekmez miydi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim catlama hangi gündü seninInş öyledir test bozuktur moralim çok bozuldu birşey sorcam çatlamadan sonra 16 gün oldu çoktan adet olmam gerekmez miydi ki
25 .26 pik 27 catlamaydi canm çok arada kaldimEvet canim catlama hangi gündü senin
Başka marka gebelik testi yapar.misin.canim haber bekliyecem.senden25 .26 pik 27 catlamaydi canm çok arada kaldim
Şuan gidemem canm ama sabah sağlık ocağında kan verdim bakalım gece çıkar sonuç hemen dönerim sanadaBaşka marka gebelik testi yapar.misin.canim haber bekliyecem.senden
Canim ne güzel hâlâ şansın var demek ki.. insallah duzeltirsin aranizi guzel yemekler yap suprizler hazirla eminim barisacaksiniz..guzel haberler ver banaAselece benim ovulasyon testim 20. Gunumde pik yapmıştı ama silinmemisti. Bugün doktora gittim.sol kasigimda da ağrı vardı. Sol tarafta olgunlaşmış bir yumurtam varmış ve çatlamaya başlamış. Çocuk düşünüyorsan günaşırı ilişki dedi. Eşimle arami düzeltmem lazım bugün 26. Günüm buarada.
Aselece kimse görmediŞimdii Hamile kalan arkadaşlara bi sorum olcak ben 9 u çatlamaydı 7 8 10 11 değerlendirdim umutluyum bu aydan siz değerlendirdiğinizde kasık ağrınız oldumu neler hissettiniz benim hafif ağrım var hayra yormak istiyorum
Evet cnm kasik ağrıları iyi birseyAselece kimse görmedi
İnşallah ya bana ve isteyen herkese allah nasip eder inşallahEvet cnm kasik ağrıları iyi birsey
Amin cnm ama bu kasik ağrıları güzel şeylere işaret insİnşallah ya bana ve isteyen herkese allah nasip eder inşallah
İnşallah psikolojik değildir ve olumlu olur 11 gün sonra öğrencem inşallahAmin cnm ama bu kasik ağrıları güzel şeylere işaret ins
Valla canm benim çatlamadan sonra 16 gün oldu ne gelen var ne giden sabah test yaptım negatif kanda verdim gece çıkacak sonuç hiç umudum kalmadı ama gözümle görmeyi.de içimde kalmasınİnşallah psikolojik değildir ve olumlu olur 11 gün sonra öğrencem inşallah
Bu testte yumurtlama yok malesef canım teste devam et bide sıvı alımına dikkat ettin miBenım regl 1.günü2 temmuzdu. şuan 11.gün yumurtalama orta diyor. ama ovulasyon testinde bişy çıkmıyor.aşağı ovulasyonu bırakayım hatta. dün gece ilişki oldu. ve ellerim ayaklarım yanıyo ateş atıyo. kasıktada bi hareketlilik regl olucakmısım gibi bi sıkıntı var.Ateşte çabası..sanırım yumurtalama başlıyo yarın görürmüyüm dersiniz?
Kanda kesin cıkar canım inşallah vardırValla canm benim çatlamadan sonra 16 gün oldu ne gelen var ne giden sabah test yaptım negatif kanda verdim gece çıkacak sonuç hiç umudum kalmadı ama gözümle görmeyi.de içimde kalmasın
Ne olur dua edin çok ihtiyacım var dualarınıza. Bende hepinize dua ediyorumKanda kesin cıkar canım inşallah vardır
Takvime sakın bakma teste devam et bide sıvı alımınada dikkat et elbet görürsün yumurtlamayı ama suan yok bide birden koyulasıyo takvimle alakası olmuyo yani sen buna göre ilişkini ayarlaBenım regl 1.günü2 temmuzdu. şuan 11.gün yumurtalama orta diyor. ama ovulasyon testinde bişy çıkmıyor.aşağı ovulasyonu bırakayım hatta. dün gece ilişki oldu. ve ellerim ayaklarım yanıyo ateş atıyo. kasıktada bi hareketlilik regl olucakmısım gibi bi sıkıntı var.Ateşte çabası..sanırım yumurtalama başlıyo yarın görürmüyüm dersiniz?
Ederim allah önce size sonra bana nasip etsin inşallahNe olur dua edin çok ihtiyacım var dualarınıza. Bende hepinize dua ediyorum
En son 12.30 civarı içiyorum bir daha içmiyorum canım,15.00 da testi yapıyorum hergün..Ama hiç wc yoktu ya. zar zor test için çıktı diyebilirim.ondan kaynaklanmıs olabilirmi? çünkü heryerim ateş içinde.terliyorum nerdeyse.olmadı saat 20.00 da yaparım tekrar..Bu testte yumurtlama yok malesef canım teste devam et bide sıvı alımına dikkat ettin mi