- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
Gayet iyi bir değer bence.Kızlar kan sonucum çıktı bat 14 geçikme olmadı kan değerim 77.21 çıktı içimi bir korku aldı düşük değil demi daha geçikme olmadığı için böyledir demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi bir değer bence.Kızlar kan sonucum çıktı bat 14 geçikme olmadı kan değerim 77.21 çıktı içimi bir korku aldı düşük değil demi daha geçikme olmadığı için böyledir demi
Evet seninkilerde de hep koyu çıkmış.o zaman benim catlama ayın 9unda mi olmuş oluyor?Keşke atmasaydın ama şey bu innovatia lar cok hassas o yüzden diğer testlerden biraz koyu cikiyo korkma
Döllenme tarihine göre değer değişir bence kişiden kişiye.Bilmiyorum ya inşallah iyidir sanki düşük gibi geldi kuzum
Bence cok iyi canım bi arkadaşın 2 gün gecmişti 58 cıkmıstı şimdi oğlu 1 yaşına giricek nerdeyseKızlar kan sonucum çıktı bat 14 geçikme olmadı kan değerim 77.21 çıktı içimi bir korku aldı düşük değil demi daha geçikme olmadığı için böyledir demi
İnşallah kuzum valla ilk başta korktum ama saolun içim rahatladıBence cok iyi canım bi arkadaşın 2 gün gecmişti 58 cıkmıstı şimdi oğlu 1 yaşına giricek nerdeyse
Korkma ya hayırlısı diye dua et inşallah hayırlısıyla artsın kalbi gümbür gümbür duyulsun sağlıkla kucagına alİnşallah kuzum valla ilk başta korktum ama saolun içim rahatladı
Amin inşallah kuzumKorkma ya hayırlısı diye dua et inşallah hayırlısıyla artsın kalbi gümbür gümbür duyulsun sağlıkla kucagına al
tahlil sonucum 127,5 cıktı sanırım normalHayirli olsun canim cok sevindim saglicakla al kucagina.. beta degerini mutlaka takip et 2 gune bir..
Ay ne güzel bende buraya yazabilcekmiyim acabaaaatahlil sonucum 127,5 cıktı sanırım normal
inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve bizlere duyurursunAy ne güzel bende buraya yazabilcekmiyim acabaaaa
Aminn canım inşallahhh sen nası yaptın ilişki 4 günmü oldu yoksa fire verdiğiniz oldumuinşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve bizlere duyurursun
Aminn canım inşallahhh sen nası yaptın ilişki 4 günmü oldu yoksa fire verdiğiniz oldumu
regli bitimi itibariyle 1 gün ilişki 1 gün dinlenme pikten önce 2 gün, pik günü ve çatladığı gün ilişki sonrasında devam edemedik artık :)Aminn canım inşallahhh sen nası yaptın ilişki 4 günmü oldu yoksa fire verdiğiniz oldumu
Korkma 2. Test mi ilk mi 2 ye katlamasi onemliKızlar kan sonucum çıktı bat 14 geçikme olmadı kan değerim 77.21 çıktı içimi bir korku aldı düşük değil demi daha geçikme olmadığı için böyledir demi
Normal canim 2 gune bir baktir takip et mutlaka.. hadi hayırlı olsuntahlil sonucum 127,5 cıktı sanırım normal
Ne zaman öğrenmiş oldun peki. Bizde çatladıgı gün hariç oldu ve pikten 2 gün önce ve pik günüde oldu inşallah tutar umutluyumregli bitimi itibariyle 1 gün ilişki 1 gün dinlenme pikten önce 2 gün, pik günü ve çatladığı gün ilişki sonrasında devam edemedik artık :)
İnşallah allah gönlüne gör verir. bat dan 4 gün önceNe zaman öğrenmiş oldun peki. Bizde çatladıgı gün hariç oldu ve pikten 2 gün önce ve pik günüde oldu inşallah tutar umutluyum
Tatile gidiyorum Cumartesi baktırıcam canım teşekkürler yine yazarım son gelişmeleriNormal canim 2 gune bir baktir takip et mutlaka.. hadi hayırlı olsun