- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 32
Amin canım inşallahİnşallah allah gönlüne gör verir. bat dan 4 gün önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahİnşallah allah gönlüne gör verir. bat dan 4 gün önce
İlk test kuzum bu Cumartesi doktora gideceğim tekrar bakacak ama artar dedi geçikme olmadan böyle ise iyi dediKorkma 2. Test mi ilk mi 2 ye katlamasi onemli
İnşallah hamilesindirHer ay 26 yada 28 günde bi adet oluyorum yani en az 7 8 gün var regl tarihime ama bugün aynı adet başlangıç ağrıları gibi kasiklarim ağrıyo göğüslerim hafiften sızlamayan başladı bu ay erken mi olucam ki acaba
Genelde yumurtlamadada bu tarz belirtiler oluyomuş ben hiç yaşamadım amaKızlar benim salı gunu yumurtalarım 18 16 ydı o gun uzayan akıntı geldı ve ilişki oldu carsamba yumurtalarım 19 17 ılışkı olmadı bugun yıne uzayan akıntı geldı ve yumurtalarım 20 19 du ve bugun ılışkı oldu ama dünden beri aralıksız göğüslerim agrımaya başladı ama su an vajinam kuru sanırım yumurtalama bıttı ama göğüs ağrım devam ediyor neden acaba
Ben biraz yogun yasarım bu tarz seylerıGenelde yumurtlamadada bu tarz belirtiler oluyomuş ben hiç yaşamadım ama
İnşallah canım dileyen herkes olur inşallahİnşallah hamilesindir
Amin inşallahİnşallah canım dileyen herkes olur inşallah
Canim agrinin oldugu zamanlari mutlaka degerlendir yumurtlama agrisi olur.. folik asit ağrı yapmaz.. folik asit vitamindir sadece canim.. umarim guzel haberlerini aliriz saglicakla kal..Aselece merhaba ovilasyonu bıraktım çünkü testim bitti 16 Temmuz regl tarihim eğer her zamanki gibi 24de bir olursam az kaldı diye bıraktım son haftalar full değerlendirme sana yazmak istiyorum çünkü hep geri dönüş yapıyorsun test gönderemem diye haber vermek istedim ☺ Bu arada aramızda kalsın müthiş bir kasık ağrım ve bel ağrım var folik asit yapar mı sence bunu ?? İyi günler dualarım da gerçekten yerin var , emeğine sağlık
Anlaştık İnşallah bende güzel haberler vermek istiyorum teşekkürlerCanim agrinin oldugu zamanlari mutlaka degerlendir yumurtlama agrisi olur.. folik asit ağrı yapmaz.. folik asit vitamindir sadece canim.. umarim guzel haberlerini aliriz saglicakla kal..
Canm üstteki 18 sabah ilk idrarla yapılan ovu testi alttaki 2 saat sıvı almadan yapılan ovu testi üstteki gebelik zaten negatifTest resmini atar misin canim??
Sana tavsiyem albi marka testleri kullanma cok yanlis sonuclar veriyor.. ne gebelik testini ne de ovulasyon testini kullanma albinin..Bu eklemeyi unutmusum
Ovulasyon testi laboquik canm gebelik testini sabah gittim aldım en yakın eczanedenSana tavsiyem albi marka testleri kullanma cok yanlis sonuclar veriyor.. ne gebelik testini ne de ovulasyon testini kullanma albinin..
Tamam canim gebelik testini de kullanma negatif de pozitifi de yanlis veriyor algi olayi cok zayifOvulasyon testi laboquik canm gebelik testini sabah gittim aldım en yakın eczaneden
Inş öyledir test bozuktur moralim çok bozuldu birşey sorcam çatlamadan sonra 16 gün oldu çoktan adet olmam gerekmez miydi kiTamam canim gebelik testini de kullanma negatif de pozitifi de yanlis veriyor algi olayi cok zayif