Kan testi negatif çıktı malesef cnmTest yaptin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi negatif çıktı malesef cnmTest yaptin mi
Ne zaman yaptirdinKan testi negatif çıktı malesef cnm
Dün sabah verdim kan cnm akşam ciktiNe zaman yaptirdin
Anladım canim kac cıktı sonuc? Bir de doktora muayene oldun muDün sabah verdim kan cnm akşam cikti
Sağlık ocağında kan verdim muayene olmadım dr adet olunca gel demişti sonuç <2 diyoAnladım canim kac cıktı sonuc? Bir de doktora muayene oldun mu
Anladim canim adetin ilk 3 gunu gidip hormon testi yaptir bakalim ne cikacak?? Birde rahim filmi cektirmediysen doktordan hormon testlerinden sonra onu da yaptirmasini rica et..Sağlık ocağında kan verdim muayene olmadım dr adet olunca gel demişti sonuç <2 diyo
Merhaba yumurta çatlaması gerçekleştikten 14 gün sonra mı adet olmamız gerekir ?Anladım canim kac cıktı sonuc? Bir de doktora muayene oldun mu
Evet 14 gun sonrasi olmasi gereken adet tarihini verir.. fakat gecikme olursa sebebi ya gebeliktir yada strese baglidir muhtemel bir rahatsizlik yoksa eger..Merhaba yumurta çatlaması gerçekleştikten 14 gün sonra mı adet olmamız gerekir ?
Aklımda cnm hepsini yaptircamAnladim canim adetin ilk 3 gunu gidip hormon testi yaptir bakalim ne cikacak?? Birde rahim filmi cektirmediysen doktordan hormon testlerinden sonra onu da yaptirmasini rica et..
AynenKızlar ben şimdi ovitrelle yaptırdım ya ovülasyon testine artık gerek yok dimi sanırım artık hep pik gibi çıkacak
Benim akintim catlamadan önce bitti.Kızlar benım 2 gun once ıkı tane yumurtam catlamış ve bugun hafıf hafıf akıntım devam ediyor yumurta catladıktan sonra akıntı bitmiyor muydu
Benım persembe yumurtalar catladı ve hala az da olsa akıntım devam ediyorBenim akintim catlamadan önce bitti.
Benim çatladıgında akıntım olmadı bigün sonra olduKızlar benım 2 gun once ıkı tane yumurtam catlamış ve bugun hafıf hafıf akıntım devam ediyor yumurta catladıktan sonra akıntı bitmiyor muydu
Adet bitiminizin kaçıncı günü başladınızMerhabalar..testin bu kadar silik cikmasi hatta cikmamasi normalmi..testmi problemli sizce yoksa olabilirmi