- 14 Haziran 2019
- 54
- 85
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim cok sevindim saglicakla al kucagina.. beta degerini mutlaka takip et 2 gune bir..Günaydın sanırım belirtileri yorumlamakta yanılmamısım bu testi 1 ay önce belli belirti verir diye peyderpeyi denemiş t yi bembeyaz görmüştüm. Net kırmızılığa gerek var mı ? Bat a 4 gün var Eki Görüntüle 2287696
Sonuncusu pik olmus canim bugünü mutlaka degerlendir yarin testinin silinmesi gerekli catlamasi yani.. bugun ve 3 gun daha ara vermeden iliski yapmalisinizKızlar 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı yumurtlama olmuş mu bugun
Cnm ne kanamasından bahsedıyosun kanama mı oluyoIyiyim canim riskli gidiyor benim.. erken dogum bile olabilir ve sonucunda kan kaybi cok olucak acil mudahale icin docent girecek doguma hayırlısı deyip bekliyorum her an kanama baslarsa da acil hastaneye yetismem gerekiyor hastane bulundugum yere 1 saat uzaklikta amaaann hic sorma yaralarimi acma canim.. sen nasilsin
Kanama olursa acil gitmem gerekiyor canim bebek asagi pozisyonda daha farkli seyler de var isteCnm ne kanamasından bahsedıyosun kanama mı oluyo
Hayırlısıyla olmaz cnm korkma sen su 28 e gelmeyı hedefle sonra korkma allahın ıznıyle yat dınlen bol bolKanama olursa acil gitmem gerekiyor canim bebek asagi pozisyonda daha farkli seyler de var iste
Evet canm ilk 5 dakka bakma zaten 10 dk dan sonra gecerliOvulasyon testi innovita kullanan arkadaşlar. Benim testlerimde başta t çizgisi silik gibi cikiyor. 10 dakikaya koyulaşıyor. Hatta 20 dak sonra ikisi aynı koyulukta oluyor. Sizin de böyle mi?
Aynen canım 10 dk alarm kur öyle bak sonucaOvulasyon testi innovita kullanan arkadaşlar. Benim testlerimde başta t çizgisi silik gibi cikiyor. 10 dakikaya koyulaşıyor. Hatta 20 dak sonra ikisi aynı koyulukta oluyor. Sizin de böyle mi?
Kaç gündür silinmedi. Yumurtlama olmuyor mu acaba. Aseleceyle de paylasmistim. Yarın kadın doğumda randevum var bakalım ne olmuş gorucem inşallah.Evet canm ilk 5 dakka bakma zaten 10 dk dan sonra gecerli
Bi resim atsana kuzum benimde yaklaşık 2 ay her gün pikti bu ay ekstra bi pik gördüm yumurtladım bundan eminim kan testide yaptırdım çünkü sonra siliklestiKaç gündür silinmedi. Yumurtlama olmuyor mu acaba. Aseleceyle de paylasmistim. Yarın kadın doğumda randevum var bakalım ne olmuş gorucem inşallah.
Başta kaset testle başladım.sonra innovita ile devam ettim.Bi resim atsana kuzum benimde yaklaşık 2 ay her gün pikti bu ay ekstra bi pik gördüm yumurtladım bundan eminim kan testide yaptırdım çünkü sonra siliklesti
Ben hepsini attım.Cnm böyle değilde testlerini alt alta koyup atar misin birşey dicem