- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 32
Git kan ver yoksa bizde kafayı yicez çizgi yüzündenAselece beni deli etirren tek sey sonradan silik cikiyo ya deli oluyorum Eki Görüntüle 2287495
Eki Görüntüle 2287496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git kan ver yoksa bizde kafayı yicez çizgi yüzündenAselece beni deli etirren tek sey sonradan silik cikiyo ya deli oluyorum Eki Görüntüle 2287495
Eki Görüntüle 2287496
anladım canısı hayırlısı olsun hakkımızdaBiz bu yuzden catlamadan sonra 2 gun daha birliktelik diyoruz.. cunku yumurtlama aninda olup bitmiyor totalde 4 gün oluyor. Birinci gun olgunlasma ikinci gun catlama diger iki gunde yumurtalarin dagilmasi surer biter
Ben kafayi yedim bileGit kan ver yoksa bizde kafayı yicez çizgi yüzünden
görüyorum aynen ama sen bayadır yapıyosun betada 2 günde 2 katı artuyoya koyulaşması gerekir diye düşünüyorum inşallah vardırBen kafayi yedim bile
Sen cizgiyi gordunmu cnm
Canim ben bata 5 gun varken golhe gibi duruyodugörüyorum aynen ama sen bayadır yapıyosun betada 2 günde 2 katı artuyoya koyulaşması gerekir diye düşünüyorum inşallah vardır
Canim olabilir bence cunku ben bata 4 yaptigimda cok silik ti
Canim olabilir bence cunku ben bata 4 yaptigimda cok silik ti
Ama sen betahcg yap
Eki Görüntüle 2287518
Kızlar denemek için ovulasyon testi yaptım. Baya baya pik çıkıyor ☺ Fikir olsun diye paylaştım.
Benim pik günüm de 26 haziran. 27 de de çatladı. Evet çok silik değil gibi gözüküyor. Olası döllenmenin üzerinden baya geçmiş aslında test yapsan çıkar diye düşünüyorum. Benim pik gününden 10 gün sonra çok silik çıktı.Canım benimkine de bakar mısın??
Benim pik günüm de 26 haziran. 27 de de çatladı. Evet çok silik değil gibi gözüküyor. Olası döllenmenin üzerinden baya geçmiş aslında test yapsan çıkar diye düşünüyorum. Benim pik gününden 10 gün sonra çok silik çıktı.
Daha çok yeni kese falan görmedim o yüzden ama sanırım öyleyim 2 kat katlanıyor betamAdetimi bekliyim dedim öyle bi anda esti ovu testi yaptım beklemiyordum aslında ama şuan com umutlandım insallah sonu hüsran olmaz sen hamilesin sanırım canimm değil mi ??
Daha çok yeni kese falan görmedim o yüzden ama sanırım öyleyim 2 kat katlanıyor betam
Canım benim hamile kalmadan önce ki testlerimde senin ki gibiydi 4.5 testte hayali çizgi çıktı adet gecikmesinde yaşadım sonrasında adet oldum. Ama diğer ay güzel haberi aldım. İnş sen bu ay güzel haber alırsın ama olmazsada diğer ay umutluyum sendenKizlar baska markayla yaptim negatif cikti addtime daha 3 gun var
Sizce olsa cikarmiydi
Insallah canim allah buyuk o istese olurCanım benim hamile kalmadan önce ki testlerimde senin ki gibiydi 4.5 testte hayali çizgi çıktı adet gecikmesinde yaşadım sonrasında adet oldum. Ama diğer ay güzel haberi aldım. İnş sen bu ay güzel haber alırsın ama olmazsada diğer ay umutluyum senden ❤
Aynen Allah ol diyince oluyor. Bende 2 sene bekledim. İsyanda ettim yoruldum da pes de ettim yeri geldi. Çokçada ağladım. Ama şunu bilmen sana yetsin sen gebe kalabiliyorsun. Er yada geç bu gerçekleşecek.Insallah canim allah buyuk o istese olur
Olmasada nasip beklicez artik nasibimizi
Bata 5 gün kala öğrendimHayırlı olsun canım inşallah görürsün keseyi bebeğine sağ salim kavuşursun battan önce mi ogrendin ?? Sanirim aynı tarihlerde yumurtlamisiz