- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Baska test al yap canim ya da kan ver bakilsinAma sonradan cikti ablammm
Bebetime sonradan cok yanıltmiş emin degilim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska test al yap canim ya da kan ver bakilsinAma sonradan cikti ablammm
Bebetime sonradan cok yanıltmiş emin degilim ki
Insallah canim hepimiz icin hayirlisi olsunVar gibi. Ben sabirsizim çok test yaparım. Genellikle yoksa 2. Çizgi sonradan bile çok belli olmuyor. Ama en son 2. Çizgi gördüğümde HCG 4 çıkmıştı. Bir süre sonra adet oldum. Umarım seninki hamilelikte.
Evet ben de şüphelenmeye başladım.Aldigin testler sorunlu olabilir mi canim bilemiyorum diger testlerinde yari yari gosteriyordu cizgileri..
Evet canim silinmis dedigim gibi dun bugun ve 2 gun daha degerlendirin toplam 4 gun.. ve her iki yumurtlamada degerlendirdiin gunler tutarsa ikiz olur haberin olsun hakkinda hyirlisi insallah gebelik olur20.gün az önce yaptım dün koyuydu 2.yumurtlama demiştin bugün siliniyo sanki dimi ?
Hadi yaa neyse hayırlısı inşallah şimdi benim büyük ihtimalle 19 20si gibi regl olmam gerekiyor 16 temmuzda evlilik yildönümümüz o zaman test yapsam cikarmi kiEvet canim silinmis dedigim gibi dun bugun ve 2 gun daha degerlendirin toplam 4 gun.. ve her iki yumurtlamada degerlendirdiin gunler tutarsa ikiz olur haberin olsun hakkinda hyirlisi insallah gebelik olur
Benimde öyle olcak galiba dün öatşadı ama bi önceki akşam 8 bucuk gibi oldu dün olmadı benim iş kaynaklı bugün ve yarın olcak inşallah seninki gibi yani umutlandım şuanKuzum ben gün aşırı ilişki yapmadım zaten çalışan biriyim halim olmuyordu ovilasyon takibi yaptım 27 sinde yumurtam çatladı 26-28-29 günlerini değerlendirdim Bir kaç gün sonra 2 defa daha birliktelik oldu aöa bence benim o değerlendirdiğim 3 gün içinde oldu belirtilerim 30 Haziran’da başladı bende kuzum
Değerlendir kuzum inşallah senin de olurBenimde öyle olcak galiba dün öatşadı ama bi önceki akşam 8 bucuk gibi oldu dün olmadı benim iş kaynaklı bugün ve yarın olcak inşallah seninki gibi yani umutlandım şuan
Rahim tersliği ile ilgili bir bilgim yok kuzum valla ben belki tesadüftür kaldırttım ve hamile kaldım
Ayin 24 u olman gereken adet tarihi canim.. ve ayin 22 si test yapmalisin en erken diger zamanlar varsa da cikmayinca uzuluyor insan bu yuzden en az 12 gun sonrasiHadi yaa neyse hayırlısı inşallah şimdi benim büyük ihtimalle 19 20si gibi regl olmam gerekiyor 16 temmuzda evlilik yildönümümüz o zaman test yapsam cikarmi ki
Ben ilk piki 4 5 temmuzda görmüştüm ya o yüzden o tarihleri yazdım teldeki uygulamada 18 19u gösteriyo regl olarakAyin 24 u olman gereken adet tarihi canim.. ve ayin 22 si test yapmalisin en erken diger zamanlar varsa da cikmayinca uzuluyor insan bu yuzden en az 12 gun sonrasi
Teldeki uygulama bilemez canim.. ovu testinde yumurtlaman dogrudur teldeki uygulama ile yumurtlama tutmaz dolayisi ile regl tarihi de tutmazBen ilk piki 4 5 temmuzda görmüştüm ya o yüzden o tarihleri yazdım teldeki uygulamada 18 19u gösteriyo regl olarak
Tebrikleeeeeer Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinHamileyimmmm Allah’ım şükürler olsun
Kız çizgi görülüyor kaç dkda çıktı bu kan ver bence emin olalım inşAllah gelmiştir meleğin yaaaEki Görüntüle 2287334
Aselece canim varmi sence sonradan cikti
Bata 3 gun var bi tane daha test attim onceki sayfalara bak cnm
Test yap canım bu bulgular gebelik belirtisi ve inşaallahta öyledirselam kızlar,
Normal şartlarda bat'ım bugün tabi yumurtlamam geç oldugundan bat 13 temmuz oldu.
Kasıklarımda sızlama gibi ağrılar oluyordu bugünde ara ara ani batmalar oluyor.
Gögüslerim zaten şiş kahverengi kısımda sivilcemsi bezeler var. Normalde gögüs ucum yok ama uzadılar.
DÜn gece yataga yattıgımda içime bi sıkıntı oturdu. midem aşırı değil ama bulantı hafif var 1 haftadır, bi keyifsizim agzımın tadı yok. dokunsanız aglıcak vaziyetteyim.
Bugünde uzayan bir akıntım geldi.
Acaba mı diyorum da ümitlenmekte istemiyorum. Yarın test yapmaya çalışacağım ama bilemedim.
Çok düşünmekten mi ? Gerçek bulgular mı bilemedim sizce nedir bunlar ?
Test yapmaya da korkmuyor değilim :)Test yap canım bu bulgular gebelik belirtisi ve inşaallahta öyledir
Seniçok iyi anlıyorumTest yapmaya da korkmuyor değilim :)