Kuzum çok az görünen bir çizgi var sankiEki Görüntüle 2287240
Mrb kizlar adetime 3 gun kaldi
Esim gitmiş bebe time almiş bu testen pek olumlu degilmiş
Bide sonradann cizgi cikti ama tam goruyorum cizgiyi sizce varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum çok az görünen bir çizgi var sankiEki Görüntüle 2287240
Çıkar çıkar korkma canm hemen git ver kanınıKuzum işte kişiden kişiye değişiyor bazı insanlar baya hepsini yaşıyor bazı insanlar hiç ama benim geçen ayda böyle idi ben hamileyim dedim hüsran çıktı bu ay olumlu bakalım kan verdim inşallah onda da çıkar
Bende ciplak gozle goruyom canim ama sonradan cikti cizgiKuzum çok az görünen bir çizgi var sanki
Var var ay ne güzel bir gün 3 tane güzel haber aldıkBende ciplak gozle goruyom canim ama sonradan cikti cizgi
canm insalah hamilesindrBende ciplak gozle goruyom canim ama sonradan cikti cizgi
Benimki daha kesin degil ki insallah gercek olur yaVar var ay ne güzel bir gün 3 tane güzel haber aldık
Insallah canim iste bende bu yuzden umutlanmak istemiyom hanki marka ydi yaptigincanm insalah hamilesindr
bnde yapmistim hatirlarsin.snradan cok belirgn cizgi cikti heveslendim hemen .snra husran oldu.test mi bozuktu artik bilmiyorm. guzel haberi alirsn insalah bu ay.
Nabıcaksın mecbur kuzum benımde yapısıklıj omustu amelıyat oldum hakkında hayırlısı olsun ınsallah uzulme vardır bundada hayır ıns en hayırlısı olsun senın ıcınTüpler temizlenebilirse normal yoldan olma sansi var. Ama iki tüp de temizlenemeyecek kadar kötüyse alacaklar mecbur. o zaman da tüp bebekten baska carem kalmayacak. Tüplerin alinip alinmayacagina da cerrah ameliyat sirasinda duruma bakip karar verecek. Tüp bebek fikrine alistirmaya calisiyorum kendimi artik napiyim
laboquick marka canm.Insallah canim iste bende bu yuzden umutlanmak istemiyom hanki marka ydi yaptigin
Himm normalde laboqucik sonrdan cizgi cikarmazlaboquick marka canm.
Var gibi. Ben sabirsizim çok test yaparım. Genellikle yoksa 2. Çizgi sonradan bile çok belli olmuyor. Ama en son 2. Çizgi gördüğümde HCG 4 çıkmıştı. Bir süre sonra adet oldum. Umarım seninki hamilelikte.Eki Görüntüle 2287334
Aselece canim varmi sence sonradan cikti
Bata 3 gun var bi tane daha test attim onceki sayfalara bak cnm
Var canim da kan testi yaptir netlessin en azindan beta hcg takip edersinEki Görüntüle 2287240
11. 10 test yapmissin oglen 2 de test yap canim
Ama sonradan cikti ablammmVar canim da kan testi yaptir netlessin en azindan beta hcg takip edersin
Aldigin testler sorunlu olabilir mi canim bilemiyorum diger testlerinde yari yari gosteriyordu cizgileri..Aselece benim testim neden silinmiyor acaba? Bugün ve eski testlerin de olduğu günlerin hepsini ekledim. Acaba hamilelik mi var diye test yaptım negatif çıktı. Birliktelik olmuyor ama yumurtlamayı da merak ediyorum.