- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.806
- 25
Canim ovu testi denesene bakalim koyu cikcakmisanki var gbi canm.tam emin olamadm ama ..insalah hamilesndr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ovu testi denesene bakalim koyu cikcakmisanki var gbi canm.tam emin olamadm ama ..insalah hamilesndr
Canim uzme kendini insallah yakinda gorecen bebeginide stres yapma cnmDoktor bebeği göremedi sadece kese var dedi
Çok korkuyorum ya görünmemesi normal mi bilmiyorumCanim uzme kendini insallah yakinda gorecen bebeginide stres yapma cnm
Canım daha çok erken hiç canını sıkma oldu ya bu kadar sağlıkla büyüyecek inşallahDoktor bebeği göremedi sadece kese var dedi
Bilmiyorumki canim ama sen kendiniz uzme stres yapma bence allah buyukÇok korkuyorum ya görünmemesi normal mi bilmiyorum
doktr ne dedi peki. suan icin normal mi .Doktor bebeği göremedi sadece kese var dedi
On gün sonra tekrar gel dedi geç döllenme olabilir dedi sadecedoktr ne dedi peki. suan icin normal mi .
senin testin icin yorum yapmistm bn canm . varla yok arasi gorundu gozume.Canim ovu testi denesene bakalim koyu cikcakmi
Kaç haftalık ? Peki hamileliğinizDoktor bebeği göremedi sadece kese var dedi
adetten once sende gorunmedi zatn cnm 2. cizgi bliyosn. demekki gec dollendi.icini ferah tutOn gün sonra tekrar gel dedi geç döllenme olabilir dedi sadece
Canim bence gec dollenmedir senin cunku adetine 4 gun varken erken gebelik testinde yoktu adetin bi gun gectinde yeni silik cizgi ciktiOn gün sonra tekrar gel dedi geç döllenme olabilir dedi sadece
Değeriniz de önemli muhtemelen geç döllenme, keseyi görmekte çok güzel Dua edin keyfinizi de moralinizi de bozmayın Keseyi görmenin verdiği mutluluğu yabana atmayınOn gün sonra tekrar gel dedi geç döllenme olabilir dedi sadece
5+6Kaç haftalık ? Peki hamileliğiniz
adetten once sende gorunmedi zatn cnm 2. cizgi bliyosn. demekki gec dollendi.icini ferah tut
Canim bence gec dollenmedir senin cunku adetine 4 gun varken erken gebelik testinde yoktu adetin bi gun gectinde yeni silik cizgi cikti
İnşAllah dediğiniz gibidir kızlar ya bi an bebek yok diyince şok oldumDeğeriniz de önemli muhtemelen geç döllenme, keseyi görmekte çok güzel Dua edin keyfinizi de moralinizi de bozmayın Keseyi görmenin verdiği mutluluğu yabana atmayın
Canım takip edemedim ben senin yazdıklarını da ileri hız hareket sorununuz mu var?Sperm sonuçları yoruyor beni
Öyledir inşallah moralini yüksek tut canımİnşAllah dediğiniz gibidir kızlar ya bi an bebek yok diyince şok oldum
Canim ucgun daha degerlendir ne olur ne olmaz diyeAselece bugün de yaptım ovilasyon sanırım çatlama var bakar mısın ? Ayrıca yanında yıldız olanlar değerlendirme yaptığımız günler bugün de değerlendirme yapıyor muyuz ?Eki Görüntüle 2285564