- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.807
- 25
Canim bazen cok koyu olsa bile yarinki daha cok koyu olabiliyor ama sen yinede degerlendirPikten sonra silikleşmesi gerek değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bazen cok koyu olsa bile yarinki daha cok koyu olabiliyor ama sen yinede degerlendirPikten sonra silikleşmesi gerek değil mi ?
Tamam, dün de değerlendirdik bugün de mi değerlendirme yapalım yani ? 1 gün beklemeye gerek yok yaniCanim bazen cok koyu olsa bile yarinki daha cok koyu olabiliyor ama sen yinede degerlendir
Bence abla bi iki gun gecsin sonra emin degilim ya sonradan cikti bu cizgiler ilk testi cektigim fotoya bak ablaDedigim gibi uzaktan bakinca gölge gibi cizgi var canim yarın sabah ilk idrarla sıkışık olarak test yapmani oneriyorum bir de ona bakalim
Adet basindan 10. Gun canim.. bugunu degerlendirin mutlaka. Yarin testine bakalim ona gore iliski plani cizeriz.. gun gün testlerini atarsan yardimci olayim.. adet dongusu her ay oynar bir kac gun canim bunun sebebi yumurtlama gunlerinin degismesidir.. onemli olan piki gorelim catlamayi gorelim ve o gunlerde iliskiyi degerlendirirsen Allahin izniyle sonuca bakariz23 Haziran 1.günüm 28 Haziran da bittim , döngüm de genelde 21-24 arasıdır ama geçen ay 29 gün sürdü o sebeple ovilasyon denedim , hiç anlamıyorum ben ovilasyon dönemimi
Tamam yarın yine hepsini birlikte çeker atarım farka bakarızAdet basindan 10. Gun canim.. bugunu degerlendirin mutlaka. Yarin testine bakalim ona gore iliski plani cizeriz.. gun gün testlerini atarsan yardimci olayim.. adet dongusu her ay oynar bir kac gun canim bunun sebebi yumurtlama gunlerinin degismesidir.. onemli olan piki gorelim catlamayi gorelim ve o gunlerde iliskiyi degerlendirirsen Allahin izniyle sonuca bakariz
Tamam canim bir iki gun bekle bakalim.. insallah olumlu sonuc alirizBence abla bi iki gun gecsin sonra emin degilim ya sonradan cikti bu cizgiler ilk testi cektigim fotoya bak abla
Eki Görüntüle 2285207
Insallah ama daha cok erken degilmiTamam canim bir iki gun bekle bakalim.. insallah olumlu sonuc aliriz
Erken tabi canim ama belli olmaz erken dollenmede cikabilirInsallah ama daha cok erken degilmi Eki Görüntüle 2285210
14 gun catlamiş oldugana gore sizce erkenmi gebelik
Aselece daha hic birsey belli degil ama senden allah razi olsun bizimle ilgilendigin icin allah seni ve bebegini korusun cnmErken tabi canim ama belli olmaz erken dollenmede cikabilir
Adeti beklemekte cok zorErken tabi canim ama belli olmaz erken dollenmede cikabilir
Canım istersen yarın sabah tekrarla istersen de 2 gün bekle ben de pikten 10 gün sonra öğrendim biliyosun erkenden çıkabiliyor. İnşAllah vardır yaaaInsallah ama daha cok erken degilmi Eki Görüntüle 2285210
14 gun catlamiş oldugana gore sizce erkenmi gebelik
Sabah ıdrarylamı ogrendın cnm sen pekı normal mı erken gebelık testındemı cıktıCanım istersen yarın sabah tekrarla istersen de 2 gün bekle ben de pikten 10 gün sonra öğrendim biliyosun erkenden çıkabiliyor. İnşAllah vardır yaaa
Sabah ikinci idrarla denedim bişey yiyip içmemiştim canımSabah ıdrarylamı ogrendın cnm sen pekı normal mı erken gebelık testındemı cıktı
ama cnm 1 ssat sonra cikti silik cizgi bide ben tam piki gormedim emin olamiyorumCanım istersen yarın sabah tekrarla istersen de 2 gün bekle ben de pikten 10 gün sonra öğrendim biliyosun erkenden çıkabiliyor. İnşAllah vardır yaaa
Yanliş hatirlamiyorsam erken gebelik testinde negatif cikmisti senin ondan 2 gun sonra ikinci cizgiyi gordun galibaCanım istersen yarın sabah tekrarla istersen de 2 gün bekle ben de pikten 10 gün sonra öğrendim biliyosun erkenden çıkabiliyor. İnşAllah vardır yaaa
Canim sen silik cizgiyi gordunmu peki olabilirmi acabaCanım istersen yarın sabah tekrarla istersen de 2 gün bekle ben de pikten 10 gün sonra öğrendim biliyosun erkenden çıkabiliyor. İnşAllah vardır yaaa
canm insalah hamilesindir..bnde gecn ay adetime bikacgn kala yapmistm bikac saat snra hayalet czgi cikti .umutlanmistm ama olmadi. suan adetime 1 hafta war. ve zman gecmiyor insalah adet olmam
Insallah canimcanm insalah hamilesindir..bnde gecn ay adetime bikacgn kala yapmistm bikac saat snra hayalet czgi cikti .umutlanmistm ama olmadi. suan adetime 1 hafta war. ve zman gecmiyor insalah adet olmam