- 8 Aralık 2013
- 532
- 504
- 34
sanki var gbi canm.tam emin olamadm ama ..insalah hamilesndrInsallah canim
Bende bi sefer ailik cizgi gordum adetime yakin ama adet oldum
Peki sen cizgiyi gordunmu cnm bnmki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki var gbi canm.tam emin olamadm ama ..insalah hamilesndrInsallah canim
Bende bi sefer ailik cizgi gordum adetime yakin ama adet oldum
Peki sen cizgiyi gordunmu cnm bnmki
Insallah canim sen ne zaman test yapacaksinsanki var gbi canm.tam emin olamadm ama ..insalah hamilesndr
bilmiyorum canm ya .erken yapip negatifi gormek istemiyorm . bi yandan da yapsammi diyorm .smdilik bekliyrm braz dha . bnm bat 11 temmuz . daha var anliyacaginInsallah canim sen ne zaman test yapacaksin
Anladim cnm iki gun var bnm ve senin arandabilmiyorum canm ya .erken yapip negatifi gormek istemiyorm . bi yandan da yapsammi diyorm .smdilik bekliyrm braz dha . bnm bat 11 temmuz . daha var anliyacagin
Canim goguslerinde agrin varmi dokundugundabilmiyorum canm ya .erken yapip negatifi gormek istemiyorm . bi yandan da yapsammi diyorm .smdilik bekliyrm braz dha . bnm bat 11 temmuz . daha var anliyacagin
Ay ıns hamılesındır kacıncı gunundu cnm benım gogusler be ucları dokununca hafıf sızlıyoAnladim cnm iki gun var bnm ve senin aranda
Bnmkide cok erken yaptim ya keşke hic aklima gelmese gebelik hem streste yapmazdik gebelik ilerlerdi
sadece dun hafif sizladi.ama oyle aman aman bi belirti yok malesfCanim goguslerinde agrin varmi dokundugunda
Normalde adete yakin agriyodusadece dun hafif sizladi.ama oyle aman aman bi belirti yok malesf
hayirlisi olsn canm .insalah guzel haberler verirsin .bende inslaahNormalde adete yakin agriyodu
Ama bu sefer erken agrimaya basladi
Nasip bakalim
Amin insallahhayirlisi olsn canm .insalah guzel haberler verirsin .bende inslaah
canm sen adetten kac gun once yapmistin negatif cikmisti ?Canım istersen yarın sabah tekrarla istersen de 2 gün bekle ben de pikten 10 gün sonra öğrendim biliyosun erkenden çıkabiliyor. İnşAllah vardır yaaa
Nasil anlamadimcanm sen adetten kac gun once yapmistin negatif cikmisti ?
Tatlım aynen ben erken gebelikte negatif görüp sonra silik çift gördüm bugün tekrarla bakalım istersenCanim sen silik cizgiyi gordunmu peki olabilirmi acaba
Bi kac gun gitsin diyorum izaman tam belli olurTatlım aynen ben erken gebelikte negatif görüp sonra silik çift gördüm bugün tekrarla bakalım istersen
Canım adetten 4 gün önce yaptım erkeni çıkmadı adetten bir gün sonra normalde çıktıcanm sen adetten kac gun once yapmistin negatif cikmisti ?
Pardon canim bana yazdim diye dusundumNasil anlamadim
Daha once gebe kaldinmi pekiCanım adetten 4 gün önce yaptım erkeni çıkmadı adetten bir gün sonra normalde çıktı
İnşAllah hamişsindir canım ya benim bütün regl belirtim vardıBi kac gun gitsin diyorum izaman tam belli olur
Goguslerime dokundugumda cok aciyor
anladm cnm . insalah bizde gorururz cift cizgiyiCanım adetten 4 gün önce yaptım erkeni çıkmadı adetten bir gün sonra normalde çıktı
Insallah canim bnmİnşAllah hamişsindir canım ya benim bütün regl belirtim vardı