Bundan sonraki 3 günümü ? Yoksa bugün 3.kez gibi mi düşüneyimCanim ucgun daha degerlendir ne olur ne olmaz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonraki 3 günümü ? Yoksa bugün 3.kez gibi mi düşüneyimCanim ucgun daha degerlendir ne olur ne olmaz diye
Bundan sonraki 3 gunu canim hergun degerlendirBundan sonraki 3 günümü ? Yoksa bugün 3.kez gibi mi düşüneyim
Tamam inşalalhBundan sonraki 3 gunu canim hergun degerlendir
Hakimizda hayirlisi cnm
Hem sayı hem hız canımCanım takip edemedim ben senin yazdıklarını da ileri hız hareket sorununuz mu var?
Kuzummm dur hele yıpratma kendini. Nolur azcık daha bekle de güzel haberler alalım takip etmiş miydin ovulasyon ile? Pik kaçıncı gün olmuştu?
Insallah en yakin zamanda hamile kalirsin canm allah diledimi hersey olurHem sayı hem hız canım
Canım bilmiyorum bir tedavi görüyor musunuz acaba? Bizim ileri hızda bir sıkıntı vardı doktor bize proxeed plus diye bir vitamin yazdı onu portakal suyuna koyup içti hergün daha 1 ay olmadan hamile olduğum haberini aldım ben Sen de bir danışsan doktorunuza belki size de faydası olurHem sayı hem hız canım
Kullandığımız ilaçlar var bir de keçiboynuzu kürü kullanıyoruz canım. Elimizdeki ilaçlar bitince proxeed almayı düşünüyorum ben de. Dua edin nolurCanım bilmiyorum bir tedavi görüyor musunuz acaba? Bizim ileri hızda bir sıkıntı vardı doktor bize proxeed plus diye bir vitamin yazdı onu portakal suyuna koyup içti hergün daha 1 ay olmadan hamile olduğum haberini aldım ben Sen de bir danışsan doktorunuza belki size de faydası olur
Allah razı olsun kuzum sen, ben ve isteyen herkes İnşAllahInsallah en yakin zamanda hamile kalirsin canm allah diledimi hersey olur
Ederiz canım tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah En kısa sürede güzel haberler duyarsınız canım inşallahKullandığımız ilaçlar var bir de keçiboynuzu kürü kullanıyoruz canım. Elimizdeki ilaçlar bitince proxeed almayı düşünüyorum ben de. Dua edin nolur
Cansınız, İyi ki varsınız kızlar valla ♥Ederiz canım tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah❤ En kısa sürede güzel haberler duyarsınız canım inşallah
Ettim tabi canım 10 haziran pikti o günden hesap yapınca 25 gün oluyor ve galiba normal sadece kese görünmesiKuzummm dur hele yıpratma kendini. Nolur azcık daha bekle de güzel haberler alalım takip etmiş miydin ovulasyon ile? Pik kaçıncı gün olmuştu?
Insallah canimmAllah razı olsun kuzum sen, ben ve isteyen herkes İnşAllah
Kimyasal gebelik yaşadığında prolaktinim aşırı yükselmişti. Hatta emar cekinecektim ama adet olup aradan biraz zaman geçince prolaktin de düştü. Umarım senin de düşer.Günaydın bayanlar Aselece bhcg düştü ama prolaktin bana yüksek geldi. Bunu düşürmek için bi Önerin var mı?
Siz de öyle, burada birbirimize destek olmak için varız Üzülmek yok, daha bebeklerimiz uslu durmuyor diye yakıncaz birbirimizeCansınız, İyi ki varsınız kızlar valla ♥
Gayet normal kuzum lütfen içini ferah tutEttim tabi canım 10 haziran pikti o günden hesap yapınca 25 gün oluyor ve galiba normal sadece kese görünmesi
Sağol kuzum ya içim rahatladı vallaGayet normal kuzum lütfen içini ferah tut