- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.807
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken cnm cok benım adete 3 4 gun var yarın yapcam bakalım umudum yok ama sende bı bes gun bekle yumurtlaman kactı bılmıyorum amaAdetime 9 gun kala gebelik testi yaptim biliyorum cok erken ama Eki Görüntüle 2285086
Adetin yaklasti degil mi? Artik yapma az kaldiysa adet gününeAselece sizce hala ovu testi yapiyimi
Yumurtlamaya gore yapmadim oylsine yaptim erken oldugunu biliyorum cnm insallah ikimiz icinde gebelik vardirErken cnm cok benım adete 3 4 gun var yarın yapcam bakalım umudum yok ama sende bı bes gun bekle yumurtlaman kactı bılmıyorum ama
9 gun kaldi ablamAdetin yaklasti degil mi? Artik yapma az kaldiysa adet gününe
Bılıyorum cnm anlıyourum senı merk edıyoruz ya cıkarsa dıye ınsallah hamıleyızdır adetı bekleme surecı cok streslıYumurtlamaya gore yapmadim oylsine yaptim erken oldugunu biliyorum cnm insallah ikimiz icinde gebelik vardir
Aynen ben gecen ay adetime 3 gun kala ogrendim silik cizgiyleBılıyorum cnm anlıyourum senı merk edıyoruz ya cıkarsa dıye ınsallah hamıleyızdır adetı bekleme surecı cok streslı
Ne guel valla ben yılrandım aglıyorum suan dogum haberlerı alıyorum Allah sonumuzu hayır etsınAynen ben gecen ay adetime 3 gun kala ogrendim silik cizgiyle
Amin cnm s3n simdi test yapmicanmiNe guel valla ben yılrandım aglıyorum suan dogum haberlerı alıyorum Allah sonumuzu hayır etsın
Evet canim catlamadan 14 gun sonra adet gunu oluyor.. bugunu de degerlendirin catlama yarin olacak gibi..Aselece canm meraba dünden daha koyu bugünkü testim..yarın silikleşirse yarından 14 gün sonrası adet tarhi oluyo dimi..bide bugün 3 te bida yapimmi
Olabilir canim yumurta tam olgunlasmazsa testte pik goremiyoruz9 gun kaldi ablam
Acaba yumurtam kaliteli degilmi yani tam pik yapmiyor ya olabilirmi acaba
BELİM VE SAĞ KASIĞIM DA AĞRI MEVCUT AMA AKNTIM BEKLENEN GİBİ DEĞİLEvet canim catlamadan 14 gun sonra adet gunu oluyor.. bugunu de degerlendirin catlama yarin olacak gibi..
Evet canim gec yumurtlama olmus pik olmus yarin daha koyu da cikabilir daha scik cikarsa catladi demektir.. bugunu mutlaka degerlendirinAselece bugünkü testimi de yaptım.sonunda biraz daha koyulasti. Sence pik mi? Gerçi bu yarın da böyle devam edebilir?
Pike yakin olmus bugunu mutlaka degerlendirin canimAz önce yaptım 14.gün bugun
Tamam canim insallah Durunca daha koyulasti amaPike yakin olmus bugunu mutlaka degerlendirin canim