Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplu testlerine bur daha bakabilir miyim? Bazi aylar yumurtlama olamayabilir stres yapmaAselece benim bu ay pik göremememle ilgili bir fikrin var mı canım?
Gebelik testi yaptin mi canim.. ayrica burda foto gorunmuyor bilgin olsunMerhaba Aselece ben 28 temmuzda adet olmam lazımdı. Ama adetime 1 gün kala ovülasyon testi yapayım dedim ve aşağıdaki çizgiler belirlendi şuan adetimi 4 gün geçti. Bu yumutrlama mı sizce testi tekrarlamam lazımmı.
Canım yukardan aşağı sırasıyla 16-17-18-19-20. Günlerim. En sonuncusunu bugün yaptımToplu testlerine bur daha bakabilir miyim? Bazi aylar yumurtlama olamayabilir stres yapma
Gebelik testi yap bakalim canim adet gecmis diyorsun cunkuyok daha yapmadım canm tekrar yolluyorum.Eki Görüntüle 2283989
Yumurtlama geliyorum diyorr :)Canım yukardan aşağı sırasıyla 16-17-18-19-20. Günlerim. En sonuncusunu bugün yaptım
Eki Görüntüle 2283999
Ahahha ya insAllah ama reglim de geliyorum diyor hiç böyle olmazdı hain köfteYumurtlama geliyorum diyorr :)
Birde yumurtlama derken gebelik oluveriyormus misssAhahha ya insAllah ama reglim de geliyorum diyor hiç böyle olmazdı hain köfte
HSG çekildim ya ballım öyle bir şey olmaz kiiBirde yumurtlama derken gebelik oluveriyormus misss
Hayirlisi canim bu koyu gunleri yine de degerlendir lutfen.. yumurtlama yakin gibi.. dua ediyorum mucize gebelik olsun sana da bu ay cok aminnnnHSG çekildim ya ballım öyle bir şey olmaz kii
Insallah yumurtlamam olur ve tutar gec ogrensende sıkinti olmazAhahha ya insAllah ama reglim de geliyorum diyor hiç böyle olmazdı hain köfte
Paşamı kimseye yar etmem ya benim kızımın kocası olacak yada benim damadım o kadar❤sen bebemın kayınvalidesi olacagın için bekledin artk beklemicez inş
Hiç bi sorunun yok diyolar canm ne desinlerDrlar ne dıyor cnm ben 1 sene once 20haftalık kaybettım 4 aydır denıyoruz ıste
Iste zamanımı var desem allahtanmı desem bızde 4 aydır denıyoruz sımdı nolcak bakalım nasıp olur ınsHiç bi sorunun yok diyolar canm ne desinler
Bende 5 senelik evliyim ama 3 bucuk senedir uğrasıyoz bizimde bişeyimiz yok benim düşük oldu 2 kerede kimyasal. Son bi bucuk senedir hiö olmuyo aşılama 2 tüp bebek ve negatif sebep yok bizde bekliyoz ekim gibi tekrar belkide tüp bebek olcakHiç bi sorunun yok diyolar canm ne desinler
Aynı kuzum benimde bi kaç defa kimyasal yaşadım tam dedim bu sefer oldu oda bos gebelik oldu kürtaj oldum 2 yıldır da hiç olmadi bi kaç ay once bende asilama denedim tedaviyi bırakma kararı aldım biraz para biriktirip bende tup bebek yaptircamBende 5 senelik evliyim ama 3 bucuk senedir uğrasıyoz bizimde bişeyimiz yok benim düşük oldu 2 kerede kimyasal. Son bi bucuk senedir hiö olmuyo aşılama 2 tüp bebek ve negatif sebep yok bizde bekliyoz ekim gibi tekrar belkide tüp bebek olcak