- 21 Şubat 2019
- 399
- 433
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ovü testi yapsana canım.Bayanlar günaydın. Aselece dün gece yatmadan önce ve sabah ilk idrarla tekrar gebelik testi yaptım çizgi belki daha belirginleşmiştir diye. Yine çok hafif var. Acaba bugün değil de birkaç gün sonra mı kan versem. Kararsız kaldımEki Görüntüle 2284201 Eki Görüntüle 2284201 Eki Görüntüle 2284201 Eki Görüntüle 2284202 Eki Görüntüle 2284203
Canım iş yerime geldim yapamam artıkovü testi yapsana canım.
bende yanıma almayı unuttum adetime bi gün kala koyu cıktı.Canım iş yerime geldim yapamam artık
Sen kaçıncı gündesin gebelik testi yapmış mıydın canım?bende yanıma almayı unuttum adetime bi gün kala koyu cıktı.
yok yapmadım canım en son adet tarihim 28 mayısdı. Bu haziran 28 de adet olmam lazımdı ama olmadım. adete 1 gün kala ovü testi yaptım bu şekilde cıktı. resim alttaEki Görüntüle 2284215
Canım gebelik testi yapsana ovulasyon testi ile pek belli olmuyor benimki silik çıkmıştı.yok yapmadım canım en son adet tarihim 28 mayısdı. Bu haziran 28 de adet olmam lazımdı ama olmadım. adete 1 gün kala ovü testi yaptım bu şekilde cıktı. resim alttaEki Görüntüle 2284215
artık yarn yaparm yanımda yokCanım gebelik testi yapsana ovulasyon testi ile pek belli olmuyor benimki silik çıkmıştı.
ÇOk heyecanlıdır Eminim ki. Hadi güzel haberlerle gel inşKizlaaaaar geldm bekliyorum dr kapisinda kalbim 1500atiyodua edin nolur 10.40da grcem
Naptın canım çıktın in doktorun yanından??Bunun adi heyecanmi korkumu bilmiyorum yaa kalbim durcak sanki
Bekle bakalim biraz daha canimBayanlar günaydın. Aselece dün gece yatmadan önce ve sabah ilk idrarla tekrar gebelik testi yaptım çizgi belki daha belirginleşmiştir diye. Yine çok hafif var. Acaba bugün değil de birkaç gün sonra mı kan versem. Kararsız kaldımEki Görüntüle 2284201 Eki Görüntüle 2284201 Eki Görüntüle 2284201 Eki Görüntüle 2284202 Eki Görüntüle 2284203
Hayirli olsun artik stres yapmazsin degil mi yaniiiii yapma artikEveeet teyzelerimiz kalbimizi duyduk sonsz sukurler olsun 6+5 suan gec dollenme olmus canim
Canim zaten sorma da.. çünkü saglikli olsun diye hep dua etmelisin artik annesii.. ben doktorlara hic sormuyorum boyut nedir kilo nedir kalp atisini bile cinsiyete kadar dinlemedim.. sadece ultasonda pit pit atan kalbini gördüm okadar..yavrum simdi tekme attigini gördüğüm icin bir aydir doktora da gitmedim.. biliyorum ki saglikli olmasi bana verilmis en büyük lütuf.. sende doktor kontrolunde sorma hic bir sey doktor aksi bir durumda soyluyor zaten yoksa her sey duzenli gidiyor onemli olan da bu degil mi guzel anneeAselece teyze annem kalbimi duyunca agladi cok dr ye ne kese boyutunu sordu nede kalbi kac kez atiyo dk da diye sormadi aklina gelmedi
EVet sonsuz şükürler olsun artk bnde iyi dusuncem bol bol melegime dua edicem ve isteyen herkese bu cocuk seninde cocuun valla Allah senden razi olsun bu dualar yeter sana Allah kuru tuttugunu yesertsinCanim zaten sorma da.. çünkü saglikli olsun diye hep dua etmelisin artik annesii.. ben doktorlara hic sormuyorum boyut nedir kilo nedir kalp atisini bile cinsiyete kadar dinlemedim.. sadece ultasonda pit pit atan kalbini gördüm okadar..yavrum simdi tekme attigini gördüğüm icin bir aydir doktora da gitmedim.. biliyorum ki saglikli olmasi bana verilmis en büyük lütuf.. sende doktor kontrolunde sorma hic bir sey doktor aksi bir durumda soyluyor zaten yoksa her sey duzenli gidiyor onemli olan da bu degil mi guzel annee