- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
Insallah canim cok sagol cok incesin sende melegine sağlıkla kavus insallahAnladim canim.. gebeyken progestan mutlaka kullan insallah bu gebeliginde sorun yasamazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim cok sagol cok incesin sende melegine sağlıkla kavus insallahAnladim canim.. gebeyken progestan mutlaka kullan insallah bu gebeliginde sorun yasamazsin
Canim duzenli saatlerde yaparsak bir sorun olmaz hep aksam yada hep oglen yaparsan net sonuc olur.. ama kimyasal dis gebelik düşük hcg cektirilenlerde goruyorum ki bazen yumurtlamada aksama gecikme olabiliyor sabir lazimAcaba bende nadir olarakmi oyle gozukuyor
Cunku gecen ay yaptigim sadece 17 gun pik olmuştu tamda pik degildi en koyu olandi
Insallah 30 kadarda yumurtlamayi gorsek mutlu olurum yeterki goruyimCanim duzenli saatlerde yaparsak bir sorun olmaz hep aksam yada hep oglen yaparsan net sonuc olur.. ama kimyasal dis gebelik düşük hcg cektirilenlerde goruyorum ki bazen yumurtlamada aksama gecikme olabiliyor sabir lazim
Hic uzulme oyle bir durum olursa kisa surede yumurtlama olur diger ayInsallah 30 kadarda yumurtlamayi gorsek mutlu olurum yeterki goruyim
Ama gormeden adet olsam uzulurum
Sağol canım benim inşallah güzel güzel haberlerle geliriz Rabbim size de nasip etsin inşallah en doğru zamanda1917pinkterest Rana_murat kızlar tekrar tebrik ediyorum ikinizi de. değerleriniz güzelce artsın kese ve kalp müjdesini de verin İnşAllah bize. ♥
Rana_murat geçen ay kimyasal için çok üzülmüştün ismine dua etmiştim canım Rabbim gönlüne göre versin
Sağol kuzum Darısı tez zamanda sana olsun inşallah sende güzel haberlerle gel inş1917pinkterest Rana_murat kızlar tekrar tebrik ediyorum ikinizi de. değerleriniz güzelce artsın kese ve kalp müjdesini de verin İnşAllah bize. ♥
Rana_murat geçen ay kimyasal için çok üzülmüştün ismine dua etmiştim canım Rabbim gönlüne göre versin
aynen cok haklisn. hamilelik icin ne spor yapabliyorm ne de yuzebliyorm korkumdan daha cok stresleniyo insanIlk ay tatilde denizden havuzdan kacip durdum bebis olmadi bu ay valla kendi havuzumuza girdim (disaridan kimse girmiyor gerci) denizede girdim bakalim hayirlisi. Biseylerden kactikca daha zor sanki hersey. Bu ayda olmazsa sporada donucem ondan kac bundan kolla sanki daha cok stres yapiyor. Ama mikrop kapmamaya bak cocuk havuzuna falan dalma tabi:)
tebrik ederm canm insalah kat kat artar degerlerin ..bizler icinde dua edinSağol kuzum Darısı tez zamanda sana olsun inşallah sende güzel haberlerle gel inş
Catlama hangi gun canim??Aselece canm benim adet döngüm 27/28 gunde bir oluyo.suan bat 13 temmuz. ama bn erken yumurtladim bu ay. 11.gun piki gordm. sat 16 hazirandi.bu durumda bat 13 temmuz olmaz dimi ?
11.gun pik 12. gun siliklestiCatlama hangi gun canim??
Ayin hangi günü canım? 20 haziran mi gibi11.gun pik 12. gun siliklesti
Ben dayanamadım 2 test yaptım. Biri dalgalı şekilde çıkınca guvenemedim. 2 testi ve tümünü ekliyorum. 2. Çizgi daha da silindi.Bir test daha yapar misin sivi almadiysan
27 haziran siliklesti canmAyin hangi günü canım? 20 haziran mi gibi
Bugunu degerlendirin canim yarin ki testini 12 ile 16 arasinda yapabilirsen bur de ona bakalimBen dayanamadım 2 test yaptım. Biri dalgalı şekilde çıkınca guvenemedim. 2 testi ve tümünü ekliyorum. 2. Çizgi daha da silindi.
11 temmuz beklenen adet tarihi canim.. ayrica 26 27 28 29 hazirani degerlendirdin mi27 haziran siliklesti canm
Evet ben düzenli ilişki yaşamıyorum. Bu akşamı degerlendircem inşallah. Aslında yumurtlama günlerim ortalama 17-18. Günlere denk gelmesi lazım ama son aylarda adetlerim daha da duzensizlesti. Yarın testimi de paylaşacağım.Bugunu degerlendirin canim yarin ki testini 12 ile 16 arasinda yapabilirsen bur de ona bakalim
Zaten pike gore adet tarihin de belli olur canim..Evet ben düzenli ilişki yaşamıyorum. Bu akşamı degerlendircem inşallah. Aslında yumurtlama günlerim ortalama 17-18. Günlere denk gelmesi lazım ama son aylarda adetlerim daha da duzensizlesti. Yarın testimi de paylaşacağım.