- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Bir test daha yapar misin sivi almadiysanOrada biraz koyu çıkmış gibi.tek olarak çektim. Acaba neden böyle dalga dalga çıkıyor. Testten mi yoksa 3 damla az mı geliyor ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir test daha yapar misin sivi almadiysanOrada biraz koyu çıkmış gibi.tek olarak çektim. Acaba neden böyle dalga dalga çıkıyor. Testten mi yoksa 3 damla az mı geliyor ki.
Yeni karpuz yedim. Ama ilerleyen saatlerde yapabilirim. En uygun saat nedir acaba?Bir test daha yapar misin sivi almadiysan
Tamam Salı günü sağlık ocağında tekrar kan vereyim stres değilde tedirginlik var. Sevinemedim bileSali gunu canim veee sen su an yumurtlamadan 12 gun sonra ogreniyorsun gebeligi cok erken biliyorsun ki hic stres yapma guzelce ilerleyecek
12 16 arasi 8 ile 10 arasi canim.. aksam 8 ile 10 arasinda yap bakalim olur muYeni karpuz yedim. Ama ilerleyen saatlerde yapabilirim. En uygun saat nedir acaba?
Hic stres yapma canim. Belli ki dollenme de gec olmuş.. moralini de hic bozma bak umut cok yüksek.. Allah sana baslangicini vermis Rabbim izin verirse gerisi de gelecek inşallahTamam Salı günü sağlık ocağında tekrar kan vereyim stres değilde tedirginlik var. Sevinemedim bile
İnşallah canım inşallah. Umut her zaman varHic stres yapma canim. Belli ki dollenme de gec olmuş.. moralini de hic bozma bak umut cok yüksek.. Allah sana baslangicini vermis Rabbim izin verirse gerisi de gelecek inşallah
Boyle kesinlik yok canim.. sabah zaten ovulasyon yapilmaz. Oglen 12 ile 16 arasi uygun saatler. Aksam 8 ile 10 arasi uygun saatler.. cabuk catlama gorunuyorsa dedigin gibi de olur oglen pik olup aksam catlayabilir de.. bu herkeste olmaz zaten nadir olan bir durumdur. Duzenli olarak her gun ayni saatlerde yaparsan net yakalarsiniz..Testi aksama dogru yapmak daha saglikli
Ben test manyagi bir insanim ovulasyonu sabah aksam yaptigim donemlerde sabah silik ogleden sonra koyu oldugunu bile gordum
Sabah degil de daha ilerleyen saatlerde yapilmasi daha net bilgi veriyor bence
Evet benim hic sasmaz ogleden sonra 4 te yaparim 4 kez de gebe kaldim bu testlerle ama malesef dusuk yasiyorum her seferindeBoyle kesinlik yok canim.. sabah zaten ovulasyon yapilmaz. Oglen 12 ile 16 arasi uygun saatler. Aksam 8 ile 10 arasi uygun saatler.. cabuk catlama gorunuyorsa dedigin gibi de olur oglen pik olup aksam catlayabilir de.. bu herkeste olmaz zaten nadir olan bir durumdur. Duzenli olarak her gun ayni saatlerde yaparsan net yakalarsiniz..
Tabiki yaparım. Hamile halinle bizim bir sürü sorumuzu da cevapliyorsun. Çok teşekkürler. Her şey gönlünce olur inşallah.12 16 arasi 8 ile 10 arasi canim.. aksam 8 ile 10 arasinda yap bakalim olur mu
Dusuk sebebi nedir canim?Evet benim hic sasmaz ogleden sonra 4 te yaparim 4 kez de gebe kaldim bu testlerle ama malesef dusuk yasiyorum her seferinde
Yeter ki güzel sonuclara ulasalim canim inaniyorum ki olacakTabiki yaparım. Hamile halinle bizim bir sürü sorumuzu da cevapliyorsun. Çok teşekkürler. Her şey gönlünce olur inşallah.
Dusuk sebebi nedir canim?
Kan degerlerine ve hormonlarina baktirdin mi canim? 4 defa dusugun belli sebebi vardir once bunu bulalimCanim birsey bulunamadi en son bir prof dollenmis yumurtanin yanlis yerde yuvalandigi sonucunu cikardi birdahaki gebelikte daha teknolojik usg olucak vs..hayirlisi insallah
Kan degerlerine ve hormonlarina baktirdin mi canim? 4 defa dusugun belli sebebi vardir once bunu bulalim
Kan degerlerine ve hormonlarina baktirdin mi canim? 4 defa dusugun belli sebebi vardir once bunu bulalimCanim birsey bulunamadi en son bir prof dollenmis yumurtanin yanlis yerde yuvalandigi sonucunu cikardi birdahaki gebelikte daha teknolojik usg olucak vs..hayirlisi insallah
Kan pihtilasmasi var mi diye baktirdin mi peki? Soruyorum sadece yardimci olabilecegim bir durum olursa diyeCanim defalarca kan verdim damarlarimin dili olsa da konussa
Tum degerler iyi
4 ay psikiyatriste gittim ilac kullandim acaba psikolojik bir neden varmidir diye
Vucut atiyor bebegi otomatik olarak
Daha 8.haftayi goremedim
Cok sagol canim evet bakildi hattaonlem olarak yine dr oksapar kullandimKan pihtilasmasi var mi diye baktirdin mi peki? Soruyorum sadece yardimci olabilecegim bir durum olursa diye
Acaba bende nadir olarakmi oyle gozukuyorBoyle kesinlik yok canim.. sabah zaten ovulasyon yapilmaz. Oglen 12 ile 16 arasi uygun saatler. Aksam 8 ile 10 arasi uygun saatler.. cabuk catlama gorunuyorsa dedigin gibi de olur oglen pik olup aksam catlayabilir de.. bu herkeste olmaz zaten nadir olan bir durumdur. Duzenli olarak her gun ayni saatlerde yaparsan net yakalarsiniz..
Anladim canim.. gebeyken progestan mutlaka kullan insallah bu gebeliginde sorun yasamazsinCok sagol canim evet bakildi hattaonlem olarak yine dr oksapar kullandim