- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
EVeeeeet pik gozun aydin aselece yanlissam düzeltir beni ama bnce pik hayrli olsun kuzumAselece canım pik midir artık bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVeeeeet pik gozun aydin aselece yanlissam düzeltir beni ama bnce pik hayrli olsun kuzumAselece canım pik midir artık bu
Kacinci gunlere denk geliyor testlerBu haftaki testler yalnız bekledikce gün geçtikçe koyulasiyo ama pik 8 hazirandakinde olmuştu 9unda da koyuydu cİzgi bugün öğlen yaptığımda daha silik renkteydi daha devam edeyim mi testlere
Evett canim maşallah ne guzel pik olmus.. yarin da test yap catlayip catlamadigina bakalim. Canim plan şu bugun ayin 10 u pik oldu.. 10. 11. 12. 13 hazirani degerlendir ara vermeden.. iliski sonrasi ayaklarini havaya dikmeyi unutma.. bir de iliskiden hemen sonra tuvalet ihtiyaci gelir en az 1 saat dişinizi sıkın gitmeyin lavaboya..ve ilişki yaptiginiz günü hemen duş almayın. Mesela aksam iliski oldu sabah duş alin.. hayirlisi ile gebe sayimizi artiralimAselece canım pik midir artık bu
Ramazanda bunlar maalesef olmadıbir de iliskiden hemen sonra tuvalet ihtiyaci gelir en az 1 saat dişinizi sıkın gitmeyin lavaboya..ve ilişki yaptiginiz günü hemen duş almayın. Mesela aksam iliski oldu sabah duş alin.. hayirlisi ile gebe sayimizi artiralim
Strese asla yer yok.. nasibi ancak Allah verir.. biz sadece elimizden geleni yapariz tevekkül sadece Allahadir.. bu ay bakarsin olmazsa diger aya gönlün rahat bir sekilde daha bilincli bir şekilde yaparsin.. zaten ovu yapanlarin guzel degerlendirenlerin cogu olumlu sonuc alıyor ilk ayinda.. ve negatif alanlar en fazla 3. Ayinda alıyor olumlu sonuc. Ama ilk ayda olumlu sonuc almayanlarin bazilari hemen pes edip ovu takibi ise yaramiyor deyip stres yapiyor bende deyip bosveriyor.. ikinci aya olacak gebelik de olmuyor ve aylar aylari kovaliyor. Ne olur pes etmeyin ovulasyon takibi gercekten hamilelik yüzdesini artiriyor. Nasibinizin pesinden koşunRamazanda bunlar maalesef olmadı
Benimde 5 olacak Allah güldürsün bu ay yüzümüzü5. Ay olacak
Pes etmiyoruz Allahın izniyle biz de meleklerimize kavuşacağızStrese asla yer yok.. nasibi ancak Allah verir.. biz sadece elimizden geleni yapariz tevekkül sadece Allahadir.. bu ay bakarsin olmazsa diger aya gönlün rahat bir sekilde daha bilincli bir şekilde yaparsin.. zaten ovu yapanlarin guzel degerlendirenlerin cogu olumlu sonuc alıyor ilk ayinda.. ve negatif alanlar en fazla 3. Ayinda alıyor olumlu sonuc. Ama ilk ayda olumlu sonuc almayanlarin bazilari hemen pes edip ovu takibi ise yaramiyor deyip stres yapiyor bende deyip bosveriyor.. ikinci aya olacak gebelik de olmuyor ve aylar aylari kovaliyor. Ne olur pes etmeyin ovulasyon takibi gercekten hamilelik yüzdesini artiriyor. Nasibinizin pesinden koşun
Amiiin canım amiiinBenimde 5 olacak Allah güldürsün bu ay yüzümüzü
Emin ol inan buna o gün hic uzakta değil...Pes etmiyoruz Allahın izniyle biz de meleklerimize kavuşacağız
Vallahi bnm oldu sahura kadar yatiyodum oylece sahurda saat kurup dus alip yatiyodumve saat 6.5 da ise uyaniodumRamazanda bunlar maalesef olmadı
Canım hayırlı olsun ilişki nası oldu nelere dikkat ettin bişe kullandınmıVallahi bnm oldu sahura kadar yatiyodum oylece sahurda saat kurup dus alip yatiyodumve saat 6.5 da ise uyaniodum
13.gün pik olmuştu 14 günde de koyuyduKacinci gunlere denk geliyor testler
O kadar mutlu oldum ki dün piki görünce inşAllah Rabbim bu ay nasip ederEVeeeeet pik gozun aydin aselece yanlissam düzeltir beni ama bnce pik hayrli olsun kuzum
Testin cift cizgi mi canim resim atmamissin testin o yüzdenBen bu ay burdan takip ettim ovalasyonumu fshim yuksekti kurler yaptim ve aselece cok yardimci oldun erken sevinmek istemiyorum dun migrenim tuttu 2 tane ilac aldim 1 kac saat iceridinde pembe kan geldi silik daha once formlarda okudugum icin tedirgin oldum sabah test yaptim boyle cikti. Insallah kandada cikar ve insallah ilacin etkisiyle tutunmamazlik yapmaz dua edin lutfen bu arada reglime daha 3 gun vardi
Tamam canim koyu gunleri degerlendir mutlaka. Siliklesene kadar test yap catladigi gunu arti 2 gunu daha degerlendirmelisin13.gün pik olmuştu 14 günde de koyuydu
Degerlendirmeleri unutma degerlendirecegin gunleri söylemiştim degil miO kadar mutlu oldum ki dün piki görünce inşAllah Rabbim bu ay nasip eder
Aynen canım dünü dediğin şekilde değerlendirdim 2 3 saat wc gitmedim duşu da sabah aldım benim adama 4 gün var daha diyince bi afalladı inşAllah bu ay olur çünkü benim takvime göre 12 13 14 gösteriyordu bense 17. Gün yumurtladım en kesini testmişEvett canim maşallah ne guzel pik olmus.. yarin da test yap catlayip catlamadigina bakalim. Canim plan şu bugun ayin 10 u pik oldu.. 10. 11. 12. 13 hazirani degerlendir ara vermeden.. iliski sonrasi ayaklarini havaya dikmeyi unutma.. bir de iliskiden hemen sonra tuvalet ihtiyaci gelir en az 1 saat dişinizi sıkın gitmeyin lavaboya..ve ilişki yaptiginiz günü hemen duş almayın. Mesela aksam iliski oldu sabah duş alin.. hayirlisi ile gebe sayimizi artiralim
Aa attm zannediyorumTestin cift cizgi mi canim resim atmamissin testin o yüzden
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşAllahAa attm zannediyorum