- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Benım 1 sene once gebelık oldu 20.haftada kaybettım bu ay basladım denemeye ıkk adet geldı ıste ramazanda fazla ılıskı olamadı nasıp artık5. Ay olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım 1 sene once gebelık oldu 20.haftada kaybettım bu ay basladım denemeye ıkk adet geldı ıste ramazanda fazla ılıskı olamadı nasıp artık5. Ay olacak
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere beklemek, kimisine hemencecik nasip olanı beklemek o kadar zor ki...Benım 1 sene once gebelık oldu 20.haftada kaybettım bu ay basladım denemeye ıkk adet geldı ıste ramazanda fazla ılıskı olamadı nasıp artık
Nasıl zor bılmeyene bu 1 senem nasıl zor ve saglık sorunlarıyla gectıkı anlatamam keske hemen olsa kucagımıza alsak kalamamakta zor sımdı stres var Allah bızlere nasıp etsın ınsRabbim hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere beklemek, kimisine hemencecik nasip olanı beklemek o kadar zor ki...
Stres yapma hayırlısıni iste her zaman.. ovulasyon ile takip edip birliktelik planlarsaniz sansinizi artırmış olursunuzHepimiz olsun diye uğraşıyoruz. Aslında her şey kısmet sanırım. Geçen yıl 1 ayda 1 kere birliktelik olmuştu ve onda hamile kalmistim. Ama maalesef 3. Ayimda kalbi durmuş. Öğretmen olduğum icin doğum iznimle yaz tatili birleşsin diye 1 sene bekledim. Şimdide telaş yaptım hemen olsun zaman geçiyor diye uğraşıyorum.
uzulme cnm hakkinda hayirlisi olsn . bu ay owu.testi yaptn miKızlar ben adet oldum buay da olmadı nasıp hamıle arklar tavsıyelerı var mı
Evet yaptm kuzum ama ovu cok koyuymen ılıskı oldu bıde sılındıgınde ama ramazandı 1 saatte banyo yaptm socak belkı oldurdu nasıp gercı olcagı olsa olurdu buay da ovuşasyon takıp edıcem artık nabalım mecburuzulme cnm hakkinda hayirlisi olsn . bu ay owu.testi yaptn mi
kismet canm skma canini . bu ay tekrar kullan owu . hayirlisi olsn guzel haberini alirz insalahEvet yaptm kuzum ama ovu cok koyuymen ılıskı oldu bıde sılındıgınde ama ramazandı 1 saatte banyo yaptm socak belkı oldurdu nasıp gercı olcagı olsa olurdu buay da ovuşasyon takıp edıcem artık nabalım mecbur
Daha yeni yazdıklarınızı gördüm araya tatil girince yazamadım. Senin adına çok ama çok sevindim. İkimizde kimyasal geçirdik o sebeple şimdi gebe olman beni daha çok sevindirdi umut verdi. İnşallah bebeğin tutunur sağlıcakla kucağına alırsın canım. Darısı da bizlere olsunCanlar 370 cikti degerim nasil My everytng
evet cnm yaa valla bnde sevinmek istyorum ama ucamadım henuz korku var içimde sdce 370 digerine oranla daha yuksek deger bi o umutlandırıyo beniDaha yeni yazdıklarınızı gördüm araya tatil girince yazamadım. Senin adına çok ama çok sevindim. İkimizde kimyasal geçirdik o sebeple şimdi gebe olman beni daha çok sevindirdi umut verdi. İnşallah bebeğin tutunur sağlıcakla kucağına alırsın canım. Darısı da bizlere olsun ❤
Seni çok iyi anlıyorum 2 kimyasal geçirmiş biri olarak. Ama değerin güzel çıkmış rahat ol benim gibi stres yapma. Olacaksa olur tutunur merak etmeevet cnm yaa valla bnde sevinmek istyorum ama ucamadım henuz korku var içimde sdce 370 digerine oranla daha yuksek deger bi o umutlandırıyo beni
sen arka arkaya mı yasadın ve kan degerin kaçtı hatrlıyomusunSeni çok iyi anlıyorum 2 kimyasal geçirmiş biri olarak. Ama değerin güzel çıkmış rahat ol benim gibi stres yapma. Olacaksa olur tutunur merak etme ♥
Ins cnm bakalım umudumuz bı ay yenı umutlar hayırlısıyla kalırız ınskismet canm skma canini . bu ay tekrar kullan owu . hayirlisi olsn guzel haberini alirz insalah
Canım sen nasılsın, Nasıl oldun?Seni çok iyi anlıyorum 2 kimyasal geçirmiş biri olarak. Ama değerin güzel çıkmış rahat ol benim gibi stres yapma. Olacaksa olur tutunur merak etme ♥
Kimyasal ben de geçirdim 2 kez. Ama değer o kadar yukselmiyor kimyasalda.evet cnm yaa valla bnde sevinmek istyorum ama ucamadım henuz korku var içimde sdce 370 digerine oranla daha yuksek deger bi o umutlandırıyo beni
Pik olmamis ama erken yumurtlama yakın masallah testlerin guzel çıkmışMerhabalar,nasılsınız kızlar ☺ Yine sonu regl ile biten 1 aylık serüvenden sonra ovulasyon testlerine merhaba dedim☺ Bu ay bu çörekotu küründen yaptım ama fazla yeme imkanım olmadı bayramda memlekette zor oldu takip etmek. Dün başladım testlerime geçen ay 17. Gün yumurtlamıştım sanki bu ay hemencik koyulaştı gibi geldi, kürün etkisi var mk bilemedim ama ☺ Pik olmamış ama di mi rica etsem bir bakar mısınız?
Teşekkür ederim canım benim hadi hayırlısıyla bu ay tutsun meleğim inşallahPik olmamis ama erken yumurtlama yakın masallah testlerin guzel çıkmış
AY gercekten mi bn hamilelikle ilgili hic bisey bilmiyorum yayarini nasil bekliyorum bi ben bi Allah biliyosenin kimyasallarda degerin kacti hatrliyomusun canim kbkma nolurbnm 118 di kimyasala donduKimyasal ben de geçirdim 2 kez. Ama değer o kadar yukselmiyor kimyasalda.