- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
Canım gözün aydın Rabbim devamını da getirsin inşAllahKizlarrrrrrrr cift cizginolur kimyasal olmasin dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözün aydın Rabbim devamını da getirsin inşAllahKizlarrrrrrrr cift cizginolur kimyasal olmasin dua edin
İnşallah canım hayırlısıylaBenim de bugün bitti inşAllah hamilelikleri yazarız biz de :)
Canim vücut dengeni bozacak herseyden uzak durmalisin.. vorek otu faydali olabilir fakat bir saglik sorunun varsa.. saglik sorunun yoksa vucudunu oldugunca rahat birak hersey olmasi gerektigi gibi ilerlesin.. esin evde oldugu gunde denk gelirse yaparsiniz yoksa cok stres yapma duzenli iliski devam eder tutacaksa bir defasında tutuyor zatenEki Görüntüle 2277065 Eki Görüntüle 2277065 Aselece canım bugün sıvı alımına dikkat etmeyi unutunca saat8de tekrarladım testi. Yarın düzenli şekilde saat 3 ye yapmaya başlayacağım. İnşAllah kısa zamanda piki görürüm.Çünkü eşim diğer hafta şehir dışında olacak. Acaba çörekotuna devam etsem mi çabucak piki görmek için ne yapmalıyım ☺
Sorun olmaz gebeyken almamslisin gebe defilken sorun olmazTamam inşallah
Boğaz ağrım var o yüzden biraz önce antibiyotik aldım yine
Sorun olurmu bu süreçte
Ne yapmalıyım
Engeller mi acaba gebeliği
Yada gebelikte zarar olur mu
çok sağol cnm inş.yarında guzel haber alırız da taclanırCanım gözün aydın Rabbim devamını da getirsin inşAllah
Ben de diş ağrısından kayboldum. Bol bol majesik içtim. Şuanda da antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Ağrıyı geçiriyor yine de.Tamam inşallah
Boğaz ağrım var o yüzden biraz önce antibiyotik aldım yine
Sorun olurmu bu süreçte
Ne yapmalıyım
Engeller mi acaba gebeliği
Yada gebelikte zarar olur mu
İnşAllah canım ya o değil de bak senin de hamişliğini hissettim ben kk da kaç kişiye hamişsin dediysem tuttu bi kendimi tutturamadımçok sağol cnm inş.yarında guzel haber alırız da taclanır
ay senin agzın bal yesin 370 di dun degerim bakalım yarın kaç olcak abla onuda hssst de sevinelim :)İnşAllah canım ya o değil de bak senin de hamişliğini hissettim ben kk da kaç kişiye hamişsin dediysem tuttu bi kendimi tutturamadım
Canim dogru degerlendirmissin sorun olmaz bir gun. Adete kadar duzenli iliski herkes yapmali.. hakkinda hayirlisi olsun nasibin gebelik olsunaselece hanım 4 haziran yumurtlama günümdü. 4,5,7 ve 8 haziranı değerlendirdik.6 sınde eşim yoktu. bu sıkıntı oluşturur mu? ve bundan sonraki günleri de düzenli değerlendirmek gerekir mi acaba? Ya Nasip...
Kizlarrrrrrrr cift cizginolur kimyasal olmasin dua edin
amin cnmm cok sagolçok çok tebrik ederim çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
Hepimiz olsun diye uğraşıyoruz. Aslında her şey kısmet sanırım. Geçen yıl 1 ayda 1 kere birliktelik olmuştu ve onda hamile kalmistim. Ama maalesef 3. Ayimda kalbi durmuş. Öğretmen olduğum icin doğum iznimle yaz tatili birleşsin diye 1 sene bekledim. Şimdide telaş yaptım hemen olsun zaman geçiyor diye uğraşıyorum.Canim dogru degerlendirmissin sorun olmaz bir gun. Adete kadar duzenli iliski herkes yapmali.. hakkinda hayirlisi olsun nasibin gebelik olsun
Allah razı olsun İnşallah Rabbim her isteyene hayırlı zamanda nasip etsin, sağlıkla.Canim dogru degerlendirmissin sorun olmaz bir gun. Adete kadar duzenli iliski herkes yapmali.. hakkinda hayirlisi olsun nasibin gebelik olsun
Canım inşAllah bir sonraki aya olur. Rabbim görsün bizi dualarımızıKızlar ben adet oldum buay da olmadı nasıp hamıle arklar tavsıyelerı var mı
Ins cnm sen kac aydır denıyosunCanım inşAllah bir sonraki aya olur. Rabbim görsün bizi dualarımızı
5. Ay olacakIns cnm sen kac aydır denıyosun