- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.398
Pik olmaya yakin gorunuyor canim.. devam et testlere.. duzenli iliskiyi birakma sakınAselece canım nasılsın
Benim reglim geçen hafta cuma günü bitti
Üzerine hasta oldum ve antibiyptik kullandım ama çok içmedim bıraktım
Ovuyu da yapmaya çalıştım
Ovuyu yaptığımdan beri (2 aydır) 14.günümde pik oldu
Acaba bu ay anbiyotikden dolayı mı hala pik olmadı ?
Ben soğan kurunu bir kez demiştim.midemi bozmuştu. Alternatif başka bir kür var mı acabaCanim soğan kürünu @sera44 arkadasimiza anlat o da uygulasin ovulasyona gececek adetten sonra.. sera cim birebir uygula canim mide rahatsizligin yoksa..
Canim adetin 11 gun mu sürüyor testlere gec mi basladin acaba? Pik görünmüyor testlere devam etmelisinAselece yorumlarmısn canm ilk defa yapıyorm her gün öğlen 1 1 buçk gibi..2 saat öncesnden sıvı alımımı bırakıyorumEki Görüntüle 2277026
Sogan kurunu ne icin kullanacaktin canimBen soğan kurunu bir kez demiştim.midemi bozmuştu. Alternatif başka bir kür var mı acaba
Yumurtlamaya etkisi yokmu. Adetlerim düzensiz.Sogan kurunu ne icin kullanacaktin canim
Yumurtlama icin prolaktin seviyen iyiyse yani yüksek degilse kuru incir yemelisin.. keciboynuzu pekmezi de yiyebilirsin günlükYumurtlamaya etkisi yokmu. Adetlerim düzensiz.
TeşekkürlerYumurtlama icin prolaktin seviyen iyiyse yani yüksek degilse kuru incir yemelisin.. keciboynuzu pekmezi de yiyebilirsin günlük
İnşallah ya Allahım inşallah o günleri gösterir bana ve tüm isteyenlere . Bugün bitti adetim testlerde yarın elimde olur hemen başlarım inşallahBuraya at test resimlerini yardimci olurum. Teste baslamadan 2 saat ince sivi alimini birakmalisin. Adet bitimi hemen baslamalisin. Kesinlikle yarida birakma test yapmayi. Her gun duzenli test yapmalisin ta ki pik olana kadar bakalim Allahin izniyle hamile listesine yazalim
Benim de bugün bitti inşAllah hamilelikleri yazarız biz de :)İnşallah ya Allahım inşallah o günleri gösterir bana ve tüm isteyenlere . Bugün bitti adetim testlerde yarın elimde olur hemen başlarım inşallah
Bunlar aynı gebelik teste gibiEki Görüntüle 2277065 Eki Görüntüle 2277065 Aselece canım bugün sıvı alımına dikkat etmeyi unutunca saat8de tekrarladım testi. Yarın düzenli şekilde saat 3 ye yapmaya başlayacağım. İnşAllah kısa zamanda piki görürüm.Çünkü eşim diğer hafta şehir dışında olacak. Acaba çörekotuna devam etsem mi çabucak piki görmek için ne yapmalıyım ☺
Gebelik var mıCanım biraz önce yaptım testi
Evet uygulama aynı :)) umarım gebelik testinde de görürüz çift çizgileriBunlar aynı gebelik teste gibi
Amin hayırlısı ile net çift çizgi görür isteyen herkesEvet uygulama aynı :)) umarım gebelik testinde de görürüz çift çizgileri
Pik olmaya yakin gorunuyor canim.. devam et testlere.. duzenli iliskiyi birakma sakın
Evet geç başladm canm 30 günde bir olduğm içinn bide evde olamadk oyüzdn testlee yanmda değildiCanim adetin 11 gun mu sürüyor testlere gec mi basladin acaba? Pik görünmüyor testlere devam etmelisin
yok canım malesef.Gebelik var mı