- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
YAaa bak cok heyecanlandim ama bu gece sabredeyim ayip soylemesi karpuz yedim su ictm camis gbi oyuzden negatf cikarmi diye korkuyorumKız sen hamilesin bence :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YAaa bak cok heyecanlandim ama bu gece sabredeyim ayip soylemesi karpuz yedim su ictm camis gbi oyuzden negatf cikarmi diye korkuyorumKız sen hamilesin bence :))))
Sanirim oyle yapicam cnm bnde oyle dusunuyorumcanm bnce yarin sabah yap testi
Hadi hayırlısı canım benim ya güzel bir haber ver bize neşemiz yerine gelsinSanirim oyle yapicam cnm bnde oyle dusunuyorum
Sabah ilk idrarla yap canim. Kasık batmalari olur kisiden kisiye de degisir insallah hamilelik haberinu alirizAselecemmmm birazdan esimi ikna edip test almaya. Gdicem nöbetçi eczaneden sence bu aksam yapsammi yarin sabahi mi beklesem
Adet basindan kacinci gunler oldugunu yazsaydin iyi olurdu canim. Testlerinde pik yok ama en son testin silinmis saatleri ayni mi hep farkli saatte mi yaptinBende konu açmışım yanlış sayfada arkadaşlar benimkini yorumlarmısınız çünkü ben anlayamadım 4 5 6 mı önemli günler yoksa daha olmadım ovilasyon benim
Pko olduğu için adet günü için yazmadım ama 22 mayısa adet oldum 27 de bitti adetim sonra yaptıklarım hep silik çıktı tam koyulaşıo dedim ama bugün silik çıktı bir gün sabah birgün akşam yaptım canımAdet basindan kacinci gunler oldugunu yazsaydin iyi olurdu canim. Testlerinde pik yok ama en son testin silinmis saatleri ayni mi hep farkli saatte mi yaptin
Yarın sabah bize güzel haber getir :))YAaa bak cok heyecanlandim ama bu gece sabredeyim ayip soylemesi karpuz yedim su ictm camis gbi oyuzden negatf cikarmi diye korkuyorum
Anladım canim. Sana şöyle söyleyim testlerinde tam anlamiyla bir pik göremedim. Yani yumurtlama henüz olmamış pko oldugun icin gec yumurtluyor olabilirsin.. ki yumurtlamaya kadar da düzenli ilişki şart canim yani 2 gune bir 3 gune bir iliski mutlaka yapmalisin.. prolaktin seviyen iyiyse yani yüksek degilse incir yiyebilirsin yumurtlama icin faydali.. keciboynuzu pekmezi de icebilirsin..pik olana kadar teste devam et olur muHep böyleydi canım sadece o gün öğle oldu
İnşallah yumurtlama. Olur bu ay c life kulandım rabbim daha fazla aratmasın inşallah ama bir koyu bir silik çıkması kafamı karıştırdı yorumların için çok teşekkür ederim canımAnladım canim. Sana şöyle söyleyim testlerinde tam anlamiyla bir pik göremedim. Yani yumurtlama henüz olmamış pko oldugun icin gec yumurtluyor olabilirsin.. ki yumurtlamaya kadar da düzenli ilişki şart canim yani 2 gune bir 3 gune bir iliski mutlaka yapmalisin.. prolaktin seviyen iyiyse yani yüksek degilse incir yiyebilirsin yumurtlama icin faydali.. keciboynuzu pekmezi de icebilirsin..pik olana kadar teste devam et olur mu
Olur canim mutlaka olur ama once sagligin icin guzel beslenmelisin.. gerisi geliyor zaten. Rica ederimİnşallah yumurtlama. Olur bu ay c life kulandım rabbim daha fazla aratmasın inşallah ama bir koyu bir silik çıkması kafamı karıştırdı yorumların için çok teşekkür ederim canım
Sanırım 10 senedir yemediğim içmediğim şey kalmamıştır bu yıl bıraktım tedaviyi bakalım nasipimde varsa. Bişey vesile olacak inşallah umarım bu son uğraşım olur iyi akşamlarOlur canim mutlaka olur ama once sagligin icin guzel beslenmelisin.. gerisi geliyor zaten. Rica ederim
Merak içindeyimuyan hadi testini yap güzel haberlerini ver bizeYAaa bak cok heyecanlandim ama bu gece sabredeyim ayip soylemesi karpuz yedim su ictm camis gbi oyuzden negatf cikarmi diye korkuyorum
guzel haberini bekliyorz cnmSanirim oyle yapicam cnm bnde oyle dusunuyorum
Demek ki pik olmus ve catlamis canim 18. 19. Gunler pik olmustur. Sen bu gunleri degerlendir mutlakaAselece bakabilir misin canım dün 20. Günümdü foto atmıştım belirgin bir çizgi yakalamıştık ama öncesini bilmiyorduk sen dedin ya çatlamış olabilir diye bak bugun yaptığım test böyle . İlk ikisi dün yaptığım
Evet canim bugun çatlamış. Dunu degerlendirdiysen bugunu yarini diger gunu de degerlendir mutlakaBenim testler de böyle galiba çatladı gibi siz ne dersiniz