Malesef canm az önce yine yaptım pikten patliyo resmencanm senin testin hala koyu mu cikiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canm az önce yine yaptım pikten patliyo resmencanm senin testin hala koyu mu cikiyor
cok ilginc .neden acaba byle cikiyor..yumurtan mi catlamiyor acaba .bnmki siliklesti 3 gnden sonraMalesef canm az önce yine yaptım pikten patliyo resmen
Bilmiyorum araştırıyorum neden böyle diye hiç bi bilgi yok gebelik testi yaptım o negatif başka birşey de gelmiyor aklimacok ilginc .neden acaba byle cikiyor..yumurtan mi catlamiyor acaba .bnmki siliklesti 3 gnden sonra
daha once owulasyon testi yapmismiydin .ilk defa mi deniyosn .Bilmiyorum araştırıyorum neden böyle diye hiç bi bilgi yok gebelik testi yaptım o negatif başka birşey de gelmiyor aklima
Daha once de yaptım ama iki aydır böyle ki geçen ay böyle pik değil koyuydu sadecedaha once owulasyon testi yapmismiydin .ilk defa mi deniyosn .
Bende merak ettim acaba var mi diye?
[/QUOTE
Artik 13.gune grdik korkuyla bekliormwc ye gtme fobim oldu kirmizi kart yicem diyetatildeyim goya ama hiiic bisey keyf vermiyo hep aklim orda
Canim 3. 4. 5. 6. Testler degerlendir gerisi rabbimin takdiri.. lh normalde de yuksek demek ki catlama 4. Test görünüyorAselece testlerime bakarmisin demeye utanıyorum artık ama kusura bakma nolur
Adet oldun mu canimPembeye benzer bi akinti geldi adet olcam belli oldu tatilimin icine etmese olmazdi
Ovulasyon yaniltabilir canim kacinci gundesin hcg yap bnceKızlar bakın benimde adete 5gun kala böyle çıktı normalde daha koyu normalde hiç çizgi çıkmazdı yorumlarınızı bekliyorum
Canimcim aksam varla yok arasi degisik renk bi akinti rengi vardi sanki pembe yada kahve arasi ama cok cok az sabah kalktm henuz bisey gelmedi silince de yoktu ama adet olucam gbi hssdyrmAdet oldun mu canim
Insallah üstüne görme yasıyorsundur canimCanimcim aksam varla yok arasi degisik renk bi akinti rengi vardi sanki pembe yada kahve arasi ama cok cok az sabah kalktm henuz bisey gelmedi silince de yoktu ama adet olucam gbi hssdyrm
saol cnm seninde bayramin mubarek olsnnHerkesin Ramazan Bayrami mübarek olsun.. dua ile sevgi ile sağlıcakla kalın..
Canım dün tekrarlayamadım değerlendirdim ama. Bugün kaçta yapayım testi evdeyim tüm günSon testi tekrarla canim birde fazla idrar damlatma 2 damla yeter
Saat 4 e kadar istedigin saate yapabilirsin canimCanım dün tekrarlayamadım değerlendirdim ama. Bugün kaçta yapayım testi evdeyim tüm gün
Tamam canım bugğn akıntım var gibi bakalım test ne dicekSaat 4 e kadar istedigin saate yapabilirsin canim
Diğer günlerden daha silik çıktı canımSaat 4 e kadar istedigin saate yapabilirsin canim