- 6 Haziran 2010
- 630
- 836
Tamam canım teşekkürlerSanırım olmus bugunu degerlendır 3 gun bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkürlerSanırım olmus bugunu degerlendır 3 gun bence
Yumurtlama henuz yok canim endise etme koyu cikar silik cikar önemli olan tam piki yani yumurtlamayi bulmak. Yanlış degerlendirme yapmayin lutfen. Pike kadar düzenli ilişki yaparsiniz 2 gune bir 3 gune bir pik olunca da 4 gun ara vermeden iliskiSanırım dünkü daha koyuydu adetim biteli 3.gün bugün yumurtlama olmuş olabilir mi kaçırmış olabilirmiyiz ki
canm test yaptn mi bgun. siliklesti mi ?Ay nerdesin allahım ins
bgun tekrar test yaptm bu sekilde cikti. catlamis mi sence ?Testin pik canim bazen 1.2 gun pik olabiliyor demek ki yumurtan coj olgunlasmis bugun aksamdan itibaren yada yarin sabahtan itibaren siliklesir canim.. sen 31 mayis 1 haziran 2 3 4 haziran degerlendir mutlaka.. testi yarin yap siliklestigine emin olalim olur mu
Aaa senin de benim gibi çıkmış test bugünde pik gibibgun tekrar test yaptm bu sekilde cikti. catlamis mi sence ?
Kizce ne durumdasin bnm 3gun kaldi kalbim kut kut ama akinti hala yok yaAaa senin de benim gibi çıkmış test bugünde pik gibi
Hala pik gbi goruyorum sankibgun tekrar test yaptm bu sekilde cikti. catlamis mi sence ?
Olmak zorunda değil ki canm belli mi olur 3 güne güzel haberler alırsın ins benim 4 gündür test pikKizce ne durumdasin bnm 3gun kaldi kalbim kut kut ama akinti hala yok ya
Sen yinede pas gecme bska testle denedinmi cnmOlmak zorunda değil ki canm belli mi olur 3 güne güzel haberler alırsın ins benim 4 gündür test pik
Hayr denemedim hafta sonu ya yarın gelen giden olmazsa alacağım başka bi markaSen yinede pas gecme bska testle denedinmi cnm
seninki de hala pik miAaa senin de benim gibi çıkmış test bugünde pik gibi
Senin daha pik olmamis bnce cnmMerhaba benim ovulasyon testine de bakar mısınız lütfen ama biraz karışık ilk defa yapıyorum en üstteki bugun yaptım silik çıktı yumurta çatlamış mı demek
Canım bende durumlar bu sanırım erken yumurtladımDevam et teste sabirla
Gerci cok net gorunmuyo 15.gun pik de olabilirrSenin daha pik olmamis bnce cnm
Slip olan 15. Ve 16. Gün koyu çıktı hatta 15. Gün t çizgisi c den önce koyulastiGerci cok net gorunmuyo 15.gun pik de olabilirr
15.gun saat 20 de yaptgn test pik. snra siliklesmis .yumurtan catlamis sanirimMerhaba benim ovulasyon testine de bakar mısınız lütfen ama biraz karışık ilk defa yapıyorum en üstteki bugun yaptım silik çıktı yumurta çatlamış mı demek
Bugün yaptığım cok tuhaf bişey çıktı anlamadım yeniden yapsam olur mu ki sıvı almadım15.gun saat 20 de yaptgn test pik. snra siliklesmis .yumurtan catlamis sanirim
Canim dedigim gunleri degerlendir bir iki gun daha test yap bakalim iyice siliklesmeye baslarsa zaten artik yapmazsin test..bgun tekrar test yaptm bu sekilde cikti. catlamis mi sence ?