- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bnm bu ay 12. Gun oldu daha 8.gundesin bnce normal ama isin ehli daha iyi bilirAselece canım 3 gündür yaptığım testler. Bugün koyulaşmaya başladı. Takvime göre yarın ovulasyon dönemim başlıyor diyor ama bakalım test ne diycek. Normal demi sorun yok
insalah canimm. guzel haberi verirsn bizeyeni arkadaslar gelmis 2gun giremedim ozledim sizi yahuuu bnm adette sonra 11.gun kizlar dun akinti gordum ama gecen ay gbi hala yogun degil maalesef akintimbakalim 14.gun kırmızı kart yemem ins cifte bayram yasariz hepimiz ins
Devam et canim testlere sorun yokAselece canım 3 gündür yaptığım testler. Bugün koyulaşmaya başladı. Takvime göre yarın ovulasyon dönemim başlıyor diyor ama bakalım test ne diycek. Normal demi sorun yok
İns cnm yaaa geçen ay kimyasal gebelik yasadim ya budefa saglikli olur insinsalah canimm. guzel haberi verirsn bize
gittikce koyulasmis canm . yarin yada oburgun pik olur gbi . bnmde boyle oldu.11. gun pik olduAselece canım 3 gündür yaptığım testler. Bugün koyulaşmaya başladı. Takvime göre yarın ovulasyon dönemim başlıyor diyor ama bakalım test ne diycek. Normal demi sorun yok
Çok heyecanlıyım ya bu aydan çok umutluyum inşAllah Rabbim yüzümüzü güldürürCnm bnm bu ay 12. Gun oldu daha 8.gundesin bnce normal ama isin ehli daha iyi bilir
insalah canm insalahhh.İns cnm yaaa geçen ay kimyasal gebelik yasadim ya budefa saglikli olur ins
Ay hadi inşAllah kocişin vardiyası denk gelmezse bu ay olcak bu işgittikce koyulasmis canm . yarin yada oburgun pik olur gbi . bnmde boyle oldu.11. gun pik oldu
Senin kacinci gun birlikte mi bekliyoruz yaniÇok heyecanlıyım ya bu aydan çok umutluyum inşAllah Rabbim yüzümüzü güldürür
Tamam canım devam durmak yok :)Devam et canim testlere sorun yok
Ovuya 3 gün önce başladım canım regl bitince işteSenin kacinci gun birlikte mi bekliyoruz yani
Saatine dikkat ettim de canim aksam 7 de yapmissin ya 8 ile 10 arasinda yapma sansin varsa oructan sonra oyle devam et olur mu. Oruc bitene kadar da 7 de devam et..Tamam canım devam durmak yok :)
İşten dolayı 7de yaptım canım bir de iftar sonrası sıvı alımı çok oluyor ya. Ramazan çıksın da 8-10 yaparım o zamana pik görmezsem tabiSaatine dikkat ettim de canim aksam 7 de yapmissin ya 8 ile 10 arasinda yapma sansin varsa oructan sonra oyle devam et olur mu. Oruc bitene kadar da 7 de devam et..
İnşAllah canım tüm isteyenlere tez zamandaHee sen degerlendirmedesin hadi bakalim ins guzel sonclar veririz aselece ye bizde hmis olueuz
Ay ayniyiz canım. Perşembe lekelenme oldu hala bisey yok boşuna gitti oruç da tutmadım :/ lekelenme ile arası 3 günü buluyor bazen benim. Bakalım ben ne zaman yumurtlucamhee evet 19 bi de 14 yazıyor bahsetmiştim lekelenme oluyor diye adet başlangıcında. 19 lekelenme başlangıcına göre bi de 14 var o da asıl adet kanamasının geldiği günün aman karman çorman işte test etmek istedim hangisine göre yumurtlama olacak diye de hepten yandı devreler
Sanırım olmus bugunu degerlendır 3 gun benceSanırım dünkü daha koyuydu adetim biteli 3.gün bugün yumurtlama olmuş olabilir mi kaçırmış olabilirmiyiz ki