- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Kac gunde oluyosun bende genelde 20 22 gunde yumurtlayıp 30 da adrt olurdm bu ay 16 da catladıAyy umut oldun vallahi adetten sonra 23 gün bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gunde oluyosun bende genelde 20 22 gunde yumurtlayıp 30 da adrt olurdm bu ay 16 da catladıAyy umut oldun vallahi adetten sonra 23 gün bugün
19. Gun yazmissin da o yuzden dedim yanlis mi okudum yoksa ben
Yok estağfurullah anladım sizi haklısınız pazartesi gidip alayım bari onda ne çıkacak hem yarinki testide görmüş olurum
bnce yarin siliklesirEvet 3 gündür pik
Yok estağfurullah anladım sizi haklısınız pazartesi gidip alayım bari onda ne çıkacak hem yarinki testide görmüş olurum
Sorun degil piki görelim yeter bir de catlamayi..hee evet 19 bi de 14 yazıyor bahsetmiştim lekelenme oluyor diye adet başlangıcında. 19 lekelenme başlangıcına göre bi de 14 var o da asıl adet kanamasının geldiği günün aman karman çorman işte test etmek istedim hangisine göre yumurtlama olacak diye de hepten yandı devreler
Ayy çok saol canm içime şu serptin valla ne yapacağımı şaşırdım testtemi bi sorun var diye düşünmeye başladım calla ama önceki aylarda hiç pik olmamıştıBende sizin kullandığınız testlerden kullandım. 30 tanesini 50 tl ye almıştım internetten ve çokta memnun kaldım kaset testlerde pik göremezken bu testlerde gördüm. Bunlar daha hassas bence.
Test yapmaya devam et olmadı bir de gebelik testi dene. Ya gebesin yada yumurtan çatlamadı canım.
Degisiyo canm âdetlerim düzensiz 29 ila 80 gunKac gunde oluyosun bende genelde 20 22 gunde yumurtlayıp 30 da adrt olurdm bu ay 16 da catladı
Inş ya insbelki hiç gerek kalmaz yarın mutlu son olur <3
Ay nerdesin allahım insbnce yarin siliklesir
Sorun degil piki görelim yeter bir de catlamayi..
Pco mu var sende yumurtlamadan 12 gun sonra test yapıp bakarsın ıns tutar cnmDegisiyo canm âdetlerim düzensiz 29 ila 80 gun
Amin cnm ins evet pcos var malesef cnmPco mu var sende yumurtlamadan 12 gun sonra test yapıp bakarsın ıns tutar cnm
Hakkınızda hayırlısı cnn ıns hamıle kalırızAmin cnm ins evet pcos var malesef cnm
Ayy çok saol canm içime şu serptin valla ne yapacağımı şaşırdım testtemi bi sorun var diye düşünmeye başladım calla ama önceki aylarda hiç pik olmamıştı
Bende cektircem 3 senedi yapmadığımız test kalmadı bi bu kaldı inşallah hamile kalmama vesile olur sormak istediğim kaç gün korun dedi yada bişe dedimi doktorun hatırlıyomusunBen ıkı kez cektırdım
Cookkk cook saol canm ya vallahiYok canım test konusunda için rahat olsun ben çok memmun kaldım. Hassaslığı güzel. Yumurtan çatlamamıştır henüz. Bakalım belkide yarın silinir testin. Sen değerlendirmeye bak elinden geldiğince. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bır hafta demıs olabılır cnm ama ben o ay korundum zaten saglık aorunlarından hamılr kalamadım daha belkı tuplerın tıkalıdır fılmle acılırBende cektircem 3 senedi yapmadığımız test kalmadı bi bu kaldı inşallah hamile kalmama vesile olur sormak istediğim kaç gün korun dedi yada bişe dedimi doktorun hatırlıyomusun
İnşallah bakalım 3 bucuk senede ilk defa biri rahim filmi istedi belki bu vesile olcak bilemiyorumBır hafta demıs olabılır cnm ama ben o ay korundum zaten saglık aorunlarından hamılr kalamadım daha belkı tuplerın tıkalıdır fılmle acılır