- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Cok şükür canim Allah bundan geri koymasın =)Teşekkür ederim iyisin değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok şükür canim Allah bundan geri koymasın =)Teşekkür ederim iyisin değil mi ?
Üzülme herseyin bir sebebi var.. stres yapma ardindaki gunu degerlendirKızlar ben bu akşamı degerlendıremerım ya
Ins en kotu dunden kalan tutmustır cnm nasıp yarını degerlendırıcem ınsÜzülme herseyin bir sebebi var.. stres yapma ardindaki gunu degerlendir
Reglim biteli 2.gün bugün yani adet baslangicindan 7.gün oluyo ve böyle çıktı dün yaptığım daha silikti pik olmaya yakın mı ?
Canim silik çıkması normal pike kadar silik cikar bizim piki yakalamamiz lazim. Pik de tek bir gun o gun hangi gun bulana kadar teste devam canim
Yumurtlaman 2 gün sürüyor demekki şanslısın. 1 gün daha kazandın gebelik için. Bugünü ve yarınıda değerlendir canım.aselece testin bugun silikleşmesi gerekmiyormuydu ?
weya dun tam pik degildi . bilemedim smdiYumurtlaman 2 gün sürüyor demekki şanslısın. 1 gün daha kazandın gebelik için. Bugünü ve yarınıda değerlendir canım.
weya dun tam pik degildi . bilemedim smdi
Ya hanımlar bana yardımcı olun lütfen tam 3 gün test pik gosteriyorOlabilir canım. Ama iki gün sürmeside anormal değil 3 gün üst üste değerlendir
Heran catlayabılır degerlendır 3 gun bence cnmaselece testin bugun silikleşmesi gerekmiyormuydu ?
Deferlendır cnm normal benımde 4 gun pık olmustu bıkac ay once 3 gun ust uste degerlendırYa hanımlar bana yardımcı olun lütfen tam 3 gün test pik gosteriyor
Koyukadıyor cnm ıkı gunde ılıskıye devam cok koyu oldugunda 3 gun degerlendır en az sılıklesmesıne goreReglim biteli 2.gün bugün yani adet baslangicindan 7.gün oluyo ve böyle çıktı dün yaptığım daha silikti pik olmaya yakın mı ?
Gerçekten mi birşey olmaz dimi bende bir sorun var sandım korktum açıkçası yaDeferlendır cnm normal benımde 4 gun pık olmustu bıkac ay once 3 gun ust uste degerlendır
oyle yaparim saol cnmHeran catlayabılır degerlendır 3 gun bence cnm