- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Silik de cikabilir hafif belli de cikabilir canim moral bozma.. bir den bire cok koyu olacak zaten sadece 1 gun o gune kadar teste devam etmelisinKızlar bugun ki daha silik cıktı sanki moralim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik de cikabilir hafif belli de cikabilir canim moral bozma.. bir den bire cok koyu olacak zaten sadece 1 gun o gune kadar teste devam etmelisinKızlar bugun ki daha silik cıktı sanki moralim bozuldu
aselece beni sevmiyomusun artkaselece bana kızma ama bn 8.günümdeyim catlamanın ve bugun yanmda lh testi vardı yaptım 2. cizgi yoktu cokmu erkewn yoksa ihtimaller bitmişmidir bnde 5 haziran bat
Lh ile bakma canim gebelik testini de adete bir iki gun kala yapmalisinaselece bana kızma ama bn 8.günümdeyim catlamanın ve bugun yanmda lh testi vardı yaptım 2. cizgi yoktu cokmu erkewn yoksa ihtimaller bitmişmidir bnde 5 haziran bat
Reglim yeni bitti reglken yumurtlamsmıyım diye korktum bıan bıkac kısıden duydum oluyormus... Gebe kalmak cok zormus..Silik de cikabilir hafif belli de cikabilir canim moral bozma.. bir den bire cok koyu olacak zaten sadece 1 gun o gune kadar teste devam etmelisin
Pik gibi durmuyor testin canim bir iki gun daha yap koyulasacak iyice T cizgisiArkadaslar rica etsem yorumlayabilir misiniz
Seni niye sevmeyim canımm öyle bir ihtimal var mi hiçaselece beni sevmiyomusun artk
Adetliyken yumurtlama olmaz canim. Burda atmasyon yapan o kadar cok kisi var ki inanma.. düşünsene kanayan yumurta döllenme icin saglikli bir ortam midir yoksa taze yumurtalar mi dollenmek icin uygundur. Cevabi biliyorsun sen bu yuzden sadece soyle durum var adet biter bitmez hemen yumurtlayan oluyor bu bir gerçek..hormonlar iyi calisiyorsa beyindeki hipofiz bezinin uyarilmasiyla birlikte yumurtlama cabuk olabiliyor.Reglim yeni bitti reglken yumurtlamsmıyım diye korktum bıan bıkac kısıden duydum oluyormus... Gebe kalmak cok zormus..
Toplu test atar misin yumurtan hâlâ olgun olabilir aksam saat 10 da tekrar test yapar misin bakalim
Haklısın canım insan bu psıkolojıdeyken ne okusa inanıyor denize dusen yılana sarılır misali cok tesekkur ederim Allah razı olsunAdetliyken yumurtlama olmaz canim. Burda atmasyon yapan o kadar cok kisi var ki inanma.. düşünsene kanayan yumurta döllenme icin saglikli bir ortam midir yoksa taze yumurtalar mi dollenmek icin uygundur. Cevabi biliyorsun sen bu yuzden sadece soyle durum var adet biter bitmez hemen yumurtlayan oluyor bu bir gerçek..hormonlar iyi calisiyorsa beyindeki hipofiz bezinin uyarilmasiyla birlikte yumurtlama cabuk olabiliyor.
Akşam tekrar yaparım mutlaka. Bu testlerde saati tam denk getiremedim ama sıvı alımına kesinlikle dikkat ettimToplu test atar misin yumurtan hâlâ olgun olabilir aksam saat 10 da tekrar test yapar misin bakalim
Cnm testler sarı papatyali olandan mı kadınlı olandan mıAkşam tekrar yaparım mutlaka. Bu testlerde saati tam denk getiremedim ama sıvı alımına kesinlikle dikkat ettim
Eki Görüntüle 2274449
Kacıncı gununuz benım de 16. Gunum ıkı gundur koyu catlamadı daha yumurtaşarAkşam tekrar yaparım mutlaka. Bu testlerde saati tam denk getiremedim ama sıvı alımına kesinlikle dikkat ettim
Eki Görüntüle 2274449
peki yumurta catlamazsa t surekli koyu mu cikar?Pik gibi durmuyor testin canim bir iki gun daha yap koyulasacak iyice T cizgisi
TesekkurlerPik gibi durmuyor testin canim bir iki gun daha yap koyulasacak iyice T cizgisi
Kadınlı olandan ama yeni aldım tekrar bu defa papatyalı. Neden ki bir sorun mu var acaba?Cnm testler sarı papatyali olandan mı kadınlı olandan mı
12. günüm bugünKacıncı gununuz benım de 16. Gunum ıkı gundur koyu catlamadı daha yumurtaşar
Yoo bende kadınlı olandan kullanıyorum karşılaştırmak icin sordumKadınlı olandan ama yeni aldım tekrar bu defa papatyalı. Neden ki bir sorun mu var acaba?