Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir oncekinden kalan kan olmaz canim.. dedigim gibi adet zaten lekelenme seklinde baslar.. ki bu lekelenmeler kisinin sagligina gore degisir. Uzman bir doktora gidip vajinal muayene olmalisiniz ki lekenin ne oldugu ortaya ciksin belki rahim yolunda yara olabilir enfeksiyon olabilir bunlar da adeti etkiler.. bu arada hormon testi de yaptirmalisiniz eger o lekelenme benim dedigim gibi adet baslangici ise ilk 3 gunu icinde hormon testini yaptirmalisiniz.onların günü pek tutmuyor ama bazen 2 gün önceden bazen 5 gün önceden geliyor. ama söküldüğü gün hep düzenli 26 27 günde bir ortalama oluyor. arkadaşın dediği gibi baştan sayarsak 8 9 gün ediyor toplam normal değil gibi geliyor bana. bi de derler ki o gelen lekelenmeler bi öncekinden kalanlar ne kadar doğrudur bilemem tabi.
hayirli olsn cnm :) masallah hamilesin
Hayirli olsun canim saglikla gelsin dualarda diger arkadaslarimizi unutma sevgiler
Ben goruyorum masallah canimMrb kizlar bugun adetim 3 gun gecikti sizce varmi Eki Görüntüle 2274331
Unuturmuyum hic valla ne zaman dua etsem bebegi olmayanlara allah en kiza savanda nasip etsin diyorum gercekten cok zor bi durumHayirli olsun canim saglikla gelsin dualarda diger arkadaslarimizi unutma sevgiler
Allah isteyen hekeze nasip etsinBen goruyorum masallah canim
Saol canim ben hala inamiyorum soktayim allah isteyen herkeze nasio etsinhayirli olsn cnm :) masallah hamilesin
Bir oncekinden kalan kan olmaz canim.. dedigim gibi adet zaten lekelenme seklinde baslar.. ki bu lekelenmeler kisinin sagligina gore degisir. Uzman bir doktora gidip vajinal muayene olmalisiniz ki lekenin ne oldugu ortaya ciksin belki rahim yolunda yara olabilir enfeksiyon olabilir bunlar da adeti etkiler.. bu arada hormon testi de yaptirmalisiniz eger o lekelenme benim dedigim gibi adet baslangici ise ilk 3 gunu icinde hormon testini yaptirmalisiniz.
Günaydın hayırlı günlerr Aselece ben 4 gündür test yapıyorum adetim biter bitmez başlamıştım. 3. Gündeki test biraz kafamı karıştırdı pik değil demi ?
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ovulasyon mu kullandın kaçıncı günleri değerlendirdin
Kızlar bugun ki daha silik cıktı sanki moralim bozulduBir oncekinden kalan kan olmaz canim.. dedigim gibi adet zaten lekelenme seklinde baslar.. ki bu lekelenmeler kisinin sagligina gore degisir. Uzman bir doktora gidip vajinal muayene olmalisiniz ki lekenin ne oldugu ortaya ciksin belki rahim yolunda yara olabilir enfeksiyon olabilir bunlar da adeti etkiler.. bu arada hormon testi de yaptirmalisiniz eger o lekelenme benim dedigim gibi adet baslangici ise ilk 3 gunu icinde hormon testini yaptirmalisiniz.
Valla canim ovulasyon kullanmadim akintim ve agrilarim olmustu degerlendirdim oylehayırlı olsun canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ovulasyon mu kullandın kaçıncı günleri değerlendirdin
Piki güne göre degerlendirmiyoruz canim su gun pik olur kesin diyemedigimiz gibi.. teste bakiyoruz T cizgisi C cizgisinden daha koyu ise pik oldu diyoruz kacinci gün pik oldugu da o gun belli olmus oluyor. Pik 8. Gün de olabilir 10. Gun de 15. Günde belli olmuyor. Ve her ay malesef cogu kadinda yumurtlama günü degisiyor.Aselece lekelenmeleri baz alırsak buradaki 3.test 12.günüm oluyor onun kadar koyulaşan olmadı 8 gündür yapıyorum pik günü olma ihtimali yok demi o günün ?
Adet olmazsa ustune goruyor olabilirsin dedigim tarihte gebelik testi yapmalisin. 1 haziran ise adet gunun o gun test yapabilirsin. Ustune gormeden bir kac gun sonra da test yapabilirsin caninCanlar merhaba size bişey danışmak istiyorum, benim yumurtlamam 16 Mayısta çatlaması 17sinde oldu ovulasyon testine göre ve bu sonuçlara göre sağolaun Aselece değerlendirme zamanımı ve bat tarihimi söylemişti,1 hazirandı bat. ben şimdi okuldan geldim çol az belki 2 damla kahverengi lekelenme geldi. Benim merak ettiğim bu tarihten erken gelmesi normal mi? Test yapmaktan korkuyorum tekrar negatifi görcem diye çünkü dün yaptım olası bir gebelik durumu var mıdır ki?
Tamam canım çok teşekkür ederimAdet olmazsa ustune goruyor olabilirsin dedigim tarihte gebelik testi yapmalisin. 1 haziran ise adet gunun o gun test yapabilirsin. Ustune gormeden bir kac gun sonra da test yapabilirsin canin