- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Ha tamam canım bir an korktumYoo bende kadınlı olandan kullanıyorum karşılaştırmak icin sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha tamam canım bir an korktumYoo bende kadınlı olandan kullanıyorum karşılaştırmak icin sordum
Yo yo bu testler çok güzel benceHa tamam canım bir an korktum
Guzel cnm catlar ıns belkı senınle aynı anda12. günüm bugün
İnşAllah canım. Geçen ay 16 sında çatlamıştı ondan önceki ay 14 ünde. Değişiyor işte canı ne zaman isterseGuzel cnm catlar ıns belkı senınle aynı anda
Bence de öyle gayet net gösteriyorYo yo bu testler çok güzel bence
Benımde 20 genelde 16 da cok koyu bakalım nolcak artık catlasınİnşAllah canım. Geçen ay 16 sında çatlamıştı ondan önceki ay 14 ünde. Değişiyor işte canı ne zaman isterse
Evet canim T surekli koyu cikar..peki yumurta catlamazsa t surekli koyu mu cikar?
Bu yuzden diyorum iki gun koyu cikarsa aksam ikinci testi yapin catlamaya hazirlanmis yumurtan hayirli olsun canim. Dun bugun yarin ertesi gun degerlendirilecekAyy ben dayanamadım takrar test yaptım bi bakın sanki biraz silinmis
Ayy çok mutlu oldum .dün değerlendiremedik ama bugün değerlendireceğiz insBu yuzden diyorum iki gun koyu cikarsa aksam ikinci testi yapin catlamaya hazirlanmis yumurtan hayirli olsun canim. Dun bugun yarin ertesi gun degerlendirilecek
Cnn merhaba son 4 testımı atıyorum sence catlama varmı yarın bıtane dahamı yapsam kesın olur dun ve bugun testlerBu yuzden diyorum iki gun koyu cikarsa aksam ikinci testi yapin catlamaya hazirlanmis yumurtan hayirli olsun canim. Dun bugun yarin ertesi gun degerlendirilecek
Hangisi son yaptigin canim ustlerine saat ve tarih yazsan yanlarina yadaCnn merhaba son 4 testımı atıyorum sence catlama varmı yarın bıtane dahamı yapsam kesın olur dun ve bugun testler
Oldmu sımdı cnmHangisi son yaptigin canim ustlerine saat ve tarih yazsan yanlarina yada
18.15 te yumurtan canim 30 31 1 degerlendirinOldmu sımdı cnm
Ayyy sevinebilir miyim sence aseleceSon test pik olmus tam olarak digerleri son test gibi degil canim
Yarınıda atıcam dunu degetlendırdm bu gece esım gelınce ıns olursa olck cnn18.15 te yumurtan canim 30 31 1 degerlendirin
Sevin tabiki de canim test yine yap bugun catlamis mi ona bakalim dunu degerlendirdin umarimAyyy sevinebilir miyim sence aselece