- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
Ay hadi inşAllah hamilesindir Canım. Kür yaparken çörek otunu öğütülmüş mü kullandın yoksa direk mi karıştırdınÖğrenir öğrenmez söyleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşAllah hamilesindir Canım. Kür yaparken çörek otunu öğütülmüş mü kullandın yoksa direk mi karıştırdınÖğrenir öğrenmez söyleyeceğim
Öğütülmemiş aldım bende grinder diyorlar parçalayıcı. Baharat öğütücü diye de geçiyor her öğünde bir yemek kaşığı döküp ezdim. Üzerine bir çay kaşığı tarçın göz kararı bal koydum yedimAy hadi inşAllah hamilesindir Canım. Kür yaparken çörek otunu öğütülmüş mü kullandın yoksa direk mi karıştırdın
BAna mı sordun canımCanım test sonucu yarın mı belli olacak sağlık ocağına mı kan verdin özelde mi
AynenBAna mı sordun canım
Sağlık ocağına verdim canım yarına çıkar herhalde. Ben barkod koduyla arada netten bakıyorum sonuç çıktı mı diye ama beklemede görünüyor
Ben kullanıyorum yaklaşık 1,5 aydır tavsiye ederim herkes hamilelikten önce kullanmalı diye düşünüyorum zaten hamilelikte de devam ediyor 12, haftaya kadarKızlar bu süreçte folik asit kullanıyor musunuz acaba?
Anladım kuzm iyi yapmışsın arada bak bakalım inş yarin olmadan çıkar ve güzel haberi alırız brn bu küre dün başladım 8. Günümdü denemekte fayda var dimi geç oldu biraz amaSağlık ocağına verdim canım yarına çıkar herhalde. Ben barkod koduyla arada netten bakıyorum sonuç çıktı mı diye ama beklemede görünüyor
Bana da doktorum verdi kullanmam için ama her ay sonu regli görünce moralim bozuldu ve bıraktımBen kullanıyorum yaklaşık 1,5 aydır tavsiye ederim herkes hamilelikten önce kullanmalı diye düşünüyorum zaten hamilelikte de devam ediyor 12, haftaya kadar
İnşAllah müjdeli haber alırız canımSağlık ocağına verdim canım yarına çıkar herhalde. Ben barkod koduyla arada netten bakıyorum sonuç çıktı mı diye ama beklemede görünüyor
İNşallah canım. Ben 13 aydır çocuk için uğraşıyorum 13 aydır kullanıyorum. Anne adaylarının mutlaka kullanması gerektiğini söylemişti doktorumİnşAllah müjdeli haber alırız canım
Bu ay ben de başlayayım diyorum ama sonra olmayınca moralim bozuluyor işteİNşallah canım. Ben 13 aydır çocuk için uğraşıyorum 13 aydır kullanıyorum. Anne adaylarının mutlaka kullanması gerektiğini söylemişti doktorum
Olur mu canım ya onun regliyle ne ilgisi var mutlaka kullan hem hamileliğe yardımcı hem bebeğin tutunmasına bazı takviyeleri almasına yardımcı bünyeni hazırlıyor bence bırakmadan 3 ay devam et zaten bir kutu 3 aylıkBana da doktorum verdi kullanmam için ama her ay sonu regli görünce moralim bozuldu ve bıraktım
Regliyle değil de işte moralle ilgisi varOlur mu canım ya onun regliyle ne ilgisi var mutlaka kullan hem hamileliğe yardımcı hem bebeğin tutunmasına bazı takviyeleri almasına yardımcı bünyeni hazırlıyor bence bırakmadan 3 ay devam et zaten bir kutu 3 aylık
Canım moralini yüksek tutmazsan nasıl güzel bir sonuca ulaşıcaz lütfen motivasyonunu yüksek tut kendine telkinde bulun olacak evet ama bu ay zamanı deüil demekki diye ben oyle düşünüyorum 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyorum ama zamanı var demekki elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’ın takdiri lütfen üzme canını yapman gerekenlere devam et gerisi sabırRegliyle değil de işte moralle ilgisi var
Canım bir yazı okumuştum bununla ilgili regl haftası geçince ikinci hafta rahim hazırlanır( yani yumurtlama dönemine denk geliyor) üçüncü hafta ise yumurta döllenmeye başlar ( bununda 4-5 gün olduğunu okumuştum) son hafta yani regli olacak haftası ise belli olurmuş yani benim anladığım döllenme olduysa 10-12 gün içinde oluşuyor bebek , daha doğrusu o sürede bebek denmez ama iştekızlar bişey sorcammm birlktelikten kaç gun sonra gebelik olşusuyor mrk ettim sadce :) pikten sonra 6.günümdeyim hiç bi belirti falan yok ama mrk ettim
Yazıyı bulursam atarım inşallahCanım bir yazı okumuştum bununla ilgili regl haftası geçince ikinci hafta rahim hazırlanır( yani yumurtlama dönemine denk geliyor) üçüncü hafta ise yumurta döllenmeye başlar ( bununda 4-5 gün olduğunu okumuştum) son hafta yani regli olacak haftası ise belli olurmuş yani benim anladığım döllenme olduysa 10-12 gün içinde oluşuyor bebek , daha doğrusu o sürede bebek denmez ama işte