- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ferah tut inşallah bebeğin seninledir hayirlisiyla kucağına alırsın yarın haber ver bize deİnş canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Benim geçen sene boş gebeliğim oldu. Bu da mı acaba öyle diye korkuyorum yarın kan vericem inş değerlerim artmıştır
İlk kan testim 140 küsürdü Yarın genel bir tahlil olacak inş güzel katlanmıştır değerler.Ne zaman öğrenmiştin cnm
Sağlık ocağında yaptırıcam canım akşama çıkarsa yazarım Salı zaten hepsi çıkmış olur. Cuma da ultrasyona giricem kalp atışı içinCanım ferah tut inşallah bebeğin seninledir hayirlisiyla kucağına alırsın yarın haber ver bize de
Canım bunun hakkında bir bilgim yok ama hsg çekip o ay hamile kalanlar olmuş. Kanallar açık oluyor ya sperm sorunsuz ilerliyormuş. Lütfen düzenli ilişki ve övü takibi yap.Kızlar Benim biraz akıntım var ama 8. Günüm ve ovü testlerine yansımadı yumurtlama durumu değildir dimi dün hsg çekildi onla alakalı olabilir mi
Saol birtanem inşallah benimde umudum o dr sonuçları iyi buldu ve o da aynısını söyledi evet ovü testi yapıyorum v ilişkiye çok dikkat edicem zaten dr da bu ay yine yumurta takibi yapacak umarım yumurtlama olur ve kaçırmam gerisi Allah’ın takdiriCanım bunun hakkında bir bilgim yok ama hsg çekip o ay hamile kalanlar olmuş. Kanallar açık oluyor ya sperm sorunsuz ilerliyormuş. Lütfen düzenli ilişki ve övü takibi yap.
Katlanmıştır cnm korkmaİlk kan testim 140 küsürdü Yarın genel bir tahlil olacak inş güzel katlanmıştır değerler.
Aynen canım sen elinden geleni yap sonra Allah’a bırak Allah mükafatını verecektir bir günSaol birtanem inşallah benimde umudum o dr sonuçları iyi buldu ve o da aynısını söyledi evet ovü testi yapıyorum v ilişkiye çok dikkat edicem zaten dr da bu ay yine yumurta takibi yapacak umarım yumurtlama olur ve kaçırmam gerisi Allah’ın takdiri ❤
Amin hepimiz için.. sende inşallah güzel haberlerle gelirsin Artık bir müjdeli haber gelsin yaAynen canım sen elinden geleni yap sonra Allah’a bırak Allah mükafatını verecektir bir gün ❤
İnş canım hepimizden gelsin kimsenin kucağı boş kalmasın çok çok aminAmin hepimiz için.. sende inşallah güzel haberlerle gelirsin ❤ Artık bir müjdeli haber gelsin ya
Canım sen 15. Güne kadar sabah akşam birer tatlı kaşığı ye bence.. Ben olsam öyle yapardım. Bu ay olmazsa diğer ay benim gibi adetle başlarsın. Kaybedecek bir şeyimiz yok.Canım ben 8. Günündeyim yapsam fayda etmez mi bende çok duydum bunı
Aynen öyle dayanamadım şuan yaptım deniyorum evde vardı ama yarın daha detaylı bal filan alırım olmazss bir arkadaş benim gibi 8 de başlamış gebe kalmış inş hayırlısı ya ilaç tedavisi başlamadan şansımı denerimCanım sen 15. Güne kadar sabah akşam birer tatlı kaşığı ye bence.. Ben olsam öyle yapardım. Bu ay olmazsa diğer ay benim gibi adetle başlarsın. Kaybedecek bir şeyimiz yok.
Ben de hazırladım kürü :) canım belli olmaz ki bazen geç yumurtluyoruz ya o yüzden 8. Gün geç olmayabiliyor kür için.. Sen başla sabah akşam. İnşallah olacak.Aynen öyle dayanamadım şuan yaptım deniyorum evde vardı ama yarın daha detaylı bal filan alırım olmazss bir arkadaş benim gibi 8 de başlamış gebe kalmış inş hayırlısı ya ilaç tedavisi başlamadan şansımı denerim
Gebelik testin pozitif canim cok silik cizgi var sıkışık halde bir daha test yap
İnşallah canım her gün yeni yapsam olur mu şuan gecikmeden başlayım diye şöyle yaptım ; 1 çay kaşığı tarçınBen de hazırladım kürü :) canım belli olmaz ki bazen geç yumurtluyoruz ya o yüzden 8. Gün geç olmayabiliyor kür için.. Sen başla sabah akşam. İnşallah olacak.
Canımcım hepsi macun kıvamına geliyor işte kapkara bir şey oluyor. Önemli olan bu üç şifalı şeyi bir arada tüketmek..İnşallah canım her gün yeni yapsam olur mu şuan gecikmeden başlayım diye şöyle yaptım ; 1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı çörekotu
2-3 çay kaşığı bal Macun gibi oldu yaklaşık bir tatlı kaşığı kadar çıktı toplam ağzımda baya çiğneyerek yuttum sonlara doğru çok acı bir tadı var yapacak birşet yok . Doğeu mu yaptım ? Önümüzdeki ay ilaç tedavisibaşlayabilir o yüzden başlamadan deneyim onla ters teper belki ..
Aynen yaptım KuZum haberleşelim inşallah faydalı olurCanımcım hepsi macun kıvamına geliyor işte kapkara bir şey oluyor. Önemli olan bu üç şifalı şeyi bir arada tüketmek..
Yaptım canım bu sabah. Negatif sonuç aldım.busra1tan canım haftasonu takip edemedim. Yaptın mı test. Baya mesaj birikmiş yeni arkadaşlar gelmiş inşallah mutlu haberler veririz öpüyorum
Korkmahemen bulanti baslamaz zaten canim. Kac haftalik oldu minikCanım ya benim hiç bulantım fln yok sadece göğüslerim ve uçları ağrıyor. Korkuyorum yine boş gebelik olmasından