cnm bir anda hamile olma ihtimalini unutum yarim hap agri kesici ictim acaba hamileysem bebege zarar gelir mi cok korkuyorumAdet olana kadar ümidini kaybetme canım. Daha erken zaten bekle 2 gün kala yaparsın bir daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bir anda hamile olma ihtimalini unutum yarim hap agri kesici ictim acaba hamileysem bebege zarar gelir mi cok korkuyorumAdet olana kadar ümidini kaybetme canım. Daha erken zaten bekle 2 gün kala yaparsın bir daha
İlaçların zararı oluyordur tabiki. Ama gebeliği öğrendiğinde doktoruna hemen söyle eğer önlem alınacak bişy varsa o alır canım. Bende gribim ve ilaç içemiyorum bu yüzden.cnm bir anda hamile olma ihtimalini unutum yarim hap agri kesici ictim acaba hamileysem bebege zarar gelir mi cok korkuyorum
Canım çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayacamCanim pik cikar onemli olan catlamasi
Cnm soğan kürü nu yaptın miCanım çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayacam
Canım ya benim hiç bulantım fln yok sadece göğüslerim ve uçları ağrıyor. Korkuyorum yine boş gebelik olmasındanCanim pik cikar onemli olan catlamasi
Evet sabah içtim bide sahura kalkınca içecem canımCnm soğan kürü nu yaptın mi
T çizgisi silikleşince yumurtanın çatladıgını anlıyorsun canımCanım çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayacam
Adet oldun mu cnm ise yaradı miEvet sabah içtim bide sahura kalkınca içecem canım
Canım ben 8. Günündeyim yapsam fayda etmez mi bende çok duydum bunıCanım ben bu ay şu küre başlıyorum. Sen de yap. Adetim ikinci günü başlıcam 10 gün yicem. Sabah ve aakşam aç karnına birer tatlı kaşığı.
12 tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Ben hiç ovu testi yapmadım bu ay deneyecemT çizgisi silikleşince yumurtanın çatladıgını anlıyorsun canım
Oldum canım dün gece oldum sabah kalkıp yine de soğan suyu içtim adetliyken icildiginde zararı olur muAdet oldun mu cnm ise yaradı mi
Çok sevindim ise yaramasina zararı olmaz ama adet olduysan adetin bitince devam et cnmOldum canım dün gece oldum sabah kalkıp yine de soğan suyu içtim adetliyken icildiginde zararı olur mu
Dene canım bence efsane bişy iki sene gebelik olmadı 3 ay övü denedim 2 ay kimyasal 3 ayda gebelik oldu. En en kısa zamanda al. Hiç değilse yumurtan varmı yok mu onu anlayabiliyorsun.Ben hiç ovu testi yapmadım bu ay deneyecem
Canım soğan suyunu dikkatli içmen gerek eğer gebelik olursa onuda söküp atıyormuş. Yumurtlan çatladıktan sonra içme. Adetin 2. Günü başlanıyor.Oldum canım dün gece oldum sabah kalkıp yine de soğan suyu içtim adetliyken icildiginde zararı olur mu
Alacam canım yarın takip edecem bu ay bakalım inşallah bende artık gebelik yaşarım 2 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı bende tatmak istiyorum o duyguyuDene canım bence efsane bişy iki sene gebelik olmadı 3 ay övü denedim 2 ay kimyasal 3 ayda gebelik oldu. En en kısa zamanda al. Hiç değilse yumurtan varmı yok mu onu anlayabiliyorsun.
Bugün adetin birinci günü canım içeyim mi içmeyeyim miCanım soğan suyunu dikkatli içmen gerek eğer gebelik olursa onuda söküp atıyormuş. Yumurtlan çatladıktan sonra içme. Adetin 2. Günü başlanıyor.
İnş canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Benim geçen sene boş gebeliğim oldu. Bu da mı acaba öyle diye korkuyorum yarın kan vericem inş değerlerim artmıştırAlacam canım yarın takip edecem bu ay bakalım inşallah bende artık gebelik yaşarım 2 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı bende tatmak istiyorum o duyguyu
Ne zaman öğrenmiştin cnmİnş canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Benim geçen sene boş gebeliğim oldu. Bu da mı acaba öyle diye korkuyorum yarın kan vericem inş değerlerim artmıştır
Sahurda iç canım 2 girmiş oluyorsun oruç ta tutuyorsan zaten yarın sabah içemezsin. Sahur ve iftardan iki saat sonra iç canımBugün adetin birinci günü canım içeyim mi içmeyeyim mi
Adete 4. 5 gün varken öğrendim canımNe zaman öğrenmiştin cnm