Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto atarmısın bakalımKızlar ovü testinden pek anlamıyorum yorumlaya bilecek kimse var mı lütfen
Pik görmüşsun bugün ve yarını değerlendir yarın testi tekrarla hangi marka testin acaba
18 indede yükselme gördüm yumurtlama günümdü markası awox gebe olabilir miyimPik görmüşsun bugün ve yarını değerlendir yarın testi tekrarla hangi marka testin acaba
Adete yakın olunca bir ihtimal diyorlar adetinizw kaç gün var18 indede yükselme gördüm yumurtlama günümdü markası awox gebe olabilir miyim
8 günAdete yakın olunca bir ihtimal diyorlar adetinizw kaç gün var
Şuan için erken adetine 2. 3 kala pik olsa bir ihtimql diyebilirim ben bu ay pik göremedim
Ben iki kere gördüm o yüzdenŞuan için erken adetine 2. 3 kala pik olsa bir ihtimql diyebilirim ben bu ay pik göremedim
Olabilir bşr gebelik testi yapın bende bu ay yumurtlamam oldu 12 kasımda adetime 5 gün kala t czgisi tekrar koyulaşmaya başlafı kaset testim vardı yaptım ama çıkmadı bende erkkende olabilir ysrın doktor kontrolğm var bakalım ne diycek tekrar yumurtluyorda olabiliriz ayda 2 kere olabiliyomuş yumurtlama benşmde testler böyle ama adete 5 gün kala18 indede yükselme gördüm yumurtlama günümdü markası awox gebe olabilir miyim
Testi saat kaç aralığında yapıyorsunuz günde bir kere miŞuan için erken adetine 2. 3 kala pik olsa bir ihtimql diyebilirim ben bu ay pik göremedim
İnşallah güzel haber alırızOlabilir bşr gebelik testi yapın bende bu ay yumurtlamam oldu 12 kasımda adetime 5 gün kala t czgisi tekrar koyulaşmaya başlafı kaset testim vardı yaptım ama çıkmadı bende erkkende olabilir ysrın doktor kontrolğm var bakalım ne diycek tekrar yumurtluyorda olabiliriz ayda 2 kere olabiliyomuş yumurtlama benşmde testler böyle ama adete 5 gün kala
Doktorum 12-16.00 aralığında daha sağlıklı olduğunu söyledi ama ilk idrar olmayacak ve öncesinde bir şey içilmemekiTesti saat kaç aralığında yapıyorsunuz günde bir kere mi