Pcosunuz mu var? Eğer yoksa bi gebelik testi yaparmısınız elinizde varsa eğerKızlar sat 5 Eylül 9 eylülde bitti o günden beri değerlendiriyoruz bunlarda testlerim sürekli pozitif gün içinde çatlamayı görmek için iki test yaptığım da oluyor fakat sürekli pozitif ayın 17sinde ikinci testte bi silikleşme yani çatlama gördüm ondan sonra yine hep pozitif nedir bu normal mi yani çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun
Bence iyi bir doktora gidin çünkü pcosluların testi hep pozitif çıkıyorpcos yok gebelik testinide yanılmıyorsam 3 -4 gün önce yaptım negatifti şimdi hazırda yok
Bana da pcos var gibi denildi ama adetlerim düzenli ve kilom da yok bende ilk kez ovülasyon yaptım ama sürekli pozitif çıkmadı böyle bir tanı da bana yeni konulduBence iyi bir doktora gidin çünkü pcosluların testi hep pozitif çıkıyor
Gitmiştim doktora daha önce de ovlüvasyon testleri kullandım hiç böyle bir şey yaşamadım çatlamadan sonra hep c çizgisi daha koyu olurdu şaşırdım kaldımBence iyi bir doktora gidin çünkü pcosluların testi hep pozitif çıkıyor
Bence siz direk kan verinGitmiştim doktora daha önce de ovlüvasyon testleri kullandım hiç böyle bir şey yaşamadım çatlamadan sonra hep c çizgisi daha koyu olurdu şaşırdım kaldım
Allah allahhGitmiştim doktora daha önce de ovlüvasyon testleri kullandım hiç böyle bir şey yaşamadım çatlamadan sonra hep c çizgisi daha koyu olurdu şaşırdım kaldım
Negatifi görecem diye ödüm kopuyorBence siz direk kan verin
Kız bende şaştım kaldım daha önce çok kullandım bu testlerden çatlamayı görürdüm yumurtlamayı görürdüm sonra silikleşirdi t çizgisiAllah allahh
Hepimiz aynı durumdayız ama en azından emin olursunuz testler de bazen güvenilir olmuyor zaten varsa kanda net bir şekilde çıkar en azından kafanız da rahatlar ben olsam öyle yapardım bence hamilesinizNegatifi görecem diye ödüm kopuyor
Ayyyyy heyecanlandım iyice ama inanamıyorum yani bilirsiniz bu hissiHepimiz aynı durumdayız ama en azından emin olursunuz testler de bazen güvenilir olmuyor zaten varsa kanda net bir şekilde çıkar en azından kafanız da rahatlar ben olsam öyle yapardım bence hamilesiniz
Evet biliyorum aynı zaman da ne kadar kötü ve yorucu olduğunuda inanın bende sizin kadar şu an heyecanla bekliyorum ama inşallah hamilesinizdir bu güzel haberinizi alırız çünkü ben Burda sizin testleriniz gibi olanları gördüm sonucunda hepsi hamileymiş ve sizde de vardır sağlıkla inşallahAyyyyy heyecanlandım iyice ama inanamıyorum yani bilirsiniz bu hissi
Ahhh ne zamandır istiyoruz ne çabalarla inşallah isteyen herkes bir gün buraya o mutlu haberi yazar ağlicam sanırımEvet biliyorum aynı zaman da ne kadar kötü ve yorucu olduğunuda inanın bende sizin kadar şu an heyecanla bekliyorum ama inşallah hamilesinizdir bu güzel haberinizi alırız çünkü ben Burda sizin testleriniz gibi olanları gördüm sonucunda hepsi hamileymiş ve sizde de vardır sağlıkla inşallah
Amin Amin inşallah sizinle başlayalım Allah herkese nasip etsin kimsenin kucağını bol bırakmasınAhhh ne zamandır istiyoruz ne çabalarla inşallah isteyen herkes bir gün buraya o mutlu haberi yazar ağlicam sanırım
Şımarıklık gibi olacak ama ben çok korkuyorum şuan yine bi ihtimal bu mutluluğu hissediyorum negatifi görürsem yıkılcam biliyorumAmin Amin inşallah sizinle başlayalım Allah herkese nasip etsin kimsenin kucağını bol bırakmasın
Yok estagfurllah Adet tarihiniz ne zaman isterseniz bekleyin ona göre hareket edersinizŞımarıklık gibi olacak ama ben çok korkuyorum şuan yine bi ihtimal bu mutluluğu hissediyorum negatifi görürsem yıkılcam biliyorum
Ay benim de 1 Ekim bir mucize olsun olur inşallahBat 6 ekim