- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi PowerPuffs
Kuzum yazdircam vermedi yarın randevum varDoktor hap vermedi mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum yazdircam vermedi yarın randevum varDoktor hap vermedi mi canım
Prilam diye bı ilaç veriyor o kadar faydasını gördüm ki çok şükür Allah'ım inşallah sanada fayda sağlar canım benim annelik işte ne zor dimi şimdiden bile insan zorlanıyor annelerin hakkı bu yüzden ödenmiyor işteKuzum yazdircam vermedi yarın randevum var
Aldım kuzim nasıl kullanacak bunu hemde nasıl zor annelerimizn hakkı ödenmez aslaPrilam diye bı ilaç veriyor o kadar faydasını gördüm ki çok şükür Allah'ım inşallah sanada fayda sağlar canım benim annelik işte ne zor dimi şimdiden bile insan zorlanıyor annelerin hakkı bu yüzden ödenmiyor işte
Valla ben uyanır uyanmaz bir tane içtim o bana tüm gün yettiAldım kuzim nasıl kullanacak bunu hemde nasıl zor annelerimizn hakkı ödenmez asla
Teşekkür ederim canım benimValla ben uyanır uyanmaz bir tane içtim o bana tüm gün yetti
Cinsiyet için ne zaman gidiceksin canım doktora ne hissediyorsunnTeşekkür ederim canım benim
İnanirmisin kuzum sanki hamile halen degilmisim gibi hissediyorum ben sen peki neler hissediyorsunCinsiyet için ne zaman gidiceksin canım doktora ne hissediyorsunn
Bende öyle bugün gittim kalp atışı durmuş bebeğinin dediİnanirmisin kuzum sanki hamile halen degilmisim gibi hissediyorum ben sen peki neler hissediyorsun
Yaaaqq kuzum çok üzüldüm gerçekten leke felan oldumu bqska doktora görün kuzumBende öyle bugün gittim kalp atışı durmuş bebeğinin dedi
Hayır gelmedi anlamadım sebebiniYaaaqq kuzum çok üzüldüm gerçekten leke felan oldumu bqska doktora görün kuzum
Kaç Haftalıksın şuan doktorlar nediyorHayır gelmedi anlamadım sebebini
12 haftalık Kalp atışı durdu dedi kaç tane doktora gittim kürtaj dedilerKaç Haftalıksın şuan doktorlar nediyor
Kuzum çok üzüldüm gercekten ilk gebeligimde benimde durmuştu kalp atışı şuan seni çok iyi anlıyorum12 haftalık Kalp atışı durdu dedi kaç tane doktora gittim kürtaj dediler
Kaç haftalıkken durdu canım çok kötü oldum çok zor bı duyguKuzum çok üzüldüm gercekten ilk gebeligimde benimde durmuştu kalp atışı şuan seni çok iyi anlıyorum
Kiyamam ben sana birtanem neler hissedigini biliyorum anlıyorum 12 haftalıkken durmuştu leke gelmişti gittiğimde kalbi durmustuKaç haftalıkken durdu canım çok kötü oldum çok zor bı duygu
Evet ilk gebeliğimdi çok kötü oldum yavrumun her şeyi oluşmuş gördüm hala inanamıyorumİlk gebeliginmiydi canım P PowerPuffs
Kuzum çok zor yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum Allah'ım sabır versinEvet ilk gebeliğimdi çok kötü oldum yavrumun her şeyi oluşmuş gördüm hala inanamıyorum
Amin Allah'ım inşallah çok zor daha doğmadan bu acıyı yaşamak zor Allah evlat acısı çektirmesi rabbimKuzum çok zor yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum Allah'ım sabır versin