• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVITRELLE VURULDUM 10.ğün Kan testim 1.72 sizce yükselir mi ?

Aleyna_kadir

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
30
16
8
25
Arkadaşlar merhaba bugün ovıtrelle vurulalı 10. Günüm dayanamayıp kan testi verdim 1.71 çıktı doktorum bana hamile olabilirim veya olmaya bilirsin sınırdasın dedi sizce yükselir mi başına böyle bir şey gelen var mı

Arkadaşlar merhaba bugün ovıtrelle vurulalı 10. Günüm dayanamayıp kan testi verdim 1.71 çıktı doktorum bana hamile olabilirim veya olmaya bilirsin sınırdasın dedi sizce yükselir mi başına böyle bir şey gelen var mı
Erken yapmışsın yükselme ihtimali var

Erken yapmışsın yükselme ihtimali var
İnşallah yükselir ama biz her ihtimale hazırız cok zor bir süreç gelecek tüm sonuçlara hazırız inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Sonucunuz ne çıktı acaba paylaşabilir misiniz ? Yükseldi mi inşallah hamilesinizdir

Back