Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence normal zaten yükselmesi lazım birşey soracak tım canım nasıl bir tedavi gördün ne kullan dinBugün ignenin 20.günü kan testini tekrarladım sonuç 1243 çıktı persembe günü 292 idi 3 günde cok artmis sanki normalmi sizce
1 tane tumurtam vardı 21.günüydü adetimin gittim dr a kontrolle gördü orda gec kalmıs catlamamis dedi mm soledi ama hic dinlemedim bile ovitrelle verdi çatlatma ignesi olarak bu aksam vurul ertesi aksam iliski dedi 6 sinin aksami vuruldum 7 ve 8 inde iliski oldu sonra 2 gun ara verdik 1 kere daha iliski oldu gerisini hic hatirlamiyorum takip etmedim bide dr gitmeden onceki gecede iliski olmustu yani spermlerin yasama surelerini gozonunde bulundurursak onlar bile ise yaramis olabilir canim bide duphoston verdi dusuk onleyici bi kutuda onu kullandik okadar yanibence normal zaten yükselmesi lazım birşey soracak tım canım nasıl bir tedavi gördün ne kullan din
maşallah allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun allah istiyen herkese versin inşallah1 tane tumurtam vardı 21.günüydü adetimin gittim dr a kontrolle gördü orda gec kalmıs catlamamis dedi mm soledi ama hic dinlemedim bile ovitrelle verdi çatlatma ignesi olarak bu aksam vurul ertesi aksam iliski dedi 6 sinin aksami vuruldum 7 ve 8 inde iliski oldu sonra 2 gun ara verdik 1 kere daha iliski oldu gerisini hic hatirlamiyorum takip etmedim bide dr gitmeden onceki gecede iliski olmustu yani spermlerin yasama surelerini gozonunde bulundurursak onlar bile ise yaramis olabilir canim bide duphoston verdi dusuk onleyici bi kutuda onu kullandik okadar yani
Amin tatlımmaşallah allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun allah istiyen herkese versin inşallah
benim yumurta 18 mm yakın di adetin 11 ci günüydü bugünde 15 günü iğneyi dün öğlen 12 de iğne yaptım çatlarmı bilmiyorum yaa acaba 2 gün içinde biraz daha büyümüş müdürAmin tatlım
Sana dr ssoledi dimi catlatma igneni yaptir diye ya yumurta boyutları hakkinda bilgim yok eski tedavileriminde ustunden cok zamn gecti hatirlamiyorum en sonki kacti onunda dinlemedim bile ama iki gunde buyumuste olabilir kendiliginden çatlamışta olabilir beklerkende o iki günü degerlendirseydin boş beklemeseydinbenim yumurta 18 mm yakın di adetin 11 ci günüydü bugünde 15 günü iğneyi dün öğlen 12 de iğne yaptım çatlarmı bilmiyorum yaa acaba 2 gün içinde biraz daha büyümüş müdür
yok canım değerlendirmedm yaa en son 5 gün önce olmuştuSana dr ssoledi dimi catlatma igneni yaptir diye ya yumurta boyutları hakkinda bilgim yok eski tedavileriminde ustunden cok zamn gecti hatirlamiyorum en sonki kacti onunda dinlemedim bile ama iki gunde buyumuste olabilir kendiliginden çatlamışta olabilir beklerkende o iki günü degerlendirseydin boş beklemeseydin
iğne den sonra kasik ağrısı oldumu senin canım benim bugün başladı hafif ağrı batma birde galiba sıcak basıyor arada bir yaabenim yumurta 18 mm yakın di adetin 11 ci günüydü bugünde 15 günü iğneyi dün öğlen 12 de iğne yaptım çatlarmı bilmiyorum yaa acaba 2 gün içinde biraz daha büyümüş müdür
Keşke yumurtanın kendi kendine çatlama ihtimalinide düşnüp degerlendirseydin.bide dusuk onleyici ilac falan verdimi dr sanayok canım değerlendirmedm yaa en son 5 gün önce olmuştu-)
progestan verdi aslında ben istedim hani gebelik olmaz ise adet olmak için zaten kalırsam da yardımcı olur yani hem düşük hemde adet düzensizliği için progestan 100 içiyorumKeşke yumurtanın kendi kendine çatlama ihtimalinide düşnüp degerlendirseydin.bide dusuk onleyici ilac falan verdimi dr sana
Kasık agrım oldu evet bide igneden 13gün sonra aşiri karin agrim oldu simdi dedim adet olucam normalde okadar karin agrisina olurdum gece muhakkak ama baktım tik yok 2 3 gun surdu bide benim midem dönüyodu aksam yemek saatlerinde halada donuyo yaniiğne den sonra kasik ağrısı oldumu senin canım benim bugün başladı hafif ağrı batma birde galiba sıcak basıyor arada bir yaa
Bende kullanmistim progestan ama bende cok asiri uyku yaptiprogestan verdi aslında ben istedim hani gebelik olmaz ise adet olmak için zaten kalırsam da yardımcı olur yani hem düşük hemde adet düzensizliği için progestan 100 içiyorum
anladım canımKasık agrım oldu evet bide igneden 13gün sonra aşiri karin agrim oldu simdi dedim adet olucam normalde okadar karin agrisina olurdum gece muhakkak ama baktım tik yok 2 3 gun surdu bide benim midem dönüyodu aksam yemek saatlerinde halada donuyo yani
valla şimdilik öyle bir etki yok o bitince adet olurum değilmi ilk defa kullanıyorumBende kullanmistim progestan ama bende cok asiri uyku yapti
Evet canim gebelok olmazsa cok guzel duzenleyici ozelligi var kesin olursunvalla şimdilik öyle bir etki yok o bitince adet olurum değilmi ilk defa kullanıyorum
bittikten kac gün sonra olurum senceEvet canim gebelok olmazsa cok guzel duzenleyici ozelligi var kesin olursun
tamam sohbetin için çok teşekkür ederim canım hayırlı geceler yine yaz olurmu3 4 gün icinde oluyodum canım
Tesekkurler sanada iyigeceler guzel haberlerini beklicemtamam sohbetin için çok teşekkür ederim canım hayırlı geceler yine yaz olurmu