• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bencede öyle canım sonradan çatlayanlar da tutabilir bana doktorum heralde o yüzden 10 gün boyunca günlük ilişki dedi. Biz 6. Güne kadar gidebildik sonra gün aşırıya döndük:KK23:napalım progestanıda vajinal fitil olarak kullandım ilişkiden 1 saat sonra.1 saat yastık koydum ayaklar havada yattım sonra wcye gittim çok afedersin ıkınmadan tuvaletimi yaptım su değdirmeden peçeteyle sildim kalktım sonra progestanı koydum uyudum duş almadan çünkü su vs spermi etkiliyormuş ne zaman tutacağı belli olmaz içinde dursun dedim :KK70:deneyin bence
Bence 1hafta boyunca hergun sans artiyor biz 3gunle sinirli kldgmz icin doktorlarda 1 2gun sperm biriksn diyor ama genellikle her gun deneyenlerde tutuyor sanirim bnm kuzenimde bi hafta boyunca hergun dnedi ole tuttu doktor sabah demisti bana benm sabah uykum degerlidir hep gece iliski olrdu bizim hep sabah denedik birsey anlamadm igne saatini ayarlayip aksam devam edicem şu dedigin fitili ben bi arastiriyim

Bence 1hafta boyunca hergun sans artiyor biz 3gunle sinirli kldgmz icin doktorlarda 1 2gun sperm biriksn diyor ama genellikle her gun deneyenlerde tutuyor sanirim bnm kuzenimde bi hafta boyunca hergun dnedi ole tuttu doktor sabah demisti bana benm sabah uykum degerlidir hep gece iliski olrdu bizim hep sabah denedik birsey anlamadm igne saatini ayarlayip aksam devam edicem şu dedigin fitili ben bi arastiriyim
canım iyi akşamlar bugün gittim başka doktora muane falan yaptı sonra büyük ultrasona gönderdi polikisttik overli mişim çok sayıda küçük yumurtam varmış bu arada lh. 8 ken 11.90 çıkmış galiba içtiğim testere dışlı aslan pence si yaptı bana yaramadı 12 gündür içiyordum doktor çok iyi anlayışlı ilgilen di sağolsun senin durumun da sıkıntı yok dert etme dedi klomen verdi günde 2 tane iç bitince gel dedi ya benim 2 tane klomen ilk ay geliştirmedi 2. ayda günde 3 tane içtim sonra 20mm bitane olmuştu bunu doktora da söyledim oda olsun sen yinede 2 tane iç dedi acaba ben klomen le beraber incir kürü birde bal tarçın çörek falan yapsam mıki?

canım iyi akşamlar bugün gittim başka doktora muane falan yaptı sonra büyük ultrasona gönderdi polikisttik overli mişim çok sayıda küçük yumurtam varmış bu arada lh. 8 ken 11.90 çıkmış galiba içtiğim testere dışlı aslan pence si yaptı bana yaramadı 12 gündür içiyordum doktor çok iyi anlayışlı ilgilen di sağolsun senin durumun da sıkıntı yok dert etme dedi klomen verdi günde 2 tane iç bitince gel dedi ya benim 2 tane klomen ilk ay geliştirmedi 2. ayda günde 3 tane içtim sonra 20mm bitane olmuştu bunu doktora da söyledim oda olsun sen yinede 2 tane iç dedi acaba ben klomen le beraber incir kürü birde bal tarçın çörek falan yapsam mıki?
incir kuru lh sı yukseltiyor cnm senin zaten yuksek gereksiz yükselmesin sen bi hafta bal tarcin corek otu dene yumurtan kalitelesir kullan... bende yarin gdcem catlama ignesi yarn vurulablir buyuduyse tabi 13 cm di pzt gttgmde

harika hadi bakalım koyay gelsin ama sakin sitres yapma kaç yumurtan vardi kac mm olmuşlar cnm
Mm sormadm ama 20ye yakindir buyumus dedi sanrm 2 yunurtam vardi buyukleri sayarsak digerleri olgunlamismi soramadm goruntu iyi diye knstu hep sonra ameliyata cikti

Günaydın kuzularr.
Nasılsınız bakalım varmı güzel gelişmeler..

Günaydın kuzularr.
Nasılsınız bakalım varmı güzel gelişmeler..
cnm meraba beklemedeyiz degerlendrmeye calisiyoruz ilk 3gunu bitirdik ama bikac gün daha devam olabilir hep 3gunle sınırli kaliyorz icmden bi ses sonradan tekrar catlayan olursa diyor:dua:
senden naber nasil geciyor belirtilerin nasil ?:KK54:

cnm meraba beklemedeyiz degerlendrmeye calisiyoruz ilk 3gunu bitirdik ama bikac gün daha devam olabilir hep 3gunle sınırli kaliyorz icmden bi ses sonradan tekrar catlayan olursa diyor:dua:
senden naber nasil geciyor belirtilerin nasil ?:KK54:
Canım tabikide bak ben ona borçluyum bebişi şimdi. 10 gün boyunca hergün devam ama görev gibi değil aşkla:KK68: bende iyiyim şükür bugün dr gidicem tahlillerimi göstermeye kese göründü şükür belki kalbide duyabilirsek bugün iyi olur inşallah bu ayda ben sizin güzel haberlerinizi alırım :21:

Canım tabikide bak ben ona borçluyum bebişi şimdi. 10 gün boyunca hergün devam ama görev gibi değil aşkla:KK68: bende iyiyim şükür bugün dr gidicem tahlillerimi göstermeye kese göründü şükür belki kalbide duyabilirsek bugün iyi olur inşallah bu ayda ben sizin güzel haberlerinizi alırım :21:
canim insallahh bizde bu ay guzel haberler veririz allah nasip ederse.. neguzel keseyi gordun kalp atisinida duyarsn bugun o an cok heycanli olur gelismeleri bildir varmi bulanti agrilarin ?

canim insallahh bizde bu ay guzel haberler veririz allah nasip ederse.. neguzel keseyi gordun kalp atisinida duyarsn bugun o an cok heycanli olur gelismeleri bildir varmi bulanti agrilarin ?
merhaba canım ya bisey soracak tım sende klomen içerken yumurtalık larında bir ağrı hissediyor muydun benim şuan öylede birde hafif kesık ağrısı var bugün bitti klomen perşembe kontrol var bakalım büyümüşler mi

merhaba canım ya bisey soracak tım sende klomen içerken yumurtalık larında bir ağrı hissediyor muydun benim şuan öylede birde hafif kesık ağrısı var bugün bitti klomen perşembe kontrol var bakalım büyümüşler mi
evet cnm oluyordu o buyudugune isaret olabilir yumurtaliklar uyariliyor ya... ama igneden sonra daha cok kasiklarda net agrilar hissettm suan yeni yeni geciyor

Canımm inşallah önümüzdeki ayda sizin güzel haberlerinizi alırım inanın çok istiyorum rabbim isteyen herkese versin inşallah.Dün gittim dr a şükür heeşey yolunda kesenin içinde kendini gördük dr kalp atımını hareketini gösterdi ritmini çıkardı ama küçük olduğu için sesini duyamadık ama çok şükür atımı var.O kadar heyecanlandım ki minicik ritim çizgilerini görünce.Durum olarak göğüslerim davul gibi ve hassas biraz şişkinlik ve hazımsızlık var.tam bulantı değilde içim almayarak yiyorum genelde.bide nefes darlığım var ilaçlardan da oluyo sanırım ama elhamdülillah sonucu güzel olacak..

Unicornbe Unicornbe canım sen ne alemdesin şimdi adete kaç var yumurtlama dönemindemisin?
benm iliski zmani bitti cnm bikac gun daha devam edecegim sonra beklemede olucam nerden baksan adete 10 12 gun falan var 15inde igneyi vurulmustm. cok sevindm minicik kalbinin attgini bilmek bile insana huzur verir kac haftalik oldu smdi Kasim bebegimi olacak:KK28:

Back
X