• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım günaydın inşallah hamilesindir testlere ben çok güvenemiyorum nedense bende aşılamanın 9. Günü kan vermiştim 1.4 çıktı adetimde 3 gün geçti şimdi acaba aşılamadan kaynaklı bi gecikmemi diyorum hatta üç gündende fazla normalde 28 günde bir adet olurum 6 gün falan geçmiş oluyor şimdi umutsuzluktan tahlilde yapmak istemiyorum bugün yaptırsammı ki korkuyorumm
Günaydın gülüm.inşallah hamilesindir.ama değerinin yükselip yükselmediğini bilmek için kan vermen gerekirdi.o zaman anlarsın bitanem hamile olup olmadığını bu ay bende aşılama denemek istiyorum.sana saatlikmi ilişki öneriyo doktorun

Günaydın gülüm.inşallah hamilesindir.ama değerinin yükselip yükselmediğini bilmek için kan vermen gerekirdi.o zaman anlarsın bitanem hamile olup olmadığını bu ay bende aşılama denemek istiyorum.sana saatlikmi ilişki öneriyo doktorun
İnşallah canım bakalım bugün vericem kan ne çıkacak.bana direk aşılama yaptı kuzum aşılama günü bekledik sonrasında hergün 10 gün boyunca ilişkiye girin dedi ama bişey farkettim aşılamadan 1 hafta sonra sanki tekrar yumurtlama dönemi yaşadım olduysada eminimki aşılamayla değil sonrasında olmuştur

İnşallah gülüm rabbimin izni ile hamile kalırız.hayırlı güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canım bakalım bugün vericem kan ne çıkacak.bana direk aşılama yaptı kuzum aşılama günü bekledik sonrasında hergün 10 gün boyunca ilişkiye girin dedi ama bişey farkettim aşılamadan 1 hafta sonra sanki tekrar yumurtlama dönemi yaşadım olduysada eminimki aşılamayla değil sonrasında olmuştur
Insallah guzel sonuclar alirsin cnm haberdar et senin aşılamadan sonrada iliskiye devam demis yumurta sayın artmis bnm bugun adetten sorna 8ci gun kntrole gttm 12ci gun gel dedi 2 yumurtam var 14 cm bigun yarinda kullan hapi dedi 9 gun klomen kullanmış olcm yumurta sayim azmis dedim artar merak etme bu ay umutluyum senden dedi bu ay mujdeli haberleri verelim ins herkes dua etsin..

canım ne yaptın özelden göremiyorum seni

Insallah guzel sonuclar alirsin cnm haberdar et senin aşılamadan sonrada iliskiye devam demis yumurta sayın artmis bnm bugun adetten sorna 8ci gun kntrole gttm 12ci gun gel dedi 2 yumurtam var 14 cm bigun yarinda kullan hapi dedi 9 gun klomen kullanmış olcm yumurta sayim azmis dedim artar merak etme bu ay umutluyum senden dedi bu ay mujdeli haberleri verelim ins herkes dua etsin..
kiz 9 gün çok allah kurusun kist olmasın

kiz 9 gün çok allah kurusun kist olmasın
Zaten topu topu 2 yumurtam olusmus 7gun kullanmaya sorun yok smdlik cnm buyusun diye uzatti dun tek hap icmistm son gun fazla buyumesin diye ama normal 8.gunden sonra bask yumurta oluşurmu yoksa gec yumurtladgmda yumurta sayim daha fazlaydı:(

Kızlaaarr hamileyiimmmm:anneadayı::halay::rolleyes: Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah dua edin sağlıkla alıyım kucağıma bu sefer.Bende hepinize dua ederimmm

Kuzum Allah razı olsun geldim drdan şimdi hamileyim keseyide gördük çok şükürr Allahım inşallah bu ayda senin güzel haberini almak nasip etsin isteyen herkesle beraber

Zaten topu topu 2 yumurtam olusmus 7gun kullanmaya sorun yok smdlik cnm buyusun diye uzatti dun tek hap icmistm son gun fazla buyumesin diye ama normal 8.gunden sonra bask yumurta oluşurmu yoksa gec yumurtladgmda yumurta sayim daha fazlaydı:KK43:
ay bilemedim ki canım ya geçen ay kaç tane büyümüştü ki

canım ya merak ettim sen geçen ay klomen yanında progestan kullandın mı çünkü sende geç adet oluyor sun yaa acaba progestn mi getirdi adeti
Canım bana dr aşılamadan sonra progestan vermişti her akşam fitil olarak kullandım adeti etkilermiki progestan

ay bilemedim ki canım ya geçen ay kaç tane büyümüştü ki
Gecen ayda 2ydi ama persb gunu belki bikac tane daha olusur yada adet olmadan olusur diye düşünüyorm yada hep 2 yumurtluyorum klomen yaninda bsi kullanmadm cnm vitamin verdi folik asit verdi onu kullandm ben catlama ignesi olunca demekki catladiki adetim geldi 15 gun sora

Bu sefer ovitrelle kullanalim onu al dedi onu alicam choragon yazdi onu bulamamistm devlet oduyordu onu piyasada bulunmuyormus

Gecen ayda 2ydi ama persb gunu belki bikac tane daha olusur yada adet olmadan olusur diye düşünüyorm yada hep 2 yumurtluyorum klomen yaninda bsi kullanmadm cnm vitamin verdi folik asit verdi onu kullandm ben catlama ignesi olunca demekki catladiki adetim geldi 15 gun sora
anladim canım inşallah bu defa tutar bir müjdeli haber daha aldık zırıltı arkadaşımız hamile:dua:

geçen ay bende
Bu sefer ovitrelle kullanalim onu al dedi onu alicam choragon yazdi onu bulamamistm devlet oduyordu onu piyasada bulunmuyormus
geçen bende ovitrelle aldım ama ise yaramadı sanırım çatlamadı bir ay geçti iğnenin üstünden ancak bugün adet oldum oda süktürücü geldi

Kuzum Allah razı olsun geldim drdan şimdi hamileyim keseyide gördük çok şükürr Allahım inşallah bu ayda senin güzel haberini almak nasip etsin isteyen herkesle beraber
Allahimmm inanmiyorum cok sevdnm bak hic beklemezken nasilda cikti cnm ya hayirli ugurlu olsun darisi bize olsun cok guzel bihaber saglikli olsun insallahh valla cok sevndm :anneadayı::halay:

geçen ay bende

geçen bende ovitrelle aldım ama ise yaramadı sanırım çatlamadı bir ay geçti iğnenin üstünden ancak bugün adet oldum oda süktürücü geldi
Cok ilginc kahve rengi leke seklinde olmstu benmde cok koyu bir renkti :KK43: neseki adet oldun devam edebilirsn sikma canini klomene devam edicekmsn incir kuru ic bitince ben bu ay guya onu yapacaktm gecti artik....birde
ben igneyi henuz almadım doktor bu ay bunu al ovitrelle al pahali gelmesse demisti ondan bende celiskide kaldm criomone iyi gibiydi ama o iki dozdu ovitrelle tek doz

Back
X