• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Cok ilginc kahve rengi leke seklinde olmstu benmde cok koyu bir renkti :KK43: neseki adet oldun devam edebilirsn ben igneyi henuz almadım doktor bu ay bunu al ovitrelle al pahali gelmsse demisti ondan bende celiskide kaldm criomone iyi gibiydi ama o iki dozdu
zaten 500 lik 53 tl 2 doz aldiysan fiyat yuksek olmuştur

Cok ilginc kahve rengi leke seklinde olmstu benmde cok koyu bir renkti :KK43: neseki adet oldun devam edebilirsn sikma canini klomene devam edicekmsn incir kuru ic bitince ben bu ay guya onu yapacaktm gecti artik....birde
ben igneyi henuz almadım doktor bu ay bunu al ovitrelle al pahali gelmesse demisti ondan bende celiskide kaldm criomone iyi gibiydi ama o iki dozdu ovitrelle tek doz
canım ben kararsız kaldım yaa baslasam mı biraksam mı klomen1 tane geliştirmişti oda 20mm di igne desen ovitrelle oda demeki catlatmadi adet olmadim tarlusalla geldi bu gün

Kızlaaarr hamileyiimmmm:anneadayı::halay::rolleyes: Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah dua edin sağlıkla alıyım kucağıma bu sefer.Bende hepinize dua ederimmm
Canim asılamayi ayın kacinda olmstun bak ise yaramiski tutmus seniniki masrafli olmustur o nedenle bu ay olması cok iyi oldu ozeldmi devlettemi oldun?

canım ben kararsız kaldım yaa baslasam mı biraksam mı klomen1 tane geliştirmişti oda 20mm di igne desen ovitrelle oda demeki catlatmadi adet olmadim tarlusalla geldi bu gün
Canım catlamadiysa ilskide bulunmaya devam etsen yine sansin vardi aslinda sen baska bir doktora git durumu anlat durmunu takip eder en azindan.yoksa bilemezsn gec adet gorup gec yumurtluosn doktor kontroluyle sart

Canım catlamadiysa ilskide bulunmaya devam etsen yine sansin vardi aslinda sen baska bir doktora git durumu anlat durmunu takip eder en azindan.yoksa bilemezsn gec adet gorup gec yumurtluosn doktor kontroluyle sart
aynen canim inşallah biz de bu ay seviniriz zırıltı arkadaşımız gi rabbim ona bağışlasın darısı başımıza kıızzz):21:

aynen canim inşallah biz de bu seviniriz zırıltı arkadaşımız gi rabbim ona bağışlasın darısı başımıza kıızzz):21:
Hadi Insallah cnm bnm ins bu ay saglikli bir sekilde hamile kaliriz benim onunuzdeki haft vurulabilir igne bakalim aslinda iliski duzenide bozldu bizim ilac kullandgmz sure icinde iliski yok doktor olamasa daha iyi dedi igneyi vurunca ztn 1bucuk gun bekleniyor bide planli iliski yasayinca gorev edinmis gibi oluyor bu ayda olmassa doktor rahim filmi isticek benden

Hadi Insallah cnm bnm ins bu ay saglikli bir sekilde hamile kaliriz benim onunuzdeki haft vurulabilir igne bakalim aslinda iliski duzenide bozldu bizim ilac kullandgmz sure icinde iliski yok doktor olamasa daha iyi dedi igneyi vurunca ztn 1bucuk gun bekleniyor bide planli iliski yasayinca gorev edinmis gibi oluyor bu ayda olmassa doktor rahim filmi isticek benden
inşallah olur cnm iyi geceler

Canim asılamayi ayın kacinda olmstun bak ise yaramiski tutmus seniniki masrafli olmustur o nedenle bu ay olması cok iyi oldu ozeldmi devlettemi oldun?
Canım çok teşekkür ederim Allahım sana da isteyen herkesle beraber nasip etsin inşallahhh canım şubat 17 de oldu aşılama özelde yaptık gonal f iğneyle büyüttük ovitrelleyle çatlattık yanlız aşılamanın 9. Günü 1.4 tü değerim bide ben şuna çok eminim bence aşılamada değilde aşılamadan 1 hafta sonra ben resmen yumurtlama dönemini yaşadım hatta o günde ilişki oldu eşimde bende farkettik yani yada sonradan çatlayan yumurtalar tuttu o ilişkiden sonra ben 3 gün sersem bi şekilde baş ağrısı çektim yani o zaman yerleşti heralde tabi aşılamanın olduğu ay olması da daha iyi herkese bi umut işte..

Canım çok teşekkür ederim Allahım sana da isteyen herkesle beraber nasip etsin inşallahhh canım şubat 17 de oldu aşılama özelde yaptık gonal f iğneyle büyüttük ovitrelleyle çatlattık yanlız aşılamanın 9. Günü 1.4 tü değerim bide ben şuna çok eminim bence aşılamada değilde aşılamadan 1 hafta sonra ben resmen yumurtlama dönemini yaşadım hatta o günde ilişki oldu eşimde bende farkettik yani yada sonradan çatlayan yumurtalar tuttu o ilişkiden sonra ben 3 gün sersem bi şekilde baş ağrısı çektim yani o zaman yerleşti heralde tabi aşılamanın olduğu ay olması da daha iyi herkese bi umut işte..
Anladm cnm bende hep onu düşünmüşümdür 1 yumurta catliosa geri kalnlar noluyor diye ozman 3gun iliski yerine 1 hafta iliski olsa bence daha ihtimal artio bu gibi durumda... ben 3 gunun sonunda biraktm bekledm iliski duzenimde değişti tedavi suresince eger klomen ise yaramazsa dokt igneye gecicek cnm sen progestani ne icin kullandın tutunmaya etkisi olmus olablr

Anladm cnm bende hep onu düşünmüşümdür 1 yumurta catliosa geri kalnlar noluyor diye ozman 3gun iliski yerine 1 hafta iliski olsa bence daha ihtimal artio bu gibi durumda... ben 3 gunun sonunda biraktm bekledm iliski duzenimde değişti tedavi suresince eger klomen ise yaramazsa dokt igneye gecicek cnm sen progestani ne icin kullandın tutunmaya etkisi olmus olablr
canım ben catlatma iğnesi alacam senin geçen ay kullandığın iğne ile dozo nu yazarmsn oviretlle iğne hem dozo az hemde ise yaramadı ben bu ayda denemeye karar verdim klomen iğne falan ama son defa olursa olur olmazsa bırakırım artık

Igne bu cnm ama once klomen kullanmn gerekir cunki ilacta yaziyor ilacla buyuyup gelistirilen (yumurtlama tedavisinden sonra)yumurtaliklari catlatir yaziyor dene bu ay cnm doktora gtmednde cok kisi kullaniyor bole

evet öyleymş canım ben burda prengi buldum 1500 lik varmış fiyat ta uygun doktora desem yazar mı acaba sence bu iğne nasıl prengi
Ben bulamadm bizim burda devlet ödüyor diye depolarda bulamadik es degeri olan charogon yazdi doktor onuda bulamadk devlet oduyor yine.. artik ole olunca ozel yazdi bende resmi attgmi aldim.. pregnly doktor bana basta yazmisti sende yazdirablirsin daha once doktorum ovitrelle yazdi dersn onu odemiyor deyince yazar

Bencede öyle canım sonradan çatlayanlar da tutabilir bana doktorum heralde o yüzden 10 gün boyunca günlük ilişki dedi. Biz 6. Güne kadar gidebildik sonra gün aşırıya döndük:KK23:napalım progestanıda vajinal fitil olarak kullandım ilişkiden 1 saat sonra.1 saat yastık koydum ayaklar havada yattım sonra wcye gittim çok afedersin ıkınmadan tuvaletimi yaptım su değdirmeden peçeteyle sildim kalktım sonra progestanı koydum uyudum duş almadan çünkü su vs spermi etkiliyormuş ne zaman tutacağı belli olmaz içinde dursun dedim :KK70:deneyin bence

Ben bulamadm bizim burda devlet ödüyor diye depolarda bulamadik es degeri olan charogon yazdi doktor onuda bulamadk devlet oduyor yine.. artik ole olunca ozel yazdi bende resmi attgmi aldim.. pregnly doktor bana basta yazmisti sende yazdirablirsin daha once doktorum ovitrelle yazdi dersn onu odemiyor deyince yazar
tamam sağol

Back
X