• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ay maşallah canım var kız hayırlı olsun canım bende 11 gün hem kan hemde evde kendim yapmıştım geçen ay ama yoktu sanırım senin var ki zaten var çok sevindim ışte güzel bir haber daha:KK39:
Bu arada balım sen 11 gün yaptığında testinde varmıydı hafifte olsa bir çizgi.yoksa hiçmi yoktu.bide 11 günde kan sonucun ne çıkmıştı

Ama gülüm iğnenin etkisi olabilirmi sence aklıma takıldı.geçen ay 10.gün kayboldu..benim ikinci denemem ama hiç bir belirtim yok.bende umutlanmak istiyorum.çünkü geçen aylarda hiç belli olmuyordu yok denecek kadar bunla gözüküyor biraz.kan verirsem kanda çıkıyor.adetimi bekliycem aslında döngümün 24.günü.ben 26 günde adet olurum ama böyle tedavi sürecinde bir ayın geçmesini beklemeliymişiz
emin ol kanda 7 günlük ken çıkıyor bile benim ilk çocukta doktora gittim kanda baktı 3 günlük müş ama idrar da çıkmamış ti bende merakımdan 5 gün sonra evde test yaptım yani silik çıktı seninki gibi ben evde test yaptığım da 8 günlük tü silik çıkmıştı geçen ay benim iğne etkisi 10. gün kayboldu 11. günü hiç birşey yoktu silik bile

emin ol kanda 7 günlük ken çıkıyor bile benim ilk çocukta doktora gittim kanda baktı 3 günlük müş ama idrar da çıkmamış ti bende merakımdan 5 gün sonra evde test yaptım yani silik çıktı seninki gibi ben evde test yaptığım da 8 günlük tü silik çıkmıştı geçen ay benim iğne etkisi 10. gün kayboldu 11. günü hiç birşey yoktu silik bile
Şuan ikinci denemenmi.ne aşamadasın gülüm..çatlatma iğnesi vurunduğunda kandaki sonuç bile geçersiz oluyor ama gülüm.doktor nasıl 3 günlük olduğunu hesaplamış.o kısmı tam anlayamadım balım

Şuan ikinci denemenmi.ne aşamadasın gülüm..çatlatma iğnesi vurunduğunda kandaki sonuç bile geçersiz oluyor ama gülüm.doktor nasıl 3 günlük olduğunu hesaplamış.o kısmı tam anlayamadım balım
çünkü deger az çıkmıştı tahmin etti ama doğru çıktı çünkü 3 gün önce olan bir ilişki öncesi yoktu ben inandım çünkü yanılma payı yoktu kanda 23,37 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladık bu seferde 78,61 çıktı sonuç pozitif

Ama gülüm iğnenin etkisi olabilirmi sence aklıma takıldı.geçen ay 10.gün kayboldu..benim ikinci denemem ama hiç bir belirtim yok.bende umutlanmak istiyorum.çünkü geçen aylarda hiç belli olmuyordu yok denecek kadar bunla gözüküyor biraz.kan verirsem kanda çıkıyor.adetimi bekliycem aslında döngümün 24.günü.ben 26 günde adet olurum ama böyle tedavi sürecinde bir ayın geçmesini beklemeliymişiz
Canım merhabalar hayırlı olsun demeye korkar oldum kan sonucunu görmeden.ama silik çizgi var benim de birinde öyle olmuştuçok silik çıktı kanda 58 küsür çıkmıştı inşallah vardır yani iğnenin etkisi olabilirmi bilmiyorum...

canım ben gebelik testi için gitmemiştim idrar yollarımda sıkıntı vardı gittim o zaman doktor öylesine beta bakmıştı iyiki de bakmış varmış yoksa bilmeden ilaç alacak tim

Canım merhabalar hayırlı olsun demeye korkar oldum kan sonucunu görmeden.ama silik çizgi var benim de birinde öyle olmuştuçok silik çıktı kanda 58 küsür çıkmıştı inşallah vardır yani iğnenin etkisi olabilirmi bilmiyorum...
Allah razı olsun gülüm.valla bende korkuyorum .bu ay test yapmayacağım dedim .11.güne kadar zor sabrettm

Bu arada gülüm kaçıncı günde senin silik çizgin vardı

Allah razı olsun gülüm.valla bende korkuyorum .bu ay test yapmayacağım dedim .11.güne kadar zor sabrettm
:KK70:canım benim ya bende öyleydim önceden adetten iki gün önce kan tahlili yapardım adet günümde bi daha sonra adet olurdum dahada üstünemi görüyom yada düşüyomu diye bidaha yapardım :KK70:bi türlü kabullenemezdim yani 10 ayım böyle geçti diyebilirim yani bu ay aşılama oldum oba rağmen bende bi umursamazlık bi gamsızlık aman yarabbim adetime 2 gün var ama inat ettim pazartesiye kadar yapmıycam tabi adet olmazsam :KK48: benimkinde silik çıkan düşenin birinde adet günümdü zannedersem 1 yıl önceydi normal denemiştik onda

yok canım nerde geçen ay klomen iğne falan kullandım ama olmadı nasip değilmiş inşallah senin tutmuştur yarin sabah aç karını na tekrar la testi yine öyle çıkarsa kesin vardır merak etme
Ayy gülüm inşallah seninde biran önce hayırlısı ile olur.bende sabah tekrarlıycam eger belirgin çıkarsa bende şüphelencem.ama her ihtimale karşı aditimi bekliycem...yarın yine atarım resim inşallah

:KK70:canım benim ya bende öyleydim önceden adetten iki gün önce kan tahlili yapardım adet günümde bi daha sonra adet olurdum dahada üstünemi görüyom yada düşüyomu diye bidaha yapardım :KK70:bi türlü kabullenemezdim yani 10 ayım böyle geçti diyebilirim yani bu ay aşılama oldum oba rağmen bende bi umursamazlık bi gamsızlık aman yarabbim adetime 2 gün var ama inat ettim pazartesiye kadar yapmıycam tabi adet olmazsam :KK48: benimkinde silik çıkan düşenin birinde adet günümdü zannedersem 1 yıl önceydi normal denemiştik onda
Gülüm benim 3 cm çikolata kistim var o yüzden olmuyor ikinci denemem.inan bu süreçler insanı gerçekten çok yıpratıyor.adet tarihime kadar beklerim hatta dokturm adetin 3 gün geçerse gel dedi.daha bata 6 gün var.

yok canım nerde geçen ay klomen iğne falan kullandım ama olmadı nasip değilmiş inşallah senin tutmuştur yarin sabah aç karını na tekrar la testi yine öyle çıkarsa kesin vardır merak etme
...klomen yerine femara yı daha çok tavsiye ediyorlar.inşallah tez vakitte tutar seninde gülüm

Canım çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifasını yollasın inşallah bizlerde dua edelim sağ salim atlatsın inşallah benim annemde troid kanseriydi ameliyatını oldu sonrasında kür falan aldı kaç kez şimdi elhamdülillah çok iyi senin psikolojini çok iyi anlıyorum ama herşey rabbimden derdi veren dermanınıda verir hiç kendini strese sokma mutlu ol aksine bi çaresi var en azından belkide o karışıklığın içinde bide bebiş oluverir inşallah duacınızım..
Amin Cnm bnm neguzel yazmissin gonlunden gecenleri bu bana moral oldu duanda bizlerede yer ver neguzel.atlatmssnz masallah darisi bizlere bizde atlatacagiz inaniyorz cok skur sagligmza hamd olsun... insallah önümüzdeki aylarda guzel haberleri verebilirsek ne mutlu bizlere dua edelim hepberaber :dua:

Kizlar nisan ayinda guzel haberleri kimler verecek bakalim bekliyoruz Rabbim herkeze sirayla hayirli haberler vermeyi nasip etsn bakın gorun hic umulmadik bi anda nasip oluyor Allah saglik sihat versn

Amin Cnm bnm neguzel yazmissin gonlunden gecenleri bu bana moral oldu duanda bizlerede yer ver neguzel.atlatmssnz masallah darisi bizlere bizde atlatacagiz inaniyorz cok skur sagligmza hamd olsun... insallah önümüzdeki aylarda guzel haberleri verebilirsek ne mutlu bizlere dua edelim hepberaber :dua:
Etmezmiyim kuzum inan ederim yer gök dua ile rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş her başımıza gelen bize bir af bi mağfiret.Ben abimin birinide akciğer kanserinden kaybettim 2 yıl önce ama agresif bi türmüş 2 ay içinde öğrendik heryerini sardı vefat etti malesef kemoterapiye bile giremedi fırsatı olmadı.İnan onun acısına bile elhamdülillah allahım beterinden esirge diyerek yandık çünkü eminim tüm günahlarına kefaret oldu çektiği acılar.Herşey insanoğlu için rabbim umulmadık şeylerle sınamasın kimseyi ama emin ol annen çok rahat atlatıcak allahın izniyle.Daha rabbim sana evlatlar verecek anneannesi onları sağlıkla büyütüp sevecek hep iyi düşün iyi olsun canım benim..

Kizlar nisan ayinda guzel haberleri kimler verecek bakalim bekliyoruz Rabbim herkeze sirayla hayirli haberler vermeyi nasip etsn bakın gorun hic umulmadik bi anda nasip oluyor Allah saglik sihat versn
İnşallah canımm inşallah benim yarın adet olmam gerekiyor ama elhamdülillah şimdilik bişey yok bakalım pazartesiye olmazsam tahlil yaptırırım ama bu ay hiç umursamadım umutlanmadım aşılama olmama rağmen :süslü::KK70:

Back
X