• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba
Canim catlamistir ozman catlamasa solerdi hic zannetmiyrm yakinda gelir okadr gec olmassn artik merak etme sen stres mi yapiosn sabret bekle igneyi bu ay denicekmisin yine , ben yarn doktora.gidicem tekrarlicaz sanrm klomen arti catlama.ignesini
merhaba canım ne yaptın gittin mi doktora klomen ne devam mı

merhaba

merhaba canım ne yaptın gittin mi doktora klomen ne devam mı
Devam cnm aynen 7gun kullanicam bu sefer klomeni gecen sefer tam gelismedi ve 2 yumurta olsmustu busefer arttiralim en az 3 yumurtaligimiz olr ins diyor doktor bakicaz bu ayi iyi değerlendirmek lazm kizlar umudumuzu kaybetmeylm fazla odaklanmamak lazm kendiliginden gelisiyor hep hamilelikler kfaya takarsak olmuyor

Devam cnm aynen 7gun kullanicam bu sefer klomeni gecen sefer tam gelismedi ve 2 yumurta olsmustu busefer arttiralim en az 3 yumurtaligimiz olr ins diyor doktor bakicaz bu ayi iyi değerlendirmek lazm kizlar umudumuzu kaybetmeylm fazla odaklanmamak lazm kendiliginden gelisiyor hep hamilelikler kfaya takarsak olmuyor
bende gittim doktor test yaptı negatif çıktı tabi bende bundan sonra ne yapalım dedim bana tüp bebeğe git dedi yaa sinir oldum daha ilk demeden sonra bana öyle dedi düşüne biliyormusun çok sinir oldum eee tabi devlet hastanesi doktor lar ilgisiz bir daha asla o doktora gitmem sen özelemi gidiyorsun canım

bende gittim doktor test yaptı negatif çıktı tabi bende bundan sonra ne yapalım dedim bana tüp bebeğe git dedi yaa sinir oldum daha ilk demeden sonra bana öyle dedi düşüne biliyormusun çok sinir oldum eee tabi devlet hastanesi doktor lar ilgisiz bir daha asla o doktora gitmem sen özelemi gidiyorsun canım
Ozele gidiyorum cnm aynen devlettekiler başından savmak icin ilgilenmiyor iyi bir doktora gtmen gerekiyor ilk denemede ne tup bebegiymis ya nasil bir mantikta solemis bunu hemen o kanıya varmis ondan once daha bisuru tedavi var iyi bir doktora git cnm gttigin doktorda rahat olmalisin guven duymalisin ole bir doktor olmali ozman sana daha iyi gelecektr benm doktorum cok nayif guler yuzlu bni dinliyor fikrimi onemsiyor rahatlatmaya calisiyor bakalim devam ediyorum

Ozele gidiyorum cnm aynen devlettekiler başından savmak icin ilgilenmiyor iyi bir doktora gtmen gerekiyor ilk denemede ne tup bebegiymis ya nasil bir mantikta solemis bunu hemen o kanıya varmis ondan once daha bisuru tedavi var iyi bir doktora git cnm gttigin doktorda rahat olmalisin guven duymalisin ole bir doktor olmali ozman sana daha iyi gelecektr benm doktorum cok nayif guler yuzlu bni dinliyor fikrimi onemsiyor rahatlatmaya calisiyor bakalim devam ediyorum
canım büyük bir problemim olmadığı için öyle klomen için devlete gittim ama öyle kötü doktorlar da var malesef bilmiyorlar ki sayemizde para kazanıyorlar

Canım bu ay bal tarcin corek otunu da denesene hem doğal faydası olur zararı olmaz

canım o dediğin adetliyken mi kollanmalı yoksa hemen mi bende düşündüm bal tarçın çörek oto hatta yaptım hazır daha yemedin
Adetliyken kullanmaya başlamak gerekiyor galiba 2 günü başlanıyordu sen yine de internetten araştır canim 12.güne kadar da devam ediliyordu yalnis hatirlamiyorsam

Ben kullandığımın 2.ayı hamile kaldım çok şükür jnsallah sen de kalirsjn
Cnm ben onu bu ay deneyecektim ya unuttum adetim bitti 6ci gunu bugun 2 3gun kullanip birakmakta ise yaramaz ama uzun.sureli aralik vermeden kullaniliyorsa baslayip devam ederim kullanim.suresi seklini bilmiorm

Arastrdgm kadariyla klomen 2 3aydn sora daha iyi sonuc veriyormus yumurta sayisini daha cok arttiyormus ilk kullanmaya baslayanlara gore yani bazilari catlama ignesine gerek kalmadan devam ediyormus

Amin cnm Bütün bekleyenlerin tutsun insallah sikinti stressz gecsn bu ay olacagi varsa olsun guzel haberi nezman vercz bakalim herkesin var bi zmani ama bekleyecegiz
aynen yaa sanırım çok taktık kafaya bu defa kararlıym takmak yok biliyormusun hala adet olmadım tarlusal la başladım sence yumurta çatlamış olsaydı şimdiye kadar gelmesi gerekirdi değil mi bugün 18 gün

aynen yaa sanırım çok taktık kafaya bu defa kararlıym takmak yok biliyormusun hala adet olmadım tarlusal la başladım sence yumurta çatlamış olsaydı şimdiye kadar gelmesi gerekirdi değil mi bugün 18 gün
Catlasa bile Hormon dengesi bozulms olabilir diger hormonlar adet olmayi baskiliyor diye biliyorm yada gercekten catlamamistr muayenede doktor catlamis demis yoksa solemezdi gordgnu solemstr bi kan testi istemesi gerekirdi ama tarlusal kullanmada sikinti yok adet göremeyenlere veriliyor ztn en azindan bu aya baslangic yapmis olursun... adet olunca insan seviniyor benm hep geciktgi icin bu ay az geldi ama yine cok sanciliydi kivrandm gttm igne yaptrdm agri kesicilerde adet dengesini bozuyor iste

Sen catlama ignesi vurulmusmuydun hangi igneyi vuruldun benmki criomone diye bi ilacti devlet karsilamiyor ozelmis devletn karsiladgni piyasada bulunmuyorms doktor basta yazdi hic biyerde bulamayinca ozel olani yazdi hic biri olmazsa otrivelle dedi ben criomon aldm

Catlasa bile Hormon dengesi bozulms olabilir diger hormonlar adet olmayi baskiliyor diye biliyorm yada gercekten catlamamistr muayenede doktor catlamis demis yoksa solemezdi gordgnu solemstr bi kan testi istemesi gerekirdi ama tarlusal kullanmada sikinti yok adet göremeyenlere veriliyor ztn en azindan bu aya baslangic yapmis olursun... adet olunca insan seviniyor benm hep geciktgi icin bu ay az geldi ama yine cok sanciliydi kivrandm gttm igne yaptrdm agri kesicilerde adet dengesini bozuyor iste
aynen öyle canım çok isterdim her sağlık lı bir kadın gibi her ay düzenli adet olmayı benim annem diğer kız kardeşlerim hepsi düzenli görüyor bir ben böyleyim 12 yasim dan beri )):

Back
X