• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bence adet gününü bekle canım bakalım o gün olacak mısın? olmazsan kan testi yaptır en iyisi o. bu arada sonucunu da bildir bana olur mu? inşallah hamilesindir.
tabiki yazarım , ay çok heyecanlı bir sureç birde bir benim adet olmadan önce başım ağrır 2 gündür yine ağrıyor adet olmuyorum ama , progesteran kullanıyorum ondan olabilir mi

niyeki canım sen çamaşır suyu yerine ne kullanıyosun ?

Kizlar ben kimyasallardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. 2 yili geçti evde camasir suyu yok. Öncesinde 6 kg camasir
deterjanini ve 5 lt lik yumusaticiyi tam bir yil
kullanirdim. Bulasik makinesine tableti 4 e
bölüp kullanirdim. Camasir suyunu ise sadece
tuvalete o da ayda yilda bir kullanirdim. Ekim
2012 de Ersağ ürünleri ile tanistim. O gün
bugündür evime marketten sabun dahi
almadim. İçerik okunmaya başlayınca ortaya
cikiyor durumun vehameti. 2 yildir kendime
aileme cevreme ve gelecek nesillere mirasimiz
olan doğaya zarar vermiyorum. Yedigimiz ictigimiz şeyler ve evimizdeki kimyasallar bizim ve ailemizin sagligini ciddi anlamda tehdit ediyor. Koy tavuğu bulmadigim surece tavuk yemiyoruz. Yumurta ya pazardan guvendigim tezgahtan koy yumurtasi ya da marketten organik aliyorum. Sebze kesinlikle pazardaki bahçe tezgahlarından. Sut sutcuden yoğurt evde tereyagi köyden... Hazir Gida tuketmiyoruz... Liste uzar gider... Saglikli nesillere sahip olabilmek için bilinçli tüketmek gerekiyor. Biz satin almazsak bize zarar veren şeyleri uretmemeyi öğrenirler. Ama her reklama aldanip markete kosarsak maddi manevi zarardayiz.
Bu topik bu muhabetin yeri değil biliyorum. Ama mis kokulu evlatlara kavusabilmek için nasil ugrasiyoruz burada. Camasir suyu testi cilginca yapilinca tutamadim kendimi kusura bakmayin. Ne olur kendinizi ve ailenizi sagliktan mahrum etmeyin.

Ben iğneyi adetimin 11. günü olduğum için kafam karışıyor , 28 günlük normal adet günümümü bekliyeyim yoksa iğneden 14 gün mü sayayım bilemedim , test yapıp duruyorum işte... Oy oy
canım aynıyız bende adetımın 12 cı gunu ıyne oldum kasımın 3 de kasım 20 de adet gunum nezaman test yapsam kararsızım ama beklıcam sanırım adet gununu

o zaman bende 19 kasımı bekliyecem .. oh be bi netleştirememiştim ne zaman adet olacağımı... iğneden sonraki 14. gün yazanlar var çünkü.. O zaman birlikte bekliyelim :)

Yalnız sanırım benim adetim gelicek çünkü çok başım ağrıyor 2 gündür, Gerçi normalde başımın ağrıdığı gün genelde adet olurdum dün bekledim olmadım, bugünde ağrıyor bakalım olmam inşallah..

o zaman bende 19 kasımı bekliyecem .. oh be bi netleştirememiştim ne zaman adet olacağımı... iğneden sonraki 14. gün yazanlar var çünkü.. O zaman birlikte bekliyelim :)
bekleyelım canım sendede oluyomu ya ınan su an bıle sol kasıgıma nasıl bır batma seklınde sancı gıryor ya kıst ya bebek khayırlısı bakalım bekleyelım 19 kasımda bırlıkte yapalım test ınsallah hepımız pozıtıf sonc alırız... gulum belırtıler ınan adet belırtısıyle aynı oluyor aralarında hıc bı fark yok zyuzden bas agırınıda adete yorma

batma hissi var , özellikle geçen hafta daha yogundu , kist gibi bişey var diyordum sol kasık benimde... Şişlik hissediyordum..

batma hissi var , özellikle geçen hafta daha yogundu , kist gibi bişey var diyordum sol kasık benimde... Şişlik hissediyordum..
benımde su bıkacgundur cok yogun batma oluyor benımde sol kasık kıstmı oldu acep bende şanş yok kesın kıst olmuştur

Benim bugün 11.gün dayanamadım akşamüzeri eczaneye gittim sabah yapmak üzere yani (12.günde) test alacaktım ama eczane kapalıydı maalesef:(( vardır bunda da bi hikmet dedim..Yalnız adete yakın hep karnım şişer farkettim ki yine bi şişlik var regl belirtisi sanırsam ki:(

Benim bugün 11.gün dayanamadım akşamüzeri eczaneye gittim sabah yapmak üzere yani (12.günde) test alacaktım ama eczane kapalıydı maalesef:KK43:( vardır bunda da bi hikmet dedim..Yalnız adete yakın hep karnım şişer farkettim ki yine bi şişlik var regl belirtisi sanırsam ki:KK43:
canım olur olumsuz dusunme az oncekı arkadasada yazdım adet belırtısle gebeık belırtısı bırebır aynı hıc fark yok aralarında oyuzden adete yorma guzel dusun pozıtıf olsun ınsallah

canım olur olumsuz dusunme az oncekı arkadasada yazdım adet belırtısle gebeık belırtısı bırebır aynı hıc fark yok aralarında oyuzden adete yorma guzel dusun pozıtıf olsun ınsallah
offf ne bilim bi öle bi böyle işte gel gitlerle doluyum maalesef..sende benden 1 gün önce olmuşsun iğneni ne zaman test yapcan?

offf ne bilim bi öle bi böyle işte gel gitlerle doluyum maalesef..sende benden 1 gün önce olmuşsun iğneni ne zaman test yapcan?
bende aynıyım canm bı oyle bı boyle karamsarım hayırlısı benım 20 kasım bat 19 kasımda adete bı gun kala yaparım sanırım kendımı tutabılırsem zaten varsa ozaman cıkar ıgnenın 17 gunu oluyo

bitanesi ilk 10 dk silik çizgi, diğeri geç beliren ikinci silik çizgi, diğeri negatif

muhtemelen cevap yazmayacaksınız çünkü burada bana cevap yazıldığı görülmedi.

ben 12. gündeyim ve negatif. bir kaç içinde sonra regl olmazsam kan testi yaptıracağım. belki başka biri için faydalı olur.

muhtemelen cevap yazmayacaksınız çünkü burada bana cevap yazıldığı görülmedi.

ben 12. gündeyim ve negatif. bir kaç içinde sonra regl olmazsam kan testi yaptıracağım. belki başka biri için faydalı olur.
canım umuntuz olma ınsallah kan testınde pozıtıfı gorurusun adet gunu bıle sılık cıkıyor genelede gebelık testlerı oyuzden uzulme bır kavgun daha bekle dılerım pozıtıf sonuc alırsın

Acıkta ;
Ben iğnenin 8 . günü beta yaptırdım dayanamayıp , 17,7 çıktı , bir gün sonra 11,0 di düşüyordu iğnenin etkisi geçtiği için , yani adete ne kadar yakın baktırırsan o kadar doğru sonuç alırsın ( ama tabi merak ve heyecan böyle sakin beklettirmiyor insanı) , Adet tarihin geçerse daha da iyi olur tabi :)

Back
X