Aile Planlaması Ovitrelle sonrası kan testi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
İnşallah psikolojik mi bilmem ama bugün müthiş bir mide bulantısıyla kalktım kıImda hiç midem bulanmamıştı

evet canım 2. denemem benımde
17sınde ıgne oldum femara kullandım.
sızın kac yumurtanız vadı ?
ilişki günleriniz nasıl oldu
cok sordum kusura bakmayınn
Sorun değil 17 mart perşembe günü iğne oldum. Perşembe den pazartesiye kadar ilişki oldu. 2 yumurtam büyümüştü biri 16 diğeri 18 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam doktor kontrolüne gittiğimde iki yumurtan da çatlamış dedi. Biraz da stres yapmamak gerekiyormuş Allah’ın izniyle inşallah olur üzmeyin kendinizi

Sorun değil 17 mart perşembe günü iğne oldum. Perşembe den pazartesiye kadar ilişki oldu. 2 yumurtam büyümüştü biri 16 diğeri 18 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam doktor kontrolüne gittiğimde iki yumurtan da çatlamış dedi. Biraz da stres yapmamak gerekiyormuş Allah’ın izniyle inşallah olur üzmeyin kendinizi
evert canım yaaa ,çok haklısın rahat olmak lazım.
pespese 5gun mu ilişki oldu ?
sperm sorununuz varmıydı?
benımde 17.iğne oldum işte- 18-19 ilişki oldu bugun ara mı versem dedım yarın devam etsem bilemedim

evert canım yaaa ,çok haklısın rahat olmak lazım.
pespese 5gun mu ilişki oldu ?
sperm sorununuz varmıydı?
benımde 17.iğne oldum işte- 18-19 ilişki oldu bugun ara mı versem dedım yarın devam etsem bilemedim
Sperm sorunumuz yoktu canım badem fındık ceviz kayısı eşime bol verdim bitter çikolata da tüketti biz ara vermeden hergün bir tane yaptık

Sperm sorunumuz yoktu canım badem fındık ceviz kayısı eşime bol verdim bitter çikolata da tüketti biz ara vermeden hergün bir tane yaptık
bızım bıraz hızımız dusuk o yuzden bugun ara verelım dedım ama bılmıyorum ya, ama bende ıste fındık cevız kecıboynuzu vs yedırıyorum .
ıgne sonrası 18.04 te 24 ve 36.saatte ıkı kez oldu . dun bır kez

bızım bıraz hızımız dusuk o yuzden bugun ara verelım dedım ama bılmıyorum ya, ama bende ıste fındık cevız kecıboynuzu vs yedırıyorum .
ıgne sonrası 18.04 te 24 ve 36.saatte ıkı kez oldu . dun bır kez
İnşallah olur zaten spermler rahimde bekliyorlarmış belli saate kadar kendinizi strese sokmayın olur Allah’ın izniyle

Biz az mı yapıyoruz diye düşündüm şuan 😂 dr gün sşırı dedi ama yanlış mı yapıyoruz ki.
yok kuzum ya bnce kısmet tamamen, bız gecen ay uc gun ust uste yaptık ama nasıp olmadı.
bu ay ıkı gun ust uste bır gun ara sonra gun asırı denıycem

Kaç günde bir yapıyosunuz ki zaten iğneden sonra 4 günü iyi değerlendirmek lazım yumurta çatladıktan 24 saat canlı kalabiliyo
Pazartesi akşam 5 de iğneyi oldum salı gecesi ilişki oldu bugün yapmayıp perşembe değerlendireceğiz ama asıl bugün de mi yapmamız gerekir eşim henüz dr gitmedino yüzden sperm sorunu vaar mı yok mu bilmiyoruz. Bana dr 1 Gün değerlendir 1 gün ara ver dedi

X