Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba ,İnşallah test sonucunuzu bize de yazın
Merhaba iğneden sonra kasık ağrılarım oluyordu ara ara başka belirti yoktu 14 gün kan verdim yüksek çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim yüksek çıktı daha sonrada doktor kontrolüne gittimcanım merhaba ,
senın belırtılerın nelerdı? ne zaman basladı belırtılerın
çok sukur canım,Merhaba iğneden sonra kasık ağrılarım oluyordu ara ara başka belirti yoktu 14 gün kan verdim yüksek çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim yüksek çıktı daha sonrada doktor kontrolüne gittim
Siz de çatlatma iğnesi mi oldunuzçok sukur canım,
Allah bagıslasınnn..hayırlı olsun
evet canım 2. denemem benımdeSiz de çatlatma iğnesi mi oldunuz
Sorun değil 17 mart perşembe günü iğne oldum. Perşembe den pazartesiye kadar ilişki oldu. 2 yumurtam büyümüştü biri 16 diğeri 18 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam doktor kontrolüne gittiğimde iki yumurtan da çatlamış dedi. Biraz da stres yapmamak gerekiyormuş Allah’ın izniyle inşallah olur üzmeyin kendinizievet canım 2. denemem benımde
17sınde ıgne oldum femara kullandım.
sızın kac yumurtanız vadı ?
ilişki günleriniz nasıl oldu
cok sordum kusura bakmayınn
evert canım yaaa ,çok haklısın rahat olmak lazım.Sorun değil 17 mart perşembe günü iğne oldum. Perşembe den pazartesiye kadar ilişki oldu. 2 yumurtam büyümüştü biri 16 diğeri 18 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam doktor kontrolüne gittiğimde iki yumurtan da çatlamış dedi. Biraz da stres yapmamak gerekiyormuş Allah’ın izniyle inşallah olur üzmeyin kendinizi
Sperm sorunumuz yoktu canım badem fındık ceviz kayısı eşime bol verdim bitter çikolata da tüketti biz ara vermeden hergün bir tane yaptıkevert canım yaaa ,çok haklısın rahat olmak lazım.
pespese 5gun mu ilişki oldu ?
sperm sorununuz varmıydı?
benımde 17.iğne oldum işte- 18-19 ilişki oldu bugun ara mı versem dedım yarın devam etsem bilemedim
bızım bıraz hızımız dusuk o yuzden bugun ara verelım dedım ama bılmıyorum ya, ama bende ıste fındık cevız kecıboynuzu vs yedırıyorum .Sperm sorunumuz yoktu canım badem fındık ceviz kayısı eşime bol verdim bitter çikolata da tüketti biz ara vermeden hergün bir tane yaptık
İnşallah olur zaten spermler rahimde bekliyorlarmış belli saate kadar kendinizi strese sokmayın olur Allah’ın izniylebızım bıraz hızımız dusuk o yuzden bugun ara verelım dedım ama bılmıyorum ya, ama bende ıste fındık cevız kecıboynuzu vs yedırıyorum .
ıgne sonrası 18.04 te 24 ve 36.saatte ıkı kez oldu . dun bır kez
Kaç günde bir yapıyosunuz ki zaten iğneden sonra 4 günü iyi değerlendirmek lazım yumurta çatladıktan 24 saat canlı kalabiliyoBiz az mı yapıyoruz diye düşündüm şuan dr gün sşırı dedi ama yanlış mı yapıyoruz ki.
yok kuzum ya bnce kısmet tamamen, bız gecen ay uc gun ust uste yaptık ama nasıp olmadı.Biz az mı yapıyoruz diye düşündüm şuan dr gün sşırı dedi ama yanlış mı yapıyoruz ki.
inşallaaahh canım amınnn, cok sagolİnşallah olur zaten spermler rahimde bekliyorlarmış belli saate kadar kendinizi strese sokmayın olur Allah’ın izniyle
Pazartesi akşam 5 de iğneyi oldum salı gecesi ilişki oldu bugün yapmayıp perşembe değerlendireceğiz ama asıl bugün de mi yapmamız gerekir eşim henüz dr gitmedino yüzden sperm sorunu vaar mı yok mu bilmiyoruz. Bana dr 1 Gün değerlendir 1 gün ara ver dediKaç günde bir yapıyosunuz ki zaten iğneden sonra 4 günü iyi değerlendirmek lazım yumurta çatladıktan 24 saat canlı kalabiliyo
Ben o zaman dr u dinleyeyeyim gün aşırı yapayım dimi. Dediğin gibi kısmet yayok kuzum ya bnce kısmet tamamen, bız gecen ay uc gun ust uste yaptık ama nasıp olmadı.
bu ay ıkı gun ust uste bır gun ara sonra gun asırı denıycem