- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.921
Ay hadi çok şükür. Katlanarak çoğalsın insallah Kacıncı gün yaptın testi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gordugun test 11. Gundu asiri asiri siliktiAy hadi çok şükür. Katlanarak çoğalsın insallah Kacıncı gün yaptın testi?
Hayir kan testi yaptirdimsende mi adet oldun
Aklıma girdin benimde yarın 11. Günüm olacak ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişse ya yalancı pozitif alırsam daha hiç yapmadım cünkü test. Neyse ben bekliyim daha 5 günüm kaldı sonucta. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahBu gordugun test 11. Gundu asiri asiri silikti
Sonra 12. Gun yaptim o biraz daha koyuydu ama silikti
Cok tesekkur ederim Insallah Allah isteyen cabalayan herkese nasip etsin Yarin bir gorsem rahatliycam
sonuc ne pekiHayir kan testi yaptirdim
Kuzum ben 7.gun test yapmistim negatifti o yuzden yaptim ama senin beklemeni oneririm 3 gun sonra yap testi hem Kesin Sonuc gorursun mutlaka pozitif olsunAklıma girdin benimde yarın 11. Günüm olacak ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişse ya yalancı pozitif alırsam daha hiç yapmadım cünkü test. Neyse ben bekliyim daha 5 günüm kaldı sonucta. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canımm Sende yarın güzel haberler alırsın inşallahsonuc ne peki
Kuzum ben 7.gun test yapmistim negatifti o yuzden yaptim ama senin beklemeni oneririm 3 gun sonra yap testi hem Kesin Sonuc gorursun mutlaka pozitif olsun
Benim icim rahat kuzum ya şükürOlsun icin rahat eder en azindan
Ya birde ben verdeyfim Yarin kan Of nasil ferahliycam
Insallah rabbim hepimize yardim etsin haberdar et biziİnşallah canımm Sende yarın güzel haberler alırsın inşallah
Kat ve kat artmistir bence 200 gecmistirBenim icim rahat kuzum ya şükür
Ay acaba kac oldu herhalde 200lerdedir dimi
Kiz senin kan benim kan zaten 533 en sonInsallah rabbim hepimize yardim etsin haberdar et bizi
Kat ve kat artmistir bence 200 gecmistir
Kuzum aklima takilan soru su
Sat tarihinemi bakmaliyiz yoksa igne tarihi ne mi
Ajjajjaja Of kafam cok kariiskKiz senin kan benim kan zaten 533 en son
Leyla oldu bizim kiz
En son ki adet baslangicin kuzum doktorlar öyle baz alıyor
Ah Kuzum ya cok uzuldum insallah bu son batin olur rabbim en hayirlisini versin sana bu arada basin sagolsunMagnifiaque Kuzum yazamadim ne zamandir cenazemiz var memlekete geldim adet de oldum benim sonraki bat. 9 şubat
Senin degerinde cok guzel artmis baktim gozun aydin yavvriiiiiiimmm ❤❤
Iyim sukur bende bulantilarim basladi ya icim rahatladi
Kuzum adet baslayinca gitsen daha iyi Hangi ilaci kullanacaksin ona gore y’a ucuncu gununde ya besinci gununde baslatiyor sanirim tabi arkadaslar daha iyi bilir
Sagolun canlarAdetinin 2 veya 3 günü gitmen lazım canısı
Doktor ulturasonla bakiyor,rahim duvarina vs sonra eğer ki hamilelik deneyip basarili olamadiysan ona göre yol izliyor. Hormon testinde lh fsh yüksek değilse saten direkt başlar yumurta büyütme çatlatma işine
Ay sorma iyi hoş güzelde çok kötü yapiyor ya
Olabilir doktoruna bir sor istersen kist yoktu demi sende betusKızlar Salı günü temizlenmistim çarşamba günü elime ulaşmıştı pholicaps çarşamba kullanmaya başladım bugün tekrar kan geldi daha 5 gün oldu temizleneli hiç böyle biside gelmedi başıma acaba pholicaps mi etki etti
Kuzum zamani varmis demek insallah bu basladigin hayirli olur guzel haberlerini bekliyorum onceden rdvu al ne olur ne olmazSagolun canlar
Doktorum başlayacaktı aslında da ben kaçtım bi kac ay. O zaman önümüzdeki hafta giderim inşallah bakalim perşembe Bat
Teşekkür ederim
Kist vardı kız 4cmOlabilir doktoruna bir sor istersen kist yoktu demi sende betus
Kuzum zamani varmis demek insallah bu basladigin hayirli olur guzel haberlerini bekliyorum onceden rdvu al ne olur ne olmaz
CanımEki Görüntüle 2984752 Eki Görüntüle 2984753
Bir oturusta okunmasi gerekmiyormus Hangi dua topiginden aldim hatirlamiyorum ama