- 28 Ocak 2021
- 2.412
- 1.496
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.681
İnşallah sonucun güzeldir bebeğim,ben inanıyorum güzel hissediyorumYaa kiyamam hala sira bekliyorum bugun de felaket kalabalik sansimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sonucun güzeldir bebeğim,ben inanıyorum güzel hissediyorumYaa kiyamam hala sira bekliyorum bugun de felaket kalabalik sansimiza
Ayy insallah ne kadar erken gelmek icin cabaladiysam gene gec kaldimİnşallah sonucun güzeldir bebeğim,ben inanıyorum güzel hissediyorum
Geç olsun güç olmasın canım benimAyy insallah ne kadar erken gelmek icin cabaladiysam gene gec kaldim
Insallah kuzum’ya Valla kalbim agzimda bekliyorum bugunki sonuc artmis olursa az daha inanirim hamile oldugumaGeç olsun güç olmasın canım benim
İnşallah artmıştır yaInsallah kuzum’ya Valla kalbim agzimda bekliyorum bugunki sonuc artmis olursa az daha inanirim hamile olduguma
İnşallah artmıştır,olmasa zaten dijital test cikarmazdi benceInsallah kuzum’ya Valla kalbim agzimda bekliyorum bugunki sonuc artmis olursa az daha inanirim hamile olduguma
Yaa insallahİnşallah artmıştır ya
Demi insallah artmistir gece korkuttular beni o yuzden sanirim anksiyetem tuttuİnşallah artmıştır,olmasa zaten dijital test cikarmazdi bence
Aynen öyle yanlıştı bencede bakalım bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğizKuzum ya insallah bu sefer olur ama klomeni niye hic degistirmedi aceba femeraya felan gecmedi bir ilac calismiyor sa degistirmek iyisi degilmi
Allah razi olsun Evet bugun gene kan vercem beta yukseldiyse Evet yani
Aynen 4 kez ugrasmasi cidden garip olmuyorsa ilac degistirmeli hakkini bosuna yiyor sadece
Hayirli cumalar askom nasilsin
Insallah guzel olur hersey de tez zamanda nasip etsin rabbimAynen öyle yanlıştı bencede bakalım bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğiz
Kim korkuttu seni?Yaa insallah
Demi insallah artmistir gece korkuttular beni o yuzden sanirim anksiyetem tuttu
Ruyalar korkuttu ya hala agrim var iyidir diyorum ama kalp isteKim korkuttu seni?
Test konusunu bana sorma,ben hala arada test yapıyorum önceden c çizgisi ilk çıkardı şimdi t çizgisi ilk çıkıyor
Ay ne güzel testler bu dijital olanı değil ama dimi keşke Türkiyede de satılsa:)) yaptınmı testiRuyalar korkuttu ya hala agrim var iyidir diyorum ama kalp iste
Sanirim dogurana kadar test yapcaz
Dijital harika bisey dondan olan da aldim yapim rahatlarimAy ne güzel testler bu dijital olanı değil ama dimi keşke Türkiyede de satılsa:)) yaptınmı testi
Yaptın mı canım merakla bekliyoruzDijital harika bisey dondan olan da aldim yapim rahatlarim
Testi carsamba yaptom beta 20ydi bugun kan verdim sonuc beklerken bir daha yapim bakalim
Ahh catliycaz hep birlikte eve gidiyorum yapcam insallahYaptın mı canım merakla bekliyoruz
Kan verdin mi canımAhh catliycaz hep birlikte eve gidiyorum yapcam insallah
İnşallah canım çok sağol rabbim Bi gün kısmet edicek inşallah zamanını bekliyor.. Sen naptın kan verdin migaribanin yuzu gulermi
Off gideydim bir kan vereydim
Kalpten gitcem
Yaa Of bu son adetin olsun insallah kuzum ya
Eh kuzum kan vermedin miAhh catliycaz hep birlikte eve gidiyorum yapcam insallah
Verdim sonuc gelmediEh kuzum kan vermedin mi