- 4 Ocak 2022
- 22
- 21
- 27
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.281
Onada bizde sabir yok isteJajajajjaa varya cidden beklesek daha iyi test yapinca da kafa rahat etmiyor ki daha cok karisiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onada bizde sabir yok isteJajajajjaa varya cidden beklesek daha iyi test yapinca da kafa rahat etmiyor ki daha cok karisiyor
Aslinda ben test yapmaktansa beklemeye raziyimOnada bizde sabir yok iste
Y’a onceden o kadar test yapardim ki simdi bende test fobisi var gecen Ay negatifi gordum ya bu ay cesaret sifir bendeVallahi bende o sabir kalmadi
İnseAllah rabbim tez bir zamanda pozitifle sevindirsin her ikimiziY’a onceden o kadar test yapardim ki simdi bende test fobisi var gecen Ay negatifi gordum ya bu ay cesaret sifir bende
Ah insallah hadi sen pozitifi gordun daim olsunİnseAllah rabbim tez bir zamanda pozitifle sevindirsin her ikimizi
Kuzum bana bak 12.gün negatif çıkmıştı sonra pozitif oldu ama ilaç kullanmış olmama rağmen nedense hiç umrumda değildi adet geçikti öyle yaptım yani herkesin dediği gibi kırmızılar gelmediği sürece ümit varJajajajjaa varya cidden beklesek daha iyi test yapinca da kafa rahat etmiyor ki daha cok karisiyor
12. Gun gecmistir artik ya ama bekle 13. Gunde yapalim
Offf ates pahasi masallah hayir’hem pahali
Hem de yapinca zaten inanmiyoruz en temizi ucuz’kullanmak
Aynen Bence de
pozitif olacaksa beklemeye raziyim
Evet oyle ama Ay yarabbi baya iyi bekledik hadi bakalimKuzum bana bak 12.gün negatif çıkmıştı sonra pozitif oldu ama ilaç kullanmış olmama rağmen nedense hiç umrumda değildi adet geçikti öyle yaptım yani herkesin dediği gibi kırmızılar gelmediği sürece ümit var
Korkuyorum gidip test almaya. Acikcasi, parayi vereyimde negatif cikarsa verdigim paraya uzulurum ya dusun artik o kadar cok para harcadim. Ama pozitif cikarsa yani sorun olmaz bence bide dijitalidemi sabah ilk idrarimla yapayim ben?Evet oyle ama Ay yarabbi baya iyi bekledik hadi bakalim
Ben de öyle düşünüyorum canim ama bu yaptığım erkengebelik testiydi bundan kalmadı. Normal olandan var iki tane. Yarın onu da yapar öyle kan veririm.Canım kan testi vermeden yarın ilk idrar ile tekrarla testi istiyorsan sonuca göre kan verirsin bende pozitif çıkınca 4 test yapmıştım aynı anda o kadar ümidim yoktu düşün artık
Merhaba klomen kullandım bende pcoyum doktor ilk defa kullanacağım için bir doz kullan demişti fakat bugün 10 gün geçti en büyük yumurtam 10mm büyümemiş ben şimdi ovulasyon testleriyle bu ayı değerlendireceğim ama acaba yumurtlama görürsem doktora tekrar muayaneye gitsem mi bu ay belki çatlatma iğnesi verir fikriniz varmıAma onlar da hic merak etmiyor uzulmuyor hep biz
Ahhahaha buyuge yol vermis senin 17
Evet dusuk de bu yuzden iste yumurta veya sperm kalitesiz oldugundan zaten normal dogum yapsan o bebek engelli oluyor
Ben degil esim bile biliyor artik herseyi jinekolok sinavina girsem artik diploma alirim
Begumun dedigi gibi bazilari cift cizgi gorse bile hamilemiyim diye soruyor biz dna analiz ediyoruz yok
Canım ben 13 olan betayı normal kaset teste silikte olsa görmüştüm ilk idrar bile değildi yarın tekrarla inşallah pozitif çıkarBen de öyle düşünüyorum canim ama bu yaptığım erkengebelik testiydi bundan kalmadı. Normal olandan var iki tane. Yarın onu da yapar öyle kan veririm.
Inşallah canım inşallah biter bu stresCanım ben 13 olan betayı normal kaset teste silikte olsa görmüştüm ilk idrar bile değildi yarın tekrarla inşallah pozitif çıkar
Evet canım mutlaka git klomen ile kist oluşabiliyor yumurtlama gördüğünde boyut 20 mm olursa çatlatma iğnesi verebilir doktorun benim 25 mm olmuştu kendi çatlamadığı için iğne vurulmuştumMerhaba klomen kullandım bende pcoyum doktor ilk defa kullanacağım için bir doz kullan demişti fakat bugün 10 gün geçti en büyük yumurtam 10mm büyümemiş ben şimdi ovulasyon testleriyle bu ayı değerlendireceğim ama acaba yumurtlama görürsem doktora tekrar muayaneye gitsem mi bu ay belki çatlatma iğnesi verir fikriniz varmı
Yok canım bitmiyor valla ben hep kimyasal bile olsa hamile kalıyım diye dua ederdim meğer ne yanlış yapmışım şimdi sağlıklı olsun diye dua ediyorum inşallah seninki sağlıklıdır canım benimInşallah canım inşallah biter bu stres
Ayyayaya belirtin yokken kalmissin Off ne gunler geciriyoruzBak ne buldum Eki Görüntüle 2981699
Klomen kullanmaya devam demiMerhaba klomen kullandım bende pcoyum doktor ilk defa kullanacağım için bir doz kullan demişti fakat bugün 10 gün geçti en büyük yumurtam 10mm büyümemiş ben şimdi ovulasyon testleriyle bu ayı değerlendireceğim ama acaba yumurtlama görürsem doktora tekrar muayaneye gitsem mi bu ay belki çatlatma iğnesi verir fikriniz varmı
Ayy bende Allah’im’olsun da tek dusuk olsun demistim oldu cok pismanimYok canım bitmiyor valla ben hep kimyasal bile olsa hamile kalıyım diye dua ederdim meğer ne yanlış yapmışım şimdi sağlıklı olsun diye dua ediyorum inşallah seninki sağlıklıdır canım benim
Ay yok ben hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Bir kere düşük yaptim zaten canımdan can gitti. rabbim kimseye yaşatmasin. Keseyi bile göremeden gitti aylarca bekledigim sevincim kursağımda kaldı. Sağlıklıysa olsun değilse ne benim ne de onun canı yanmasınYok canım bitmiyor valla ben hep kimyasal bile olsa hamile kalıyım diye dua ederdim meğer ne yanlış yapmışım şimdi sağlıklı olsun diye dua ediyorum inşallah seninki sağlıklıdır canım benim
Ben böyle rüyada görmüştüm elimde kağıt beta 20 çıkmıştı rüyamda bile çok düşük değer diye düşünmüştüm herhalde testte pozitifi görmeden 3-4 gün önce bu rüyayı görmüştüm. Hep okudum burada rüyamda hamile olduğumu gördüm sabah uyandığımda test yaptım pozitifti yazanları hiçte inanmıyordum valla bende de öyle olduAyyayaya belirtin yokken kalmissin Off ne gunler geciriyoruz
Klomen kullanmaya devam demi
mutlaka git eger gorursen catlatma ignesi olabilir
Ayy bende Allah’im’olsun da tek dusuk olsun demistim oldu cok pismanim