- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.241
Canım benim bat 28 Ocak listeye ekleyebilirsin Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yerim oyle dusunme senin ne sucun var ama eninde sonunda ogrenecegiz aslinda ama iste benİyisin ama dimi kuzum?
Beni de ikilemde birakiyorsun kiz simdi yapsan negatif çıksa ben yaptırdım diye üzülürüm ama cikabilir mi belli olmuyor ki uf
Bak ben sana benim testi atim eski testim aynisi benim cizgi seninkinden daha silikti ama vardi diger attigin testi bilmem ama clife a guvenirimMagnifiaque eger acilirsa yapacagim. Vallahi etrafimdaki ecanelerdeki testler bu alam.
Jajjajajja al benden fe o kadarNegatifi görmeye cesaretim yok o yüzden elim gitmedi bugün
Bugun 11. Gunum ve hala test yapamadim 7. Gunde yaptim hic bisey yoktuHoşbuldum canım benim ee var mı güzel gelişmeler özet geç bakıyım ? Testlere devam ettin mi?
TabikiCanım benim bat 28 Ocak listeye ekleyebilirsin Magnifiaque
Yarın 12. Gün yarın sabah tekrar yaparsın canım bugün yapmana gerek yok benceAyy yerim oyle dusunme senin ne sucun var ama eninde sonunda ogrenecegiz aslinda ama iste ben
Bak ben sana benim testi atim eski testim aynisi benim cizgi seninkinden daha silikti ama vardi diger attigin testi bilmem ama clife a guvenirim
Jajjajajja al benden fe o kadar
Bugun 11. Gunum ve hala test yapamadim 7. Gunde yaptim hic bisey yoktu
Aynen yavas yavas sona geliyorum ne dusunebilirim onu da bilmiyorumYarın 12. Gün yarın sabah tekrar yaparsın canım bugün yapmana gerek yok bence
Magnifiaque eger acilirsa yapacagim. Vallahi etrafimdaki ecanelerdeki testler bu alam.
Canım 14 gün bize bitmek bilmiyor gerçekten çok sıkıcı ama senin son 3 günün kaldı inşallah güzel kıpkırmızı çift çizgi görürsün olmazsada üzülme bak bende buradayım nolmuş ki birlikte takılırızAynen yavas yavas sona geliyorum ne dusunebilirim onu da bilmiyorum
Geçmiştir canım ay hadi ikinci hamişimiz sen olYaa erken gebelik testi yaptım başta negatif çıktı şimdi ise çok çok silik bir çizgi görüyorum ve bugün ignenin 12. Günü çok heyecan yaptım şimdi. Iğnenin etkisi geçmiştir dimi kızlar
Off oyle ama korkuyorumCanım 14 gün bize bitmek bilmiyor gerçekten çok sıkıcı ama senin son 3 günün kaldı inşallah güzel kıpkırmızı çift çizgi görürsün olmazsada üzülme bak bende buradayım nolmuş ki birlikte takılırız
Anaaam At bir bakalim etki kesin gecmistirYaa erken gebelik testi yaptım başta negatif çıktı şimdi ise çok çok silik bir çizgi görüyorum ve bugün ignenin 12. Günü çok heyecan yaptım şimdi. Iğnenin etkisi geçmiştir dimi kızlar
Allah'ım sen yanıltmaGeçmiştir canım ay hadi ikinci hamişimiz sen ol
Ay fotoda görünmüyor ki ben zor görüyorumOff oyle ama korkuyorum
Anaaam At bir bakalim etki kesin gecmistir
İçini ferah tut canım elinde test varsa sıvı almadan 2 saat sonra tekrar yapabilirsin yada en güzeli akşam tekrarla ben öyle yapmıştımAllah'ım sen yanıltma
Cok silik bisey goruyorum ki Ay bu cok guzel kan versene direkAy fotoda görünmüyor ki ben zor görüyorum
Yoo var ben gördüm yeri belliAy fotoda görünmüyor ki ben zor görüyorum
Yarın kan verecegim canim test kalmadıİçini ferah tut canım elinde test varsa sıvı almadan 2 saat sonra tekrar yapabilirsin yada en güzeli akşam tekrarla ben öyle yapmıştım
Ayy inşallahYoo var ben gördüm yeri belli
İnşallah sağlıklı gebelik olur canım güzel kan sonuçlarını bekliyoruz bize haber ver mutlakaYarın kan verecegim canim test kalmadı