- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.121
HazirmisinHemen uyuyayım sabah olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HazirmisinHemen uyuyayım sabah olsun
Yan etkiler ilk 3 gün olur kuzum, şuan sen de etkisi kalmamistir baska bisey olmasinCicegim ya belirti aramak istemiyorum ama
Ben ilacin yan etkilerinz baktim mide bulantisi ve hafif sancilar ilacta oluyormus ondan mi aceba
Ayy keskeYan etkiler ilk 3 gün olur kuzum, şuan sen de etkisi kalmamistir baska bisey olmasin
10.gun mu bugün daha fazla değil miydi yaAyy keske
Son 4 kendime kiyip test yaparim yada direk gider kan veririm
Yok 9. Gun ben dayanamadim13. Gune test icin kendimi hazirladim gecmiyor10.gun mu bugün daha fazla değil miydi ya
Ayy,ben senden sabırsızYok 9. Gun ben dayanamadim13. Gune test icin kendimi hazirladim gecmiyor
Ayy insallah Sende benle bekliyorsun hakkini helal etAyy,ben senden sabırsız
Allah'ım duanı duysunda minnos yerlesmis olsun
Yarın 11. Günüm test yapmaya baslayacağım bakalim insallah silikte olsa görünü
Sabah ilk idrarla yap o daha kesin olur. Inşallah çifti görürürsünHemen uyuyayım sabah olsun
Aynen oyle yapicam insallah sende yapmayi dusunuyo musunSabah ilk idrarla yap o daha kesin olur. Inşallah çifti görürürsün
Kendimi tutabilirsem çarşamba yaparim ama sende belirti varsa ben de hemen yaparim. Inşallah güzel haberler alırız sendenAynen oyle yapicam insallah sende yapmayi dusunuyo musun
Helal olsun canim benim, lafı mi olur ya napiyorduk evrene pozitif enerji yolluyordukAyy insallah Sende benle bekliyorsun hakkini helal et
Evet evrene pozitif enerjiyi tum gucumle yolluyorum insallah duymustur kac gundurHelal olsun canim benim, lafı mi olur ya napiyorduk evrene pozitif enerji yolluyorduk
Insallah yaKendimi tutabilirsem çarşamba yaparim ama sende belirti varsa ben de hemen yaparim. Inşallah güzel haberler alırız senden
Sende mi yarin yapacaksin test yoksaInsallah ya
Aynen canim sabahtan yapicam insallah negatif mi pozitif mi bakarim en azindanSende mi yarin yapacaksin test yoksa
Zaten gitmem maddi durumum iyi değil bi seferliğine gitmek istedim devlete gidiyorum normaldeİcine sinmediyse baska doktora git canim öğren yumurtaligi ya da doktorunu dinleyip igneni yap
Noldu bebeğim kaçırdım
Off insallah pozitiftir Hadi bismillahAynen canim sabahtan yapicam insallah negatif mi pozitif mi bakarim en azindan
Yollayıp Yollayıp geri aliyoz negatif olarak ayy tövbe ya bu seferkiler pozitif olsun inşallahHelal olsun canim benim, lafı mi olur ya napiyorduk evrene pozitif enerji yolluyorduk
Cok aminnnnnEvet evrene pozitif enerjiyi tum gucumle yolluyorum insallah duymustur kac gundur
Anladım,devlette iğne vs durumu nasil bilgim yok ama eğer devlete tekrar gidebilirsen mm ogrenirsen icin rahat ederZaten gitmem maddi durumum iyi değil bi seferliğine gitmek istedim devlete gidiyorum normalde
Ağzını hayr aç kizYollayıp Yollayıp geri aliyoz negatif olarak ayy tövbe ya bu seferkiler pozitif olsun inşallah
Yollayıp Yollayıp geri aliyoz negatif olarak ayy tövbe ya bu seferkiler pozitif olsun inşallah